Budget autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

14 € - 138 €

Kaikki autotyypit

14 € - 130 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget Rooma, Lazio on helmikuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 80 % alhaisempi kuin 70 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget Rooma on helmikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Rooma, Lazio on marraskuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 73 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Rooma on marraskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä:
Roma Fiumicino Aeroporto.

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Rooma maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.