SICILY BY CAR autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä SICILY BY CAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SICILY BY CAR vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

8 € - 98 €

Kaikki autotyypit

8 € - 117 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on helmikuu hintojen ollessa 8 € per päivä keskimäärin. 8 € per päivä on 83 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SICILY BY CAR Rooma on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on marraskuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto SICILY BY CAR Rooma on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on marraskuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 69 % alhaisempi kuin 115 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto SICILY BY CAR Rooma on marraskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta SICILY BY CAR Rooma, Lazio on tammikuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto SICILY BY CAR Rooma on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma SICILY BY CAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SICILY BY CAR vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SICILY BY CAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Tietoja SICILY BY CAR autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

8 € per päivä Rooma on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa SICILY BY CAR kuukauden huhtikuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset SICILY BY CAR vuokrahinnat ovat lähempänä 32 € päivä päivä huhtikuu aikana tai 224 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen huhtikuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä, vuokraamolla SICILY BY CAR on 1 toimipaikka kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt.


SICILY BY CAR autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.