Budget autonvuokraukset kaupungista Fort Lauderdale

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Fort Lauderdale Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Fort Lauderdale, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,4

Value

5,8

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Fort Lauderdale

Kaikissa Budget vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Fort Lauderdale on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Budget sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Fort Lauderdale:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Budget autonvuokrauskeskuksen osoite on 600 Terminal Drive,4th Floor.

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Fort Lauderdale. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Fort Lauderdale kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 33 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 33 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Budget on 5 toimipistettä kaupungissa Fort Lauderdale. Heidän 600 Terminal Drive,4th Floor toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa Fort Lauderdale, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget 600 Terminal Drive,4th Floor toimipisteestä.


Budget vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Budget vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Miami, Orlando ja West Palm Beach

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, New York, sekä Chicago