Enterprise autonvuokraukset kaupungista Fort Lauderdale

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
21. elokuu — 28. elokuu
Sama palautus
Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
su 21/8
Keskipäivä
su 28/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Fort Lauderdale Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Fort Lauderdale, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,7

Nouto/palautus

4,0

Value

4,5

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Fort Lauderdale

Enterprise on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Fort Lauderdale sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Enterprise noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikkakentällä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä. Vuokraamo Enterprise löytyy osoitteesta 600 Terminal Dr.

Kyllä, vuokraamo Enterprise kaupungissa Fort Lauderdale tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Enterprise puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tietojemme mukaan Korkeatasoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Enterprise Fort Lauderdale vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Enterprise autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Korkeatasoinen ajoneuvoille 67 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 67 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Vuokraamolla Enterprise on 8 toimipistettä kaupungissa Fort Lauderdale. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Fort Lauderdale sijaitsee osoitteessa 600 Terminal Dr. 47 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Fort Lauderdale teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä