Hertz autonvuokraukset kaupungista Napoli

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Napoli

Napoli, Napolin maakunta, Italia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Napoli, Campania

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 100 €

Kaikki autotyypit

26 € - 106 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Napoli, Campania on huhtikuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Napoli. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Napoli on huhtikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Napoli Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Napoli, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Value

6,8

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Napoli

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Napoli Naples lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Napoli Naples lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Naples Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Napoli?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Napoli maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Napoli kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Napoli kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 87 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 87 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Napoli?

Naples Airport on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista Napoli löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Naples Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Napoli hinnat?

autoa Napoli hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Napoli?

syyskuuta 2023 alkaen 140 toimijaa on valittavissa autoa Napoli osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Napoli?

Eri maissa, myös kohteessa Napoli, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Napoli?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Napoli. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ - ja HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Napoli

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.