Autonvuokraukset kohteessa Náxos, South Aegean

Haussa halpa vuokra-auto Náxos, South Aegean? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Náxos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Náxos, South Aegean

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

SURPRICE CAR RENTAL

10 sijaintia

diRENT

5 sijaintia

Autounion Car Rental

4 sijaintia

Caldera

4 sijaintia

Europcar

4 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Náxos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Náxos

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Náxos - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Náxos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Náxos löytyvät yleensä Caldera kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCaldera, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 35,23/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Náxos on 35,23/pvä.

Paras tapa nauttia kaupungin Náxos nähtävyyksistä kuukauden maaliskuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila maaliskuu kaupungissa Náxos on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 18 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Náxos maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kun ajat Náxos kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Náxos kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Náxos kuukauden helmikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 54 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella South Aegean kuukauden helmikuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 100 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Náxos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Náxos


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Náxos. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Náxos, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Náxos, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Náxos.

Voit erityisesti suodattaa Náxos vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Náxos.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.