Thrifty autonvuokraukset kaupungista Málaga

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Málaga

Málaga, AN, Espanja
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Málaga, AN, Espanja
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thrifty vuokra-autotarjoukset Málaga, Andalusia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

11 € - 38 €

Kaikki autotyypit

10 € - 46 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Thrifty Málaga, Andalusia on joulukuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 24 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Málaga. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Thrifty Málaga on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Thrifty Málaga, Andalusia on joulukuu hintojen ollessa 9 € per päivä keskimäärin. 9 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 23 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Málaga. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Thrifty Málaga on joulukuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Thrifty

20 €/pvä

3 marras - 11 marras
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Thrifty

21 €/pvä

3 marras - 11 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Thrifty

23 €/pvä

3 marras - 11 marras
Audi A3

Málaga Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Málaga, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

4 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Málaga

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Málagan lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Thrifty on 1 toimipaikkakentällä Málagan lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Thrifty löytyy osoitteesta Ap Costa Del Sol.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Málaga?

Thrifty tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Málaga (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Thrifty puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Málaga kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Thrifty suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Málaga kuukauden lokakuu aikana ovat: Maasturi. Voit olettaa maksavasi noin 33 € per päivä Maasturi vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 33 € per päivä.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Málaga?

Kaupungista Málaga löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Thrifty omistaa. Osoitteessa Ap Costa Del Sol, Málaga sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Thrifty auton kaupungissa Málaga noutivat kulkuneuvon osoitteessa Ap Costa Del Sol sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Málaga hinnat?

autoa Málaga hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Málaga?

syyskuuta 2023 alkaen 130 toimijaa on valittavissa autoa Málaga osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Málaga?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Málaga. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Málaga?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Málaga, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Málaga

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.