Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

SICILY BY CAR autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä SICILY BY CAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Kuljettajan ikä: 26-65
ke 19/6
ke 26/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

SICILY BY CAR vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

7 € - 51 €

Kaikki autotyypit

7 € - 56 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on tammikuu hintojen ollessa 7 € per päivä keskimäärin. 7 € per päivä on 74 % alhaisempi kuin 27 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SICILY BY CAR Rooma on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on marraskuu hintojen ollessa 13 € per päivä keskimäärin. 13 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 32 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto SICILY BY CAR Rooma on marraskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

20 €/pvä

23 kesä - 16 heinä
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

22 €/pvä

23 kesä - 16 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

28 €/pvä

23 kesä - 16 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Rooma SICILY BY CAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SICILY BY CAR vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SICILY BY CAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,6

Value

8,0

Tietoja SICILY BY CAR autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Kuinka paljon maksaa SICILY BY CAR vuokra-auto kaupungissa Rooma heinäkuu aikana?

25 € per päivä Rooma on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa SICILY BY CAR kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset SICILY BY CAR vuokrahinnat ovat lähempänä 43 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 298 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla SICILY BY CAR toimipistettä kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla SICILY BY CAR on 1 toimipaikka kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SICILY BY CAR , kun vierailet kaupungissa Rooma kuukauden heinäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta SICILY BY CAR Rooma vierailun yhteydessä heinäkuu aikana. Perustuen SICILY BY CAR autonvuokrauksen hintoihin heinäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 42 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 36 €/päivä edellisen heinäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon SICILY BY CAR halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma?

Keskimääräiseen hintaan 27 € per päivä Mini vuokraus vuokraamolta SICILY BY CAR kaupungissa Rooma on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 8 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Rooma vuokraamolta SICILY BY CAR varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Mini säästääkseen rahaa. 27 € per päivä Mini autosta on myös 7 % halvempaa kuin kalleimman SICILY BY CAR auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta SICILY BY CAR autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rooma?

Vuokraamolla SICILY BY CAR on 3 toimipistettä kaupungissa Rooma. Heidän Via Appia Km 13 Ciampino Apt toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 75 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata SICILY BY CAR auton kaupungissa Rooma, päättivät vuokrata omansa vuokraamon SICILY BY CAR Via Appia Km 13 Ciampino Apt toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rooma hinnat?

autoa Rooma hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rooma?

kesäkuuta 2024 alkaen 421 toimijaa on valittavissa autoa Rooma osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rooma?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rooma. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rooma?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rooma. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ke 19/6
Keskipäivä
ke 26/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Rooma

Suositut vuokra-autotyypit Roomassa