Autonvuokraus Náxos - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Náxos? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
ma 1/2
Keskipäivä
ma 8/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Náxos: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Náxos
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.2

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Náxos kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Náxos lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Náxos

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 11 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Náxos.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Náxos noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja National ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Náxos autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Náxos autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Náxos Autounion Car Rental vuokraamolta, jolla on 4 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 49 €, mutta Autounion Car Rental keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Náxos on 53 €/päivä.

Peritäänkö Náxos autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Náxos on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Náxos suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta Autounion Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Náxos?

Yrityksellä Autounion Car Rental on eniten vuokraamoja kaupungissa Náxos, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 53 €/päivä tarjouksia Autounion Car Rental vuokra-autoille kaupungissa Náxos.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Náxos?

Kun ajat Náxos kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Náxos kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Náxos, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Náxos kuukauden tammikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 69 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Náxos kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Náxos autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Náxos vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus tai Fiat 500C.

Onko sää kaupungissa Náxos samanlainen kuin muualla South Aegean alueella?

Ilmasto alueella South Aegean kuukauden tammikuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 112,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Náxos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Naxos and Lesser Cyclades muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Ermoupoli, Firá ja Kos maan Naxos and Lesser Cyclades sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Náxos? Aloita matkan suunnittelu!