Autonvuokraus Karlskrona, Ruotsi

Haussa halpa vuokra-auto Karlskrona, Ruotsi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Karlskrona, Ruotsi
22. tammikuu — 29. tammikuu
Sama palautus
Karlskrona, Ruotsi
la 22/1
Keskipäivä
la 29/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Karlskrona: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Karlskrona, Ruotsi
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Karlskrona, Ruotsi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Malmö lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Karlskrona

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Karlskrona noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Karlskrona. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Karlskrona autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Karlskrona, Ruotsi?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Karlskrona, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Karlskrona ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Karlskrona huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Karlskrona?

  Keskimääräiseen hintaan 34 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä), Audi A1 Sportback vuokra-autot kaupungissa Karlskrona on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Karlskrona keskimääräiseen hintaan 36 €/pvä (19 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Karlskrona kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Karlskrona.


Aloita matkan suunnittelu - Karlskrona