Autonvuokraus Orense, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Orense, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Orense, GA, Espanja
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Orense, GA, Espanja
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Orense: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Orense, Espanja
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

8,5

Value

8,5
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Orense, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Santiago de Compostela lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Orense

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Orense noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Orense sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Enterprise. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Orense, Espanja?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Orense tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Orense kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Orense ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Orense?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Orense.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä kaupungissa Orense, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 33 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Orense on Fiat Panda keskimääräisen hinnan ollessa 26 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 11 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Orense, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Orense kuukauden tammikuu aikana on 8 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Orense kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Orense autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Orense vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat Panda tai Ford Ka.

 • Onko sää kaupungissa Orense samanlainen kuin muualla Galicia alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Orense road triplle alueelle Galicia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 7 °C ja sademäärän vastaavasti 257 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Orense