Halvat lennot Poznań

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Halvimmat lennot kaupungin Poznań lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Poznań lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Poznań

HALVIN REITTI Helsinki - Poznań

Helsinki (HEL) - Wrocław (WRO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Poznań kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wrocław Strachowice, jolloin hinta on keskimääräinen 242 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ POZNAŃtoukokuu31% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Poznań lennot maksavat keskimäärin vain 157 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE POZNAŃ KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu40% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Poznań lentojen keskimääräinen hinta on 316 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN POZNAŃ KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu305% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Poznań kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Poznań?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Poznań?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Poznań hintaan 138 €/henkilö, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Poznań. Löydät halvimmat hinnat alueelle Poznań valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Poznań?

  toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Poznań kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 157 €. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Poznań, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 163 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Poznań?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Poznań on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Poznań tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 227 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Poznań on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 352 €.

 • Löytyykö kaupungin Poznań lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Poznań on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Poznań harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Zielona Góra lentokenttä (83 km kaupungin Poznań keskustasta), Bydgoszcz lentokenttä (104 km kaupungin Poznań keskustasta) tai Wrocław Strachowice lentokenttä (145 km kaupungin Poznań keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Poznań lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Poznań Lawica lentokenttä ovat keskimäärin 364 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Poznań. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Poznań?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Poznań
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Poznań?

  Lufthansa ja SAS ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Poznań rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Poznań näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Poznań


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Poznań? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola