Lennot Eurooppa Kroatia Split Helsinki lento kohteeseen Split

Halvat lennot Helsinki - Split

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Split (SPU)
la 28.11.
la 5.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Split

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Split

Paras löydetty hinta 152 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Split viimeisen 72 tunnin aikana on 152 €
Lyhyin lentoaika 8h 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Split on 8h 5m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Split ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Split.
Lentokentät kohteessa Split 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Split: Split (SPU)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Split

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Split?
huhtikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Split on huhtikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Split?
perjantai
Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Split?
iltapäivällä
Helsinki - Split lennot ovat noin 19 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Split?
Royal Wings
Royal Wings, Tilauslentoyhtiö ja Air Serbia ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Split reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Split
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Split ja saat parhaat Helsinki - Split lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
Milloin on halvinta varata lennot Split?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Split on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Split: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Split lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Norwegian
23. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU
Split
27. huhtikuuta
SPU
Split
2t 55m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
SPU
Split
27. huhtikuuta
SPU
Split
2t 55m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
23. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
2 välilaskua
SPU
Split
27. huhtikuuta
SPU
Split
26t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Split reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Split reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Norwegian Air International, Royal Wings ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Norwegian Air International, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Split?

Useat lentoyhtiöt tarjoavat reittilentoja välille Helsinki–Split. Suoria lentoja alle kolmen tunnin lentoajalla,löydät ainakin halpalentoyhtiö Norwegianilta sekä suomalaiselta Finnairilta. Välilaskujen kanssa Splitiin suuntaa runsaasti eri palveluntarjoajia, kuten Czech Airlines, SAS, Croatia Airlines ja Austrian Airlines. Valitessasi suorat lennot Helsingistä Splitiin, et monesti joudu maksamaan lennoista juurikaan enemmän, vaan saatat löytää lennot lähes yhtä edullisesti kuin monet välilaskulliset vaihtoehdot. Kun suunnitelmissasi on hankkia mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Splitiin, seuraa ja vertaa momondon sivustolla näkyviä tilastoja edullisimmista hinnoista sekä niiden ostoajankohdista.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haluat päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle edullisesti, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle Helsingin keskustasta kätevimmin bussilla tai lähijunalla. Kaupungin keskustasta on lentokentälle matkaa noin 18 kilometriä, joten varaa matkaan kulkuvälineestä riippuen vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, hyödynnä Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle pääset junilla I sekä P. Teet matkaa kentälle noin puolisen tuntia. Elielinaukiolta lentoasemalle päin kulkee HSL:n bussi numero 415 ja Rautatientorilta sinut lentokentän suuntaan kuljettaa bussi numero 615. Luethan tarkat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona lentokenttäkuljetuksille toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka lähtee Elielinaukiolta.

Pääkaupunkiseudulla liikennöi päivittäin erilaisia lentokenttäkuljetuksia ja -takseja. Voit varata kuljetuksen ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Voit varata paikkasi ryhmäkuljetuksiin jo etukäteen, ja kuljettava yritys ilmoittaa sinulle noutoajankohdan yleensä heti varauksesi yhteydessä. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Splitissä?

Kun lennot Helsingistä Splitiin tuovat sinut perille Zračna luka Splitiin, on sinulla useita vaihtoehtoja jatkaa matkaasi lentokentältä keskustan suuntaan. Splitin lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Lentoaseman ja keskustan välillä operoi suora, Pleso Prijevozin liikennöimä bussilinja, joka huolehtii lentokentän matkustajien pääsystä Splitin keskustaan. Tämän lisäksi lentokentän välittömästä läheisyydestä löydät myös julkisen liikenteen bussipysäkin, josta tavoitat bussin numero 37 (Split–Trogir–Split) ja 38 (Split Airport–Kastel Stari–Split–Kastel Stari–Split Airport). Lentokentällä päivystää myös taksipalvelu.

Kuinka kauan Helsinki–Split lento kestää?

Kun valitset Helsinki–Split-lennot suorina, on matkan kesto parhaimmillaan vain 2 tuntia 50 minuuttia. Lennot Helsingistä Splitiin välilaskujen kanssa kestävät 4,5 tunnista eteenpäin, ja tarjolla on jopa yli 10 tunnin vaihtolentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Splitin kaupunkiin

Parhaimpia ajankohtia, jolloin lentoliput Helsingistä Splitiin kannattaa ostaa, ovat alku- tai loppukesä sekä kevät ja syksy. Näinä aikoina säät ovat jo mukavan lämpimiä, mutta matkailijoita on vielä huomattavasti keskikesää vähemmän. Tämä tarkoittaa myös sesonkiaikaa edullisempaa hintatasoa. Suurimpien matkustussesonkien ulkopuolella voit löytää sekä majoituksen että lennot Helsingistä Splitiin sopuhintaan. Yleensä vuorokauden keskilämpötila hipoo 20 °C jo toukokuun aikana ja lämmin ajanjakso kestää aina lokakuuhun saakka.

Tarvitaanko Splitin matkalle passia?

Suomen kansalainen saa nykyään matkustaa Kroatiaan käyttäen matkustusasiakirjana passin sijaan poliisin myöntämää kuvallista henkilökorttia tai sähköistä henkilökorttia. Ajokortti ei ole henkilökortti. Huomioithan kuitenkin, että esimerkiksi jo matkalla Splitistä Dubrovnikiin tarvitset passia, sillä lyhyellä, hieman yli 200 kilometrin matkalla on muutama rajanylityspaikka, joissa passi on tarpeellinen.


Vinkkejä Splitiin

 • Splitin keskusta on melko pieni, joten kävely on paras tapa tutustua alueeseen. Keskustan ulkopuolelle ja lähikaupunkeihin kuljet kätevästi julkisen bussiliikenteen avulla ja Splitin edustalla sijaitsevia hurmaavia saaria pääset tutkimaan vesibusseilla tai -takseilla.
 • Mikäli suunnittelet tutustuvasi maaseudun kohteisiin tai lähikaupunkeihin enemmänkin, kannattaa sinun vuokrata auto. Auton vuokraus on Kroatiassa melko edullista ja autolla pääset tutkimaan useampia kohteita täysin oman aikataulusi mukaan.
 • Splitissä on kaksi linja-autoasemaa. Autobusni kolodvor -asema sijaitsee sataman ja rautatieaseman (Željeznički kolodvor) vieressä, noin 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Sinne saapuvat linja-autot kaikkialta Kroatiasta, Sarajevosta, Mostarista sekä muualta entisen Jugoslavian alueilta. Asema on vilkas, joten varaa aikaa lippujen noutoon. Toiselle bussiasemalle saapuvat lähinnä bussit Trogirista ja lentoasemalta. Se sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella ja voit siirtyä sieltä kohti satamaa sekä vanhaakaupunkia busseilla numero 2, 9, 10 ja 15.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Split

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Turku - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 30m
Halvin hinta
142 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 35m
Halvin hinta
166 €
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 15m
Halvin hinta
177 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 25m
Halvin hinta
195 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
233 €
Turku - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 50m
Halvin hinta
284 €
Tampere - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 25m
Halvin hinta
333 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 25m
Halvin hinta
422 €
Oulu - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 45m
Halvin hinta
590 €
Turku - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
820 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Split:


Lennot muihin kaupunkeihin Split

Eikö Split houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Split

Lennot Eurooppa Kroatia Split Helsinki lento kohteeseen Split
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka