Autonvuokraukset kohteessa Stavanger, Rogalandin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Stavanger, Rogalandin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Stavanger, Norja
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Stavanger, Norja
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Stavanger autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Stavanger, Rogalandin lääni
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

8,6

Value

6,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

5,3

Value

8,6
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Stavanger suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Stavanger

Autonvuokraus Stavanger

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Stavanger, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Stavanger kuukauden kesäkuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 96 mm ja lämpötilat 14 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Stavanger maksaa keskimäärin 76 €/päivä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Stavanger on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Stavanger taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Stavanger alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 110 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Stavanger sademäärä on 68 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Stavanger parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Stavanger road triplle alueelle Rogalandin lääni tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 10 °C ja sademäärän vastaavasti 68 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Stavanger


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Stavanger, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Stavanger, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Stavanger tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Stavanger.

Kyllä, kohteesta Stavanger löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Stavanger.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.