Lennot Afrikka Etelä-Afrikka Johannesburg Helsinki lento kohteeseen Johannesburg

Halvat lennot Helsinki - Johannesburg

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Johannesburg (JNB)
to 29.10.
to 5.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Johannesburg

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Johannesburg

Paras löydetty hinta 329 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Johannesburg viimeisen 72 tunnin aikana on 329 €
Lyhyin lentoaika 17h 0m Lyhyin lentoaika Helsinki Johannesburg on 17h 0m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Johannesburg ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Johannesburg 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Johannesburg: Johannesburg Lanseria (HLA), Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Johannesburg

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Johannesburg?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Johannesburg on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Johannesburg?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Johannesburg?
aamulla
Helsinki - Johannesburg lennot ovat noin 11 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Johannesburg?
KLM
KLM, Emirates ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Johannesburg reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Johannesburg lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Johannesburg?
41 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Johannesburg on noin 41 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Johannesburg: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Johannesburg lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
28. tammikuuta
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
17t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
8. maaliskuuta
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
21t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
9. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
25. tammikuuta
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
24t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Johannesburg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Johannesburg, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ethiopian Air ja Turkish Airlines
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
18. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
53t 30m
3 välilaskua
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Ethiopian Air
18. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 45m
2 välilaskua
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
18. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Johannesburg?

Voit ostaa lentoliput Helsingistä Johannesburgiin useilta eri lentoyhtiöiltä: Finnairilta, Lufthansalta, South Africanilta, KLM:lta, Air Francelta, British Airwaysilta, Ethiopian Airilta, Eurowingsilta, Norwegianilta, Iberialta, Kenya Airwaysilta, SAS:lta ja South Africanilta. Valinnanvaraa lennoille Etelä-Afrikan eksoottisiin maisemiin siis riittää. Kannattaa huomioida, että kaikki lennot Helsingistä Johannesburgiin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Halvat lennot Helsingistä Johannesburgiin löytää helpoiten, kun on suhteellisen ajoissa liikkeellä. On hyvä miettiä jo etukäteen, kumpi on tärkeämpää: lennon hinta vai se, että olet mahdollisimman nopeasti perillä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla ja sinne on matkaa Helsingistä noin 18 km. Lentokentälle pääsee varsin hyvin niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Helsingin keskustasta lentokentälle liikennöivät HSL:n linja-autot 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä lähijunat I ja P. Taksilla matka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää noin 30-40 min. Omalla autolla matkan taittavat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea lentokentälle pääsee kotikaupungista riippuen oman auton lisäksi myös linja-autolla ja/tai junalla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Johannesburgissa?

Johannesburgissa on kaksi lentokenttää: Johannesburg Lanseria (HLA) sekä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB). Suurin osa Helsinki–Johannesburg-lennoista laskeutuu O.R Tambon kansainväliselle lentokentälle, joka on Etelä-Afrikan ja koko Afrikan mantereen suurin lentokenttä. Halvin tapa päästä lentokentältä keskustaan on minibussi, jonka löydät B-terminaalin edestä. Lippuja voi ostaa tuloaulan palvelutiskeiltä. Takseja löytyy terminaalin ulkopuolelta ja viralliset taksit erottaa siitä, että niiden kylteissä sana taxi on kirjoitettu keltaisilla kirjaimilla. Autovuokraamojen palvelutiskit ovat tuloaulassa. Jotkin lennot Helsingistä Johannesburgiin laskeutuvat Johannesburg Lanserian lentokentälle. Sieltä pääsee keskustaan parhaiten taksilla tai vuokraamalla auton. Virallinen taksiyhtiö on nimeltään Lanseria Airport Taxi Services. Lisäksi lentokentältä löytyy useita autonvuokrausyrityksiä.

Kuinka kauan Helsinki–Johannesburg-lento kestää?

Kaikki lennot Helsingistä Johannesburgiin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Lennot onnistuvat kuitenkin varsin kohtuullisilla lentoajoilla. Nopeimmillaan lennot Helsingistä Johannesburgiin kestävät 14 h 15 min ja välilasku on tuolloin Frankfurtissa. Reittiä liikennöivät sekä Lufthansa että South African. Nopeiden vaihtoehtojen joukkoon sisältyy myös KLM:n lento, jolla välilasku on Amsterdamissa. Lentoaika on 15 h 20 min. Finnairin nopein Helsinki–Johannesburg-lento tekee välilaskun Lontoossa. Lentoaika on 16 h 05 min. Nämä lennot laskeutuvat Johannesburg O. R Tambon kansainväliselle lentokentälle.

Milloin on paras aika matkustaa Johannesburgiin

Johannesburg sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, joten siellä on kesä silloin kun täällä on talvi ja päinvastoin. Tammi-maaliskuussa kaupungissa on kuumaa, mutta matkailijoita on tavallista vähemmän. Touko-syyskuussa säät suosivat ja sateita on vähän, jos ollenkaan. Jos haluat vierailla matkallasi safarilla, yksi hyvä matkustusajankohta on marraskuun loppupuoli, jolloin pääset ihailemaan vastasyntyneitä eläinpienokaisia.

Tarvitaanko Johannesburgiin passia/viisumia?

Jos Johannesburgin matkasi kestää alle 90 päivää, et tarvitse matkallesi viisumia. Passi sinulla tulee kuitenkin olla ja sen pitää olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkasi jälkeen. Huomioi myös, että passissasi tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten ja että passin tulee olla koneellisesti luettava.


Vinkkejä Johannesburgiin

 • Yksi Johannesburgin suosituimmista nähtävyyksistä on Apartheid Museum, jossa pääsee tutustumaan rotuerottelun historiaan. Museon yhteydessä on myös näyttely Nelson Mandelan elämästä.
 • Johannesburgin kaupungin kupeesta löytyy myös Cradle of Humankind, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Täältä “ihmiskunnan kehdosta” on löydetty lähes puolet kaikista ihmisten esi-isien fossiileista. Alueelta löytyy muun muassa ihmiskunnan historiaa esittelevä näyttely, upeita luolastoja sekä luonnonsuojelualue. Luonnonsuojelualueella voi nähdä muun muassa leijonia ja sarvikuonoja.
 • Paikallisessa ruoassa näkyvät monet niin hollantilaiset, englantilaiset, malesialaiset kuin intialaisetkin vaikutteet. Kannattaa tutustua esimerkiksi bredieen eli paistettuun lampaanlihaan vihanneksilla, suolaveden rapuihin sekä bobotiehen, liha-curryruokaan. Erikoisempia paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi hyppyantiloopin, krokotiilia ja impalan lihasta valmistetut ateriat. Etelä-afrikkalaiset ovat kovia grillaamaan, ja grillauskulttuuri tunnetaan sanalla braai.
 • Monet suuntaavat Johannesburgin matkallaan Sowetoon, South Western Townshipiin, joka oli apartheidin aikaan vain mustille tarkoitettu asuinalue. Sowetosta löytyy Nelson Mandela House, eli Nelson Mandelan kotimuseo. Mandela asui tässä Vilakazi Streetin varrella olevassa talossa vuosina 1946–1962. Saman kadun varrelta löytyy myös arkkipiispa Desmond Tutun kotitalo. Soweton maamerkkinä on Orlando Towers -riippusilta, joka on rakennettu käytöstä poistetun voimalan jäähdytystornien väliin. Halutessaan Orlando Towersista voi tehdä 100 metrin benjihypyn.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Johannesburg

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Durban reitin lennot
Lyhyin lentoaika
32t 00m
Halvin hinta
604 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Johannesburg:


Lennot muihin kaupunkeihin Johannesburg

Eikö Johannesburg houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Johannesburg

Lennot Afrikka Etelä-Afrikka Johannesburg Helsinki lento kohteeseen Johannesburg
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka