Hertz autonvuokraukset kaupungista Napoli

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Napoli

Napoli, Napolin maakunta, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Napoli Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Napoli, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Napoli

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Napoli sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Napoli Naples lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Naples Airport.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Napoli maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Napoli kuukauden syyskuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 124 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 108 € per päivä.

Naples Airport on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista Napoli löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 62 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Naples Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano, Rooma, sekä Bergamo