Etsi halvat lennot Łódź

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Łódź lentotiedot ja trendit

Tutustu Łódź lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Łódź?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Łódź paikasta Riika ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Łódź. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Łódź alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Łódź?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Łódź riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Varsova Chopin (suosituin lentokenttä alueella Łódź) niin lentoaika on keskimäärin 1t 40m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Varsova Chopin, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Łódź lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Łódź lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Varsova Modlin lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Łódź

Helsinki (HEL) - Varsova Modlin lentokenttä (WMI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Łódź kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varsova Modlin, jolloin hinta on keskimääräinen 45 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Łódź

Łódź on kaupunki, joka sijaitsee keskeisessä Puolassa. Suomesta lennot Łódźiin kestävät hieman yli yhdeksän tuntia. Tähän päästään lähtemällä Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Matkaan kuuluu kaksi välilaskua. Ensimmäinen välilasku on yleisimmin Riikan kansainvälisellä lentoasemalla, josta matka jatkuu Kiovan Boryspilin lentokentälle. Kiovasta pääsee lopulta määränpäähän Łódźiin. Noin yhdeksän tunnin matka-ajasta lentokoneessa istumista on siis keskimäärin viisi tuntia. Muualta Suomesta lähdettäessä matka-aika pitenee, sillä lentämällä tulee yksi välilasku lisää Helsinki-Vantaalla. Vaihtoehtoisesti alkumatka Helsinkiin lentokoneen kyytiin pitää tehdä jollain muulla kulkuneuvolla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa noin reilun tunnin kestävällä bussi- tai junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä kohti seuraavia välietappeja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Puolan Łódźiin pitävät sisällään lähes poikkeuksetta kaksi tai useamman välilaskun. Kahdella välilaskulla selviää, jos aloittaa matkan pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä matka alkaa lennolla Latvian pääkaupunkiin, Riikaan, josta jatkolento vie matkustajan Kiovan Boryspilin kansainväliselle lentokentälle Ukrainassa. Kiovasta matkan viimeisellä lennolla pääsee jo perille Łódźiin. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan kuuluu yksi välilasku enemmän, sillä matka alkaa ensin lennolla Helsinki-Vantaalle, josta sitten jatketaan edelleen lähemmäksi lopullista määränpäätä. Turun lentoasemalta saa suoran lennon Puolan Gdańskiin, mutta sieltäkään ei ainakaan toistaiseksi saa välilaskutonta jatkolentoa Łódźiin.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Łódź on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Łódź harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Varsova Modlin lentokenttä (112 km Łódź keskustasta), Varsova Chopin lentokenttä (113 km Łódź keskustasta), Radom lentokenttä (128 km Łódź keskustasta) tai Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä (145 km Łódź keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Łódź on tyypillisesti Varsova Modlin lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 89 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Łódź lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Łódź lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Łódź?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Łódź

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Łódź?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Łódź kohteesta Suomi ovat Ryanair, Finnair, airBaltic ja Ukraine International Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Łódź ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Łódź lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Łódźin lentokentältä?

Łódźiin tultaessa saapuvat lennot Łódźin lentoasemalle, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevästi monella tapaa. Linja-autot numeroilla 65A ja 65B vievät matkustajat näppärästi keskustaan todella edulliseen hintaan. Saapuvien lentojen terminaalissa on myös useita taksipisteitä, joilta voi tilata taksin kuljetusta varten. Yleensä lentojen saapumisen aikaan takseja on myös valmiina terminaalin edessä. Taksin voi myös halutessaan varata ennakkoon, tai jopa vielä kätevimmin varata kuljetuksen majoitusliikkeen avulla, jolloin matkasta hotellimajoitukseen ei tarvitse itse huolehtia käytännössä lainkaan. Matkailijoilla, joilla on tarkoitus liikkua pidemmälle matkansa aikana, esimerkiksi kohtuullisen ajomatkan päässä sijaitsevaan Varsovaan, on mahdollisuus vuokrata auto Łódźin lentoasemalta. Autojen vuokrausta harjoittavien yritysten tarjouksiin ja ehtoihin kannattaa tutustua ennen matkaa, mikäli harkitsee vakavasti auton vuokrausta. Vuokrauksen voi myös tehdä etukäteen, jotta mieluisa auto on varmasti odottamassa lennon laskeutumista. Autoa vuokratessa pitää tietysti olla mukana voimassa oleva ajokortti. Kaikista reippaimmat ja vähimmillä kantamuksilla varustetut matkailijat voivat, majoituksen sijainnista toki riippuen, jopa kävellä matkan keskustaan.


Kohteen Łódź viisumivaatimukset

Łódź sijaitsee Puolassa. Puola on sekä EU- että Schengen-maa. Suomen ja EU:n kansalaisella ei tämän ansiosta ole tarvetta viisumille, eikä edes pakottavaa tarvetta passille tai henkilötodistukselle. Passi tai virallinen henkilötodistus kannattaa kuitenkin pitää aina mukana, koska eteen voi tulla tilanteita, joissa henkilöllisyys on todistettava.


Aloita matkan suunnittelu - Łódź


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Łódź

Kun lento Łódźiin on saapunut perille, pääsee kaupungin monista nähtävyyksistä vihdoin nauttimaan. Łódźin vanhoista tehtaista moni on muutettu muuhun käyttöön ja niistä hienoimpiin kuuluu Manufaktura-keskus, joka toimii nykyisin ostos-, ja taide- ja viihdekeskuksena. Ostoksia, illanviettoa ja taidetta hienossa ympäristössä ajatellen kannattaa matkaajan myös ottaa kohteekseen Piotrkowska-katu sekä OFF Piotrkowska Center ja käydä tutkimassa ne kaikessa rauhassa. Pitkän kadun varrella on huimat määrät ravintoloita, baareja ja kahviloita, kun taas OFF-keskukseen on kerätty hieno määrä muotistudioita, ravintoloita, konseptiliikkeitä ja klubeja saman katon alle. Museokävijöitä hemmotellaan kaupungissa upeilla museoilla, kuten näyttävään huvilaan sijoitetulla Herbst Palace Museum -taidemuseolla ja Euroopan suurimman tekstiilivalikoiman sisältävällä tekstiilimuseolla, joka sijaitsee omimmassa ympäristössään eli vanhassa tekstiilitehtaassa. Łódź tunnetaan myös elokuvakoulustaan, josta on valmistunut muiden muassa Roman Polanski. Mielenkiintoinen Cinema Museum Łódź esittelee tarkemminkin puolalaista elokuvahistoriaa. Łódź Ghetto antaa kävijöilleen taasen muistutuksen ihmiskunnan synkemmästä historiasta. Koko perheen kohteita kaupungissa ovat esimerkiksi suuri Fala Aquapark -vesipuisto vesiliukumäkineen ja saunoineen sekä tyylikäs Łódźin eläintarha, jossa pääsee ihastelemaan niin leijonia kuin kirahvejakin. Samalla seudulla edellä mainittujen kanssa sijaitsee mukaviin kävelyihin täydellisesti soveltuva kasvitieteellinen puisto. Łódźin kaupunkia voi hyvällä syyllä pitää myös festivaalien tyyssijana, sillä useiden vuodessa järjestettävien tapahtumien joukossa on kaupungilla esimerkