Autonvuokraukset kohteessa Rochester, New York

Haussa halpa vuokra-auto Rochester, New York? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rochester, NY, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Rochester, NY, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rochester

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rochester

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Rochester?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Rochester löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 116 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Rochester on 119 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Rochester?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Rochester 6 toimipaikalla.

Tärkeää tietoa Rochester autonvuokrauksesta

New Yorkin Rochesterissa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja se sijaitsee aivan Ontario-järven rannalla. Rochester on melko suuri kaupunki, ja monet nähtävyydet ovat hajallaan. Vierailu Rochesterissa ei ole täydellinen ilman käyntiä Ontario Beach Parkissa, Durand Eastman Parkissa ja Seabreeze Amusement Parkissa, jotka kaikki sijaitsevat järven rannalla. Nämä kaikki ovat melko kaukana keskustasta, ja käyt todennäköisesti Lake Avenueta ja Lakeshore Boulevardia päästäksesi sinne. Muita varteenotettavia pääteitä ovat reitit 490, 590 ja 104, jotka yhdistävät sinut kaupungin eri osiin ja ympäröiville alueille. Rochesterissa on runsaasti pysäköintitiloja, ja osa niistä on melko edullisia. Eri puolilla kaupunkia on kadulla mittarimaksullisia kadunvarsipaikkoja ja maksullisia normaaleja parkkipaikkoja ja parkkitaloja. Monet rantaviivan varrella sijaitsevista nähtävyyksistä tarjoavat omia pysäköintitilojaan, yleensä pientä maksua vastaan. Rochesterissa on yli 15 autovuokraamoa, joten vuokra-auton noutaminen Rochesterissa ei ole ongelma. Jos etsit halpaa autonvuokrausta Rochesterissa, sinun ei tarvitse etsiä kaukaa.

Kannattaako Rochesterissa vieraillessasi hankkia vuokra-auto?

Autonvuokraus Rochesterissa helpottaa liikkumista kaupungissa. Voit valita pakettihenkilöauton vuokrauksen, economy-auton vuokrauksen tai jopa sähköauton vuokrauksen. Rochesterissa on runsaasti pysäköintitiloja eri puolilla kaupunkia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mihin pysäköit vuokra-autosi. Aamuruuhka-aika on yleensä varhain aamulla, kun taas iltaruuhka-aika on tyypillisesti alkuillasta. Jos sinulla on kiire, yritä välttää ajamista noihin aikoihin, etenkin jos olet lähdössä tai palaamassa keskustan alueelle. Haluat todennäköisesti lähteä hetkeksi pois keskustasta ja tutustua puistoihin ja maisemiin Ontariojärven rannalla, joten on etujesi mukaista etsiä vuokra-auto Rochesterissa. Näin pääset kätevimmin keskustan ja monien nähtävyyksien välillä. Rochesterin keskusta-alue on melko tiivis ja käveltävissä, joten sinulla ei ole ongelmia päästä kaupungin nähtävyyksien välillä kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Haluat kuitenkin ehdottomasti auton, jos aiot mennä Seabreeze- tai Ontario Lake Park -puistoon, jotka ovat vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta.

Voinko ajaa Kanadaan vuokra-autolla Rochesterista, New Yorkista?

Jos etsit autonvuokrausta Rochesterissa, mutta olet epävarma siitä, voitko ajaa rajan yli Kanadaan vuokraamallasi autolla, vastaus on, että voit. Useimmat vuokraamot eivät rajoita osavaltion ulkopuolista matkaa, mutta niitä koskee erityisehdot. Kun varaat autonvuokrauksen momondo-hakukoneen kautta, sinun on tarkistettava, sisältyykö vuokrauspakettiin rajoitettu kilometrimäärä. Jos kilometrimäärä on rajoitettu, joudut maksamaan lisämaksuja jokaisesta kilometristä, jonka ylität määrätyn rajan. Valitse rajoittamattomat kilometrit sisältävä paketti, jos haluat vuokrata ajoneuvon pidemmälle osavaltioiden väliselle automatkalle. Kannattaa huomata, että jotkin vuokraamot saattavat asettaa osavaltioiden välisen rajoituksen erityisautoille, kuten henkilöpakettiautojen ja kalliimpien ajoneuvojen vuokraukselle..

Voitko vuokrata auton Rochesterista, New Yorkista, ilman luottokorttia?

