Lennot Afrikka Etelä-Afrikka Johannesburg Helsinki - Johannesburg

Halvat lennot Helsinki - Johannesburg

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Johannesburg: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Johannesburg lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Qatar Airways
Qatar Airways
18 jouluk.
HEL
13:55
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 45m
2 välilaskua
16:40
+1
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
05 tammik.
JNB
09:55
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
30t 00m
1 välilasku
15:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 014 EUR
Qatar Airways
Qatar Airways
18 jouluk.
HEL
13:55
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 45m
2 välilaskua
16:40
+1
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
05 tammik.
JNB
09:55
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
30t 00m
1 välilasku
15:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 014 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Johannesburg

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Johannesburg?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Johannesburg - Helsinki on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Johannesburg?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Johannesburg?
aamulla
Helsinki - Johannesburg lennot ovat noin 18 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Johannesburg?
Emirates
Emirates, British Airways ja Turkish Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Johannesburg reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Johannesburg lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
JNB
Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Johannesburg?
39 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Johannesburg on noin 39 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Johannesburg

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Johannesburg

Lyhyin lentoaika 26t 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Johannesburg on 26t 45m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Johannesburg ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät Johannesburg 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Johannesburg: Johannesburg Lanseria (HLA), Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Johannesburg?

Voit ostaa lentoliput Helsingistä Johannesburgiin useilta eri lentoyhtiöiltä: Finnairilta, Lufthansalta, South Africanilta, KLM:lta, Air Francelta, British Airwaysilta, Ethiopian Airilta, Eurowingsilta, Norwegianilta, Iberialta, Kenya Airwaysilta, SAS:lta ja South Africanilta. Valinnanvaraa lennoille Etelä-Afrikan eksoottisiin maisemiin siis riittää. Kannattaa huomioida, että kaikki lennot Helsingistä Johannesburgiin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Halvat lennot Helsingistä Johannesburgiin löytää helpoiten, kun on suhteellisen ajoissa liikkeellä. On hyvä miettiä jo etukäteen, kumpi on tärkeämpää: lennon hinta vai se, että olet mahdollisimman nopeasti perillä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla ja sinne on matkaa Helsingistä noin 18 km. Lentokentälle pääsee varsin hyvin niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Helsingin keskustasta lentokentälle liikennöivät HSL:n linja-autot 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä lähijunat I ja P. Taksilla matka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää noin 30-40 min. Omalla autolla matkan taittavat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea lentokentälle pääsee kotikaupungista riippuen oman auton lisäksi myös linja-autolla ja/tai junalla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Johannesburgissa?

Johannesburgissa on kaksi lentokenttää: Johannesburg Lanseria (HLA) sekä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB). Suurin osa Helsinki–Johannesburg-lennoista laskeutuu O.R Tambon kansainväliselle lentokentälle, joka on Etelä-Afrikan ja koko Afrikan mantereen suurin lentokenttä. Halvin tapa päästä lentokentältä keskustaan on minibussi, jonka löydät B-terminaalin edestä. Lippuja voi ostaa tuloaulan palvelutiskeiltä. Takseja löytyy terminaalin ulkopuolelta ja viralliset taksit erottaa siitä, että niiden kylteissä sana taxi on kirjoitettu keltaisilla kirjaimilla. Autovuokraamojen palvelutiskit ovat tuloaulassa. Jotkin lennot Helsingistä Johannesburgiin laskeutuvat Johannesburg Lanserian lentokentälle. Sieltä pääsee keskustaan parhaiten taksilla tai vuokraamalla auton. Virallinen taksiyhtiö on nimeltään Lanseria Airport Taxi Services. Lisäksi lentokentältä löytyy useita autonvuokrausyrityksiä.

Kuinka kauan Helsinki–Johannesburg-lento kestää?

Kaikki lennot Helsingistä Johannesburgiin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Lennot onnistuvat kuitenkin varsin kohtuullisilla lentoajoilla. Nopeimmillaan lennot Helsingistä Johannesburgiin kestävät 14 h 15 min ja välilasku on tuolloin Frankfurtissa. Reittiä liikennöivät sekä Lufthansa että South African. Nopeiden vaihtoehtojen joukkoon sisältyy myös KLM:n lento, jolla välilasku on Amsterdamissa. Lentoaika on 15 h 20 min. Finnairin nopein Helsinki–Johannesburg-lento tekee välilaskun Lontoossa. Lentoaika on 16 h 05 min. Nämä lennot laskeutuvat Johannesburg O. R Tambon kansainväliselle lentokentälle.

Milloin on paras aika matkustaa Johannesburgiin

Johannesburg sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, joten siellä on kesä silloin kun täällä on talvi ja päinvastoin. Tammi-maaliskuussa kaupungissa on kuumaa, mutta matkailijoita on tavallista vähemmän. Touko-syyskuussa säät suosivat ja sateita on vähän, jos ollenkaan. Jos haluat vierailla matkallasi safarilla, yksi hyvä matkustusajankohta on marraskuun loppupuoli, jolloin pääset ihailemaan vastasyntyneitä eläinpienokaisia.

Tarvitaanko Johannesburgiin passia/viisumia?

Jos Johannesburgin matkasi kestää alle 90 päivää, et tarvitse matkallesi viisumia. Passi sinulla tulee kuitenkin olla ja sen pitää olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkasi jälkeen. Huomioi myös, että passissasi tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten ja että passin tulee olla koneellisesti luettava.


Vinkkejä Johannesburgiin

  • Yksi Johannesburgin suosituimmista nähtävyyksistä on Apartheid Museum, jossa pääsee tutustumaan rotuerottelun historiaan. Museon yhteydessä on myös näyttely Nelson Mandelan elämästä.
  • Johannesburgin kaupungin kupeesta löytyy myös Cradle of Humankind, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Täältä “ihmiskunnan kehdosta” on löydetty lähes puolet kaikista ihmisten esi-isien fossiileista. Alueelta löytyy muun muassa ihmiskunnan historiaa esittelevä näyttely, upeita luolastoja sekä luonnonsuojelualue. Luonnonsuojelualueella voi nähdä muun muassa leijonia ja sarvikuonoja.
  • Paikallisessa ruoassa näkyvät monet niin hollantilaiset, englantilaiset, malesialaiset kuin intialaisetkin vaikutteet. Kannattaa tutustua esimerkiksi bredieen eli paistettuun lampaanlihaan vihanneksilla, suolaveden rapuihin sekä bobotiehen, liha-curryruokaan. Erikoisempia paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi hyppyantiloopin, krokotiilia ja impalan lihasta valmistetut ateriat. Etelä-afrikkalaiset ovat kovia grillaamaan, ja grillauskulttuuri tunnetaan sanalla braai.
  • Monet suuntaavat Johannesburgin matkallaan Sowetoon, South Western Townshipiin, joka oli apartheidin aikaan vain mustille tarkoitettu asuinalue. Sowetosta löytyy Nelson Mandela House, eli Nelson Mandelan kotimuseo. Mandela asui tässä Vilakazi Streetin varrella olevassa talossa vuosina 1946–1962. Saman kadun varrelta löytyy myös arkkipiispa Desmond Tutun kotitalo. Soweton maamerkkinä on Orlando Towers -riippusilta, joka on rakennettu käytöstä poistetun voimalan jäähdytystornien väliin. Halutessaan Orlando Towersista voi tehdä 100 metrin benjihypyn.

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Johannesburg:

*Lentojen hinnat kohteeseen Johannesburg perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Afrikka Etelä-Afrikka Johannesburg Helsinki - Johannesburg