Halvat lennot Mannheim

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Mannheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mannheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Mannheim

Helsinki (HEL) - Stuttgart (STR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mannheim kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stuttgartin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Mannheim?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Mannheimiin. Mannheimiin ei oikeastaan lennä yhtään lentoyhtiöitä säännöllisesti, joten lennot Saksan Mannheimiin on tehtävä Frankfurtin kautta. Sieltä matka Mannheimiin kestää nopeimmillaan vain puolisen tuntia maateitse. Frankfurtin lentokentälle taas pääsee Helsinki-Vantaalta lennettäessä monilla suorilla lennoilla päivittäin. Sekä Finnair että Lufthansa lentävät tätä reittiä useamman kerran päivässä. Perille pääsee kätevästi noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Vaihdolla voi joskus olla edullisempi lentää, mutta aikaa saa kulumaan enemmän. Frankfurtiin voi matkustaa hyvillä vaihtoyhteyksillä myös usean eurooppalaisen kaupungin kautta ja nopeimmillaan aikaa kuluu vain pari tuntia enemmän. On siis itsestään kiinni, kumman vaihtoehdon ottaa mieluummin. Oulusta pääsee Frankfurtiin nopeimmillaan noin neljässä ja puolessa tunnissa, Rovaniemeltä noin kuudessa. Monista muista Suomen kaupungeista lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan maateitse Helsinkiin ja lentää sieltä käsin.

Miltään Suomen lentokentältä ei valitettavasti pääse lentämään suoraan Mannheimiin. Kaupunkiin matkustaakseen joutuu ensin lentämään Frankfurtin lentokentälle ja siirtymään sieltä maateitse Mannheimiin. Matka on onneksi vain noin puolen tunnin mittainen. Helsingistä lähdettäessä Frankfurtiin taas pääsee kätevästi suorilla lennoilla. Välilaskun kautta voi myös matkustaa, ja tämä voi joskus olla jopa edullisempi vaihtoehto. Sekä Finnair että Lufthansa lentävät useita päivittäisiä lentoja kaupunkien välillä. Ensimmäiset lennot lähtevät aikaisin aamulla ja viimeiset illansuussa. Matka-aika on lyhimmillään mukavat kaksi ja puoli tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä joutuu ensin joko lentämään Helsinkiin ja vaihtamaan siellä konetta, tai matkaamaan Helsinki-Vantaan lentokentälle jollakin muulla keinolla.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Mannheim kaupungista Krakova oli 18 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Mannheim. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Mannheim omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Frankfurt lentokenttä, Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, Saarbrücken Ensheim lentokenttä tai Stuttgartin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Mannheim.

Halvin lentokenttä lähellä Mannheim on tyypillisesti Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 121 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mannheim?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mannheim

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mannheim?

Lufthansa on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Mannheim rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Mannheim tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Mannheim ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mannheim lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Mannheimin lentokentältä?

Mannheimin lentokentälle ei ole saatavilla lentoja, joten sinne päästäkseen joutuu ensin lentämään Frankfurtiin ja matkaamaan sieltä maateitse kaupunkiin. Onneksi välimatka on melko lyhyt ja nopeimmillaan aikaa saa kulumaan sen taittamiseen vain puoli tuntia. Kaikista nopein ja vaivaton keino matkata lentokentältä kaupunkiin on ottaa juna Frankfurtin lentokentältä. Tällä pääsee suoraan Mannheimin keskustaan vain noin puolessa tunnissa. Junat lähtevät kätevästi lentokentän yhteydessä sijaitsevalta juna-asemalta ja perille pääsee vaihtamatta junaa. Tämä on myös kaikista edullisin tapa liikkua kaupunkien välillä. Julkisella liikenteellä voi matkustaa Mannheimiin läpi yön, mutta yöaikaan joutuu joko kulkemaan bussilla tai vaihtamaan junaa. Itselleen voi tilata myös taksin, jonka löytää kätevästi terminaalin edustalla sijaitsevalta taksitolpalta. Matka on tietenkin junaa hintavampi, mutta ainakin perille pääsee juuri haluamaansa osoitteeseen. Perinteisten taksien lisäksi voit tilata kyydin itsellesi Uber-, Lyft- ja FREE NOW -sovelluksilla. Autonvuokraus onnistuu kentällä myös vaivatta. Paikan päällä on useampi autovuokraamo ja osa niistä tarjoaa mahdollisuuden noutaa auton mihin vuorokauden aikaan tahansa, jos asiasta on sovittu etukäteen. Varaa vuokra-autot ja lennot Mannheimin lentokentälle itsellesi jo tänään. Mannheimin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Kohteen Mannheim viisumivaatimukset

Mannheim sijaitsee eteläisessä Saksassa ja valtio kuuluu Suomen lailla Euroopan Unioniin. Molemmat maat ovat lisäksi osana Schengen-aluetta, joka takaa valtioiden välille vapaan liikkuvuuden. Käytännössä siis Suomesta Saksaan matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia. Henkilöllisyystodistus pitää kuitenkin aina olla matkassa mukana. Henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa joko henkilökortti tai passi. Lentoyhtiöt myös pääosin vaativat jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen koneeseen nousun yhteydessä. Vaikka säännöllisiä rajatarkastuksia ei harjoiteta Suomesta Saksaan matkustettaessa, on maan viranomaisilla kuitenkin aina oikeus pysäyttää matkustaja rajalla ja tarkistaa matkustusasiakirjat.


Aloita matkan suunnittelu - Mannheim


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mannheim

Mannheim on suuri kaupunki eteläisessä Saksassa ja tärkeä bisnesmaailman keskus. Sieltä löytyvät monien kansainvälisten suuryhtiöiden toimistot ja tehtaat, joiden vetäminä kaupunki on vuosien varrella kasvanut. Jos kuitenkin saavut kaupunkiin vain lomailemaan, löytyy sieltä tarpeeksi nähtävää ja aktiviteetteja useaksi päiväksi. Eksoottisimpia paikkoja kaupungissa lienevät kiinalainen teetalo sekä "Pikku-Istanbul". Näistä ensimmäinen on Euroopan suurin aito ja alkuperäinen teetalo, jossa saa useita kymmeniä variantteja kiinalaista teetä, ja joiden kanssa voi nauttia esimerkiksi mykyjä. Pikku-Istanbul taas on kaupunginosa, josta löytyy paljon kauppoja, ravintoloita sekä kahviloita, jotka tarjoavat erityisesti Lähi-Idän herkkuja. Jos nauttii ruuasta ja tunnelmasta mieluummin paikallisen maun mukaan, kannattaa suunnata Jungbuschin alueelle. Tässä trendikkäässä kaupunginosassa voi syödä hyvin ravintoloissa ja nauttia yöelämästä aamun pikkutunneille asti. Hyvän sään aikaan monet baarit levittäytyvät kaduille terasseineen ja niitä kierrellessä voi tutustua paikallisiin ihmisiin. Rauhallisempaan menoon tottuneelle kaupungista löytyy paljon museoita, kauppoja ja puistoja. Jos kaupunki kuulostaa sinun paikaltasi viettää lomaa, etsi itsellesi sopivimmat lennot Mannheimiin momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mannheim.

Kaikki lentohaut kohteeseen Mannheim momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Mannheim tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mannheim niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mannheim lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.