MAGGIORE autonvuokraukset kaupungista Napoli

Etsi ja vertaa hyviä MAGGIORE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Napoli

Napoli, Napolin maakunta, Italia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Napoli, Napolin maakunta, Italia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Napoli MAGGIORE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MAGGIORE vuokra-autojen sijainneista Napoli, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

MAGGIORE

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja MAGGIORE autonvuokrauksesta kaupungissa Napoli

Onko vuokraamolla MAGGIORE toimipistettä kentällä Napoli Naples lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille MAGGIORE kentällä Napoli Naples lentokenttä (c/o Aeroporto Capodichino).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta MAGGIORE , kun vierailet kaupungissa Napoli kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 21 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta MAGGIORE kaupungissa Napoli lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää MAGGIORE autonvuokraustarjouksia kaupungissa Napoli niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta MAGGIORE autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Napoli?

Kaupungista Napoli löytyy MAGGIORE vuokraamolta 4 toimipistettä. c/o Aeroporto Capodichino on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet MAGGIORE vuokra-auton kaupungista Napoli tekivät sen osoitteessa c/o Aeroporto Capodichino sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Napoli hinnat?

autoa Napoli hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Napoli?

syyskuuta 2023 alkaen 140 toimijaa on valittavissa autoa Napoli osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Napoli?

Eri maissa, myös kohteessa Napoli, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Napoli?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Napoli. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


MAGGIORE autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Napoli

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.