Dollar autonvuokraukset kaupungista Málaga

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Málaga

Málaga, AN, Espanja
14. joulukuu — 21. joulukuu
Málaga, AN, Espanja
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Málaga Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Málaga, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

4 sijaintia

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Málaga

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Málagan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Málagan lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Ap Costa Del Sol.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Málaga?

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Málaga (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Dollar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa Málaga kuukauden tammikuu aikana?

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Dollar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Málaga kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Dollar Mini autot maksavat keskimäärin 55 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 55 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Mikä on vuokraamon Dollar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Málaga?

Keskimääräiseen hintaan 29 € per päivä Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Dollar kaupungissa Málaga on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 22 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Málaga vuokraamolta Dollar varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Pienikokoinen säästääkseen rahaa. 29 € per päivä Pienikokoinen autosta on myös 11 % halvempaa kuin kalleimman Dollar auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Málaga?

Kaupungista Málaga löytyy Dollar vuokraamolta 4 toimipistettä. Ap Costa Del Sol on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton kaupungista Málaga tekivät sen osoitteessa Ap Costa Del Sol sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Málaga hinnat?

autoa Málaga hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Málaga?

joulukuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Málaga osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Málaga?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Málaga. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Málaga?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Málaga, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Málaga

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.