MAGGIORE autonvuokraukset kaupungista Napoli

Etsi ja vertaa hyviä MAGGIORE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Napoli

Napoli, Napolin maakunta, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Napoli MAGGIORE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MAGGIORE vuokra-autojen sijainneista Napoli, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja MAGGIORE autonvuokrauksesta kaupungissa Napoli

MAGGIORE haluaa varmistaa, että Napoli alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena MAGGIORE on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Napoli vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille MAGGIORE kentällä Napoli Naples lentokenttä (c/o Aeroporto Capodichino).

Keskimääräisen hinnan ollessa 85 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta MAGGIORE kaupungissa Napoli syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää MAGGIORE autonvuokraustarjouksia kaupungissa Napoli niinkin alhaiseen hintaan kuin 85 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Kaupungista Napoli löytyy MAGGIORE vuokraamolta 4 toimipistettä. c/o Aeroporto Capodichino on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet MAGGIORE vuokra-auton kaupungista Napoli tekivät sen osoitteessa c/o Aeroporto Capodichino sijaitsevassa toimipisteessä.


MAGGIORE autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä