Autonvuokraukset kentällä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat - Fort Lauderdale – Hollywoodin (FLL)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat - Fort Lauderdale – Hollywoodin (FLL)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Floridan osavaltiossa ja täten myös Fort Lauderdalessa on hyvä vaihtoehto liikkumiselle. Yhdysvaltoja ei turhaan pidetä autoilun luvattuna maana ja mieluisat vuokra-autot löytyvät runsaasta valikoimasta lähes varmasti. Vuokraamovaihtoehtoja on kuitenkin todella paljon ja hinta- sekä vuokrausehtojen määrä on suuri, joten vertailu on suositeltavaa. Yleisenä vähimmäisikänä autonvuokraukseen Floridan osavaltiossa pidetään 21 vuoden ikää. Jotkin vuokraamot tosin vuokraavat joitain autoluokkia myös tätä nuoremmille. Tämän lisäksi alle 25-vuotiailta peritään monesti vaihtelevia nuoren kuljettajan lisämaksuja. Mikäli haluat vuokrata auton, pitää sinulla olla vuokratessa mukana kansainvälisesti hyväksytty ajokortti, passi ja luottokortti. Luottokorttia käytetään maksutapana, koska näin vuokraamoilla on mahdollisuus periä jälkikäteen sovitut lisäpalvelut ja mahdolliset vahinkokulut suoraan luottokortilta. Muut maksutavat on tehty selkeästi vaikeammiksi, mutta joissain tapauksissa esimerkiksi normaalilla pankkikortilla maksaminen onnistuu, jos suorittaa samalla suuremman takuumaksun vuokrausajan pantiksi. Kunkin autovuokraamon vuokrasopimuksiin ja niiden moninaisiin lyhennyksiin kannattaa tutustua huolella. Yleensä järkevintä on tehdä varaus jo ennen Fort Lauderdalen lentoasemalle saapumista. Vuokraajan on hyvä myös muistaa, että kaikkia vuokraamojen tarjoamia lisävakuutuksia ja -palveluita ei ole pakko ottaa. Esimerkiksi omien voimassaolevien vakuutusten kattavuus on hyvä tarkistaa ennen lisävakuutusten ostamista vuokraamolta. Autonvuokraus lentoasemalta on kätevä tapa jatkaa matkaa omien aikataulujen mukaan, eikä kaupungin keskustaan tarvitse vuokra-auton perässä matkata.

Fort Lauderdalen vuokra-autokeskus on auki ympäri vuorokauden joka päivä, joten mieluisa vuokra-auto on myös paikan päällä vuokratessa helppo löytää. Useiden autovuokraamojen palveluita sisältävässä keskuksessa on ennen kaikkea mainio valikoima erilaisia autoja näppäristä kaupunkiautoista pakettiautoihin ja urheiluautoihin. Lisäksi vuokrauskeskuksessa voi käyttää langatonta verkkoa. Vaikka autonvuokraus ja mieluisan auton varaus kannattaakin tehdä jo ennen paikalle saapumista, on ympäri vuorokauden auki olevassa vuokra-autokeskuksessa aina myös henkilökuntaa. Luonnollisesti eniten henkilökuntaa on paikalla päiväsaikaan. Heti terminaalien vierestä löytyvään vuokra-autokeskukseen on tarjolla ilmaisia kuljetuksia eri terminaaleilta ja tämän lisäksi vuokraamojen palveluihin pääsee helposti käsiksi myös kävellen. Liikkuminen autovuokraamojen palvelupisteille ja vuokra-autokeskukseen on valtaosin myös esteetöntä, joten esimerkiksi pyörätuolilla liikkuminen alueella onnistuu hyvin.


Autonvuokraustarjoukset Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä

Löydä kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 52 €

Kaikki autotyypit

31 € - 66 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on 37 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on 31 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on 29 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,6

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,4

Value

5,9

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,9

Value

6,0

Economy Rent a Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,9

Value

4,9

ACO Rent A Car

2 sijaintia

Colusa Rent a Car

2 sijaintia

Irent Car Rental

2 sijaintia

One Switch Rent a Car

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Fort Lauderdalen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Fort Lauderdalen

Autonvuokraukset kentällä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Budget Ford Focus malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Fort Lauderdale lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 40 €/pvä vuokraamosta Budget. Vuokraamon Budget Ford Focus autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 40 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Fort Lauderdale lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdysvaltojen

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvaltojen eri alueilta, kuten Miami, Orlando ja Miami Beach

Tutustu alueen Fort Lauderdalen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Fort Lauderdalen

Aloita matkan suunnittelu - Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.