Kyllä. Luottokortti ei ole pakollinen, jos Rochesterin autovuokraamo haluaa vuokrata sinulle ajoneuvon. Jos kuitenkin valitset pankki- tai käteistapahtuman, sinun on varauduttava luottotietojen tarkistukseen, joka on aikaa vievä prosessi, mikä voi myös haitata matkasuunnitelmiasi. On hyvä tarkistaa ja vertailla, mitä kukin Rochesterin autonvuokrausyritys vaatii käteis- tai pankkikorttivuokrauksen osalta, jotta olet riittävästi valmistautunut. Vuokraamot, jotka ovat halukkaita ottamaan vastaan pankkikorttiasiakkaita, vaativat yleensä Visa- tai Mastercard-kortin käyttöä ja 25 tai 50 prosentin käsirahan maksamista, joten varmista, että sinulla on pankissa ylimääräistä käteistä tätä varten. Huomaat, että useimmat autonvuokrauspaikat Rochesterissa rajoittavat autojen määrää, joita voit vuokrata ilman luottokorttia. Vaikka sinulla on käsiraha ja autovakuutus, on epätodennäköisempää, että voit ajaa pois autopaikalta luksusvuokra-autolla tai erikoisajoneuvoilla, varsinkin jos matkasi ylittää osavaltioiden rajoja.

Mitä liikennelakeja minun pitäisi pitää silmällä Rochesterissa, New Yorkissa?

Sinun on oltava vähintään 25-vuotias voidaksesi vuokrata auton Rochesterissa ja muissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja alle 25-vuotiailta kuljettajilta peritään lisämaksu. Lisäksi sinulla on oltava voimassa oleva valtion myöntämä ajokortti, tunnetun firman luottokortti ja autovakuutus. Yhdysvaltalaiset autot ovat vasemmalle ohjautuvia, joten on tärkeää tutustua ajoneuvon asetuksiin ennen kuin lähdet sillä liikenteen sekaan. Tutustu rauhassa jokaisen kaupungin, jonka läpi ajat, perusliikennesääntöihin sekä eri liikennemerkkeihin. Käytä turvavyötä aina, noudata säädettyjä nopeusrajoituksia, reagoi liikennevaloihin asianmukaisesti ja vaihda kaistaa vain maalatuilla katkoviivoilla.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Rochesterissa, New Yorkissa?

Kaikilla ulkomaalaisilla, jotka etsivät autonvuokrausta Rochesterissa, New Yorkissa, on oltava voimassa oleva ajokortti ja kansainvälinen ajokortti, jos heidän alkuperäinen ajokorttinsa vaatii käännöstä. Kansainvälisen vuokraajan on myös esitettävä hyväksyttävät henkilöllisyystodistukset, kuten voimassa oleva kuvallinen henkilökortti ja voimassa oleva passi. Kaikkien henkilöllisyystodistuksissa olevien nimien on täsmättävä autonvuokrasopimuksen tekijän kanssa. Jos vuokraat sähköauton lentokentältä, sinun on esitettävä matkavahvistusasiakirjat. Ne voivat olla mitä tahansa sähköisestä matkalipusta edestakaiseen lentolippuun, jossa ilmoitetaan täydelliset nimesi ja paluupäivä. Prosessi voi sujua paljon sujuvammin, jos vahvistat autonvuokrausvarauksesi momondon kautta ja tarkistat Rochesterin autonvuokrausyhtiöltä, mitä sinulla on oltava mukanasi saapuessasi.


0

Rochester autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rochester, New York

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

9,1

Value

8,9

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,6

Value

8,0

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Value

7,6

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

8,3

Value

7,6

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Easirent

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Rochester suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rochester

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Rochester - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rochester, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Rochester, New York autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Rochester vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Rochester, kuten Enterprise Rent-A-Car, Dollar ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Rochester, New York?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Rochester huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Rochester taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Rochester rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Rochester, New York, NY kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Rochester kuukauden syyskuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Rochester samanlainen kuin muualla New York alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rochester road triplle alueelle New York tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 96,4 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rochester hinnat?

autoa Rochester hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rochester?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Rochester osiossa on 23 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rochester?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rochester. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rochester?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Rochester. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen New York muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa New York

Aloita matkan suunnittelu - Rochester


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Rochester?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Rochester, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rochester?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rochester antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Rochester, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Rochester ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Rochester momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Rochester.

Löytyykö kohteesta Rochester autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Rochester.

Voinko etsiä Rochester vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Rochester.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rochester

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.