Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Málaga

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Málaga

Málaga, AN, Espanja
11. elokuu — 18. elokuu
Sama palautus
Málaga, AN, Espanja
to 11/8
Keskipäivä
to 18/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Málaga Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Málaga, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Málaga

Sunnycars haluaa varmistaa, että Málaga alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Málaga vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Málagan lentoasema lentokenttä sijaitsevat Carretera Guadalmar 4 y 6 ja Avda Garcia Morato.

Avenida General Duque de Aveiro 4 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 13 toimipisteistä, joita kaupungista Málaga löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 32 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Avenida General Duque de Aveiro 4 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Andalusia

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Andalusia, kuten Marbella, Sevilla ja Cádiz