Avis autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
3. kesäkuu — 10. kesäkuu
Sama palautus
Rooma, Italia
pe 3/6
Keskipäivä
pe 10/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

24 € - 95 €

Kaikki autotyypit

37 € - 97 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Rooma, Lazio on lokakuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 56 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Rooma on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

81 €/pvä

9 elo - 19 elo
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

81 €/pvä

9 elo - 19 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

89 €/pvä

9 elo - 19 elo
Chevrolet Sonic Sedan

Rooma Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

4,0

Value

4,4

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Jokaisella Avis autovuokraamon toimipisteellä kentällä Rooma tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Avis on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

52 € per päivä (tai 361 € per viikko) on keskimääräinen Avis vuokra-auton hinta kaupungissa Rooma kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Avis vuokra-autolle on 34 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Avis minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä:
Aeroporto Roma Fiumicino.

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Rooma maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Rooma pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 63 €/päivä ja 34 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräiseen hintaan 66 € per päivä Farmari vuokraus vuokraamolta Avis kaupungissa Rooma on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 15 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Rooma vuokraamolta Avis varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Farmari säästääkseen rahaa. 66 € per päivä Farmari autosta on myös 42 % halvempaa kuin kalleimman Avis auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Via Teodorico N 48 on suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaikista 17 toimipisteistä, joita kaupungista Rooma löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 32 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Via Teodorico N 48 sijaitsevassa toimipisteessä.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä