Halvat lennot Suomesta Ukrainaan alk. 419 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Suomi-Ukraina lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Suomi-Ukraina

Lyhyin lentoaika

19t 15m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Suomi kohteeseen Ukraina on 19t 15m.
Suomi - Ukraina ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Odessa lentokenttä ja Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Kiova Boryspil lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Suomi - Ukraina

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Ukraina?

Ryanair

KLM, Lufthansa ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Suomi - Ukraina reitillä

Mikä on halvin Suomi - Ukraina reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Odessa

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Odessa ja saat parhaat Suomi - Ukraina lentohinnat


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Suomi - Ukraina

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Suomi-Ukraina momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
RyanairHintaalk. 44 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,0

Koneeseennousu

6,8

Mukavuus

7,6

Henkilökunta

6,2

Viihde

6,5

Ateriat

Arvostelut

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

1 / 3
Etsi Ryanair lentoja
airBalticHintaalk. 117 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,4
Etsi airBaltic lentoja
LufthansaHintaalk. 127 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi Lufthansa lentoja
KLMHintaalk. 170 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
7,5

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,0

Ateriat

Arvostelut

Almost the only airline that offers free coffee and bread even in short 1 hour flights

1 / 1
Etsi KLM lentoja
Ukraine International AirlinesHintaalk. 175 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,4
Etsi Ukraine International Airlines lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 175 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,1
Etsi Turkish Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Suomi - Ukraina reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Suomi - Ukraina, kuten airBaltic, Lufthansa ja Turkish Airlines ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.Lennot Suomesta Ukrainaan tehdään yleensä Ukrainan suosituimpiin kohteisiin kuuluville Kiovan Boryspilin lentoasemalle ja Odessan kansainväliselle lentoasemalle eteläisessä Ukrainassa. Lähtöasemana Ukrainaan lentäessä toimii Suomen päässä Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema, sillä muilta Suomen lentoasemista ei juuri järjestetä reitille sopivia kansainvälisiä lentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyy modernien ja monipuolisten palveluiden joukosta normaalit ostosmahdollisuudet ja ravintolavaihtoehdot, useita erilaisia oleskelu- ja työskentelytiloja, sekä monia muita laadukkaita palveluja. Ukrainan pääkaupunkia palvelevan Boryspilin lentoasemalta löytää myös kattavan peruspalveluiden valikoiman lisäksi laadukkaita salonkeja, kokoustiloja ja työskentelyalueita. Myös Odessan lentoaseman palveluihin kuuluu perinteisten rahanvaihto- ja postipalveluiden lisäksi ostos- ja ravintolavaihtoehtoja.


Suomen lentoasemille on pääosin oikein hyvät kulkuyhteydet. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle, josta Ukrainaan menevät lennot lähtevät, on helppo saapua sekä yksityisautolla että julkisilla kulkuneuvoilla. Paikallisjunien P ja I kyytiin pääsee pääkaupunkiseudulla vaihtamaan helposti, ja niillä puolestaan on helppo kulkea lentoasemalle. Linja-autoreittejä lentoasemalle kulkee myös suuresta määrästä Suomen kaupunkeja. Lisäksi Helsingin paikallisliikenteen busseista monet tuovat pääkaupunkiseudun matkustajia lentokentälle. Taksilla kentälle saapuminen on tietysti myös vaivatonta, mutta etäisyydestä riippuen mahdollisesti kallista. Omalla autolla lentokentälle pääsee puolestaan helposti hyvien opasteiden ja hyväkuntoisten teiden ansiosta. Perillä auton saa maksulliseen parkkiin, jonka voi halutessaan varata jo kuukausia etukäteen. Näin voi säästää pysäköintikuluissa ja tehdäk saapumisesta helpompaa. Lentoasemalla toimivat autovuokraamot saattavat olla harkinnan arvoisia, mikäli mielit paikalle saapumista vuokra-autolla ajellen. Tarpeen vaatiessa Helsinki-Vantaalla on myös hyvät yöpymismahdollisuudet, sillä sieltä löytyy useampikin tasokas hotelli. Kiovan Boryspilin lentoasemalta pääsee itse kaupunkiin myös monella tapaa. Nopeimmin matkan taittaa junakyydillä. Kiovaan, sekä kaukaisempiin maan kaupungeista, kulkee terminaalien vierestä myös linja-autoja. Vaivattomimpiin, joskin hieman kalliimpiin, kulkutapoihin kuuluvat majoitusliikkeiden tarjoamat lentokenttäkuljetukset sekä taksikyyti. Autonvuokraus on kentällä myös mahdollista. Odessan lentoasemalta puolestaan pääsee julkisista kulkuneuvoista linjoilla 117 ja 14 kaupunkiin taksin lisäksi. Autonvuokraus on myös oiva vaihtoehto, mikäli mielii tutkia kaupungin ympäristöä omassa tahdissa tarkemmin.

Suomesta Ukrainaan matkustaessa lennot saapuvat monesti suosittuihin kohteisiin, kuten Kiovaan tai Odessaan. Molemmissa kaupungeissa sijaitsevat lentoasemat palvelevat nimenomaan omia kaupunkejaan, mutta molemmista pääsee myös kätevästi lähialueen kaupunkeihin. Boryspilin lentoasemalta on esimerkiksi E95-tietä pitkin mainiot yhteydet Chernihivin kaupunkiin tai jopa sitä pidemmälle aina Valko-Venäjän rajalle asti. Länteen E40-tietä pitkin mennessä vastaan tulee lukuisia pienempiä kaupunkeja. Moniin näistä tutustuminen on helpointa, mikäli vuokraat auton lentoasemalta ja tutustut maahan omassa tahdissasi. Odessan lentokentältä puolestaan on yhteys koillisessa sijaitsevaan Mykolaivin kaupunkiin M14-tietä pitkin. Ukrainan lentoasemilta on myös hyvät lentoyhteydet ympäri koko maata, joten aina ei ole pakko turvautua myöskään linja-autojen kyyteihin tai vuokra-autolla kulkemiseen.


Vaihtoehtoiset lennot Suomi-Ukraina -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Odesa reitin lennot
Nopein lentoaika19t 15m
Halvin hinta419 €

Vastaavia ​​Suomi - Ukraina lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Suomi - Ukraina vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ukraina

Eikö sittenkään Ukraina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ukraina

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Suomi - Ukraina lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Suomi - Ukraina ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet hakenut lentoja reitille Suomi - Ukraina, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Suomi - Ukraina lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.