Avis autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

20 € - 89 €

Kaikki autotyypit

28 € - 163 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Rooma, Lazio on maaliskuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Rooma on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Rooma, Lazio on maaliskuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 76 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Rooma on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,7

Nouto/palautus

5,6

Value

5,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä:
Aeroporto Roma Fiumicino.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Rooma?

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Rooma maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Rooma kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Rooma pitävät enemmän Suuri ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Suuri vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 110 €/päivä ja 104 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rooma?

Aeroporto Roma Fiumicino on suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaikista 17 toimipisteistä, joita kaupungista Rooma löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Aeroporto Roma Fiumicino sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rooma hinnat?

autoa Rooma hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rooma?

lokakuuta 2023 alkaen 374 toimijaa on valittavissa autoa Rooma osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rooma?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rooma. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rooma?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rooma. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Rooma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Rooma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.