0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Mannheim

Etsi halvat lennot Mannheim

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Mannheim lentotiedot ja trendit

Tutustu Mannheim lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mannheim?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Mannheim riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Frankfurt (suosituin lentokenttä alueella Mannheim) niin lentoaika on keskimäärin 2t 40m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Frankfurt, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Mannheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mannheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Mannheim

Tampere (TMP) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mannheim kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 232 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mannheim

Miten kauan kestää lentää Mannheimiin?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Mannheimiin. Mannheimiin ei oikeastaan lennä yhtään lentoyhtiöitä säännöllisesti, joten lennot Saksan Mannheimiin on tehtävä Frankfurtin kautta. Sieltä matka Mannheimiin kestää nopeimmillaan vain puolisen tuntia maateitse. Frankfurtin lentokentälle taas pääsee Helsinki-Vantaalta lennettäessä monilla suorilla lennoilla päivittäin. Sekä Finnair että Lufthansa lentävät tätä reittiä useamman kerran päivässä. Perille pääsee kätevästi noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Vaihdolla voi joskus olla edullisempi lentää, mutta aikaa saa kulumaan enemmän. Frankfurtiin voi matkustaa hyvillä vaihtoyhteyksillä myös usean eurooppalaisen kaupungin kautta ja nopeimmillaan aikaa kuluu vain pari tuntia enemmän. On siis itsestään kiinni, kumman vaihtoehdon ottaa mieluummin. Oulusta pääsee Frankfurtiin nopeimmillaan noin neljässä ja puolessa tunnissa, Rovaniemeltä noin kuudessa. Monista muista Suomen kaupungeista lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan maateitse Helsinkiin ja lentää sieltä käsin.

Mistä voit lentää suoraan Mannheimiiin?

Miltään Suomen lentokentältä ei valitettavasti pääse lentämään suoraan Mannheimiin. Kaupunkiin matkustaakseen joutuu ensin lentämään Frankfurtin lentokentälle ja siirtymään sieltä maateitse Mannheimiin. Matka on onneksi vain noin puolen tunnin mittainen. Helsingistä lähdettäessä Frankfurtiin taas pääsee kätevästi suorilla lennoilla. Välilaskun kautta voi myös matkustaa, ja tämä voi joskus olla jopa edullisempi vaihtoehto. Sekä Finnair että Lufthansa lentävät useita päivittäisiä lentoja kaupunkien välillä. Ensimmäiset lennot lähtevät aikaisin aamulla ja viimeiset illansuussa. Matka-aika on lyhimmillään mukavat kaksi ja puoli tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä joutuu ensin joko lentämään Helsinkiin ja vaihtamaan siellä konetta, tai matkaamaan Helsinki-Vantaan lentokentälle jollakin muulla keinolla.

Löytyykö kaupungin Mannheim lähettyviltä muita lentokenttiä?

Frankfurt lentokenttä, Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, Saarbrücken Ensheim lentokenttä tai Stuttgartin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Mannheim.

Voiko kaupunkiin Mannheim lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Mannheim on tyypillisesti Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 74 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Mannheim City lentokenttä hinnat?

lentoa Mannheim City lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Mannheim City lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Mannheim City lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Mannheim City lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Mannheim City lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Mannheim City lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Mannheim lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Mannheim lennollasi

Kohteen Mannheim viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Mannheimissa?

Mannheim sijaitsee eteläisessä Saksassa ja valtio kuuluu Suomen lailla Euroopan Unioniin. Molemmat maat ovat lisäksi osana Schengen-aluetta, joka takaa valtioiden välille vapaan liikkuvuuden. Käytännössä siis Suomesta Saksaan matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia. Henkilöllisyystodistus pitää kuitenkin aina olla matkassa mukana. Henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa joko henkilökortti tai passi. Lentoyhtiöt myös pääosin vaativat jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen koneeseen nousun yhteydessä. Vaikka säännöllisiä rajatarkastuksia ei harjoiteta Suomesta Saksaan matkustettaessa, on maan viranomaisilla kuitenkin aina oikeus pysäyttää matkustaja rajalla ja tarkistaa matkustusasiakirjat.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mannheim

Mitä voit nähdä ja tehdä Mannheimissa?

Mannheim on suuri kaupunki eteläisessä Saksassa ja tärkeä bisnesmaailman keskus. Sieltä löytyvät monien kansainvälisten suuryhtiöiden toimistot ja tehtaat, joiden vetäminä kaupunki on vuosien varrella kasvanut. Jos kuitenkin saavut kaupunkiin vain lomailemaan, löytyy sieltä tarpeeksi nähtävää ja aktiviteetteja useaksi päiväksi. Eksoottisimpia paikkoja kaupungissa lienevät kiinalainen teetalo sekä "Pikku-Istanbul". Näistä ensimmäinen on Euroopan suurin aito ja alkuperäinen teetalo, jossa saa useita kymmeniä variantteja kiinalaista teetä, ja joiden kanssa voi nauttia esimerkiksi mykyjä. Pikku-Istanbul taas on kaupunginosa, josta löytyy paljon kauppoja, ravintoloita sekä kahviloita, jotka tarjoavat erityisesti Lähi-Idän herkkuja. Jos nauttii ruuasta ja tunnelmasta mieluummin paikallisen maun mukaan, kannattaa suunnata Jungbuschin alueelle. Tässä trendikkäässä kaupunginosassa voi syödä hyvin ravintoloissa ja nauttia yöelämästä aamun pikkutunneille asti. Hyvän sään aikaan monet baarit levittäytyvät kaduille terasseineen ja niitä kierrellessä voi tutustua paikallisiin ihmisiin. Rauhallisempaan menoon tottuneelle kaupungista löytyy paljon museoita, kauppoja ja puistoja. Jos kaupunki kuulostaa sinun paikaltasi viettää lomaa, etsi itsellesi sopivimmat lennot Mannheimiin momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Mannheim?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mannheim.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Mannheim joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Mannheim momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Mannheim?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Mannheim tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mannheim juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mannheim niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mannheim lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mannheim

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Mannheim

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Mannheim
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Mannheim
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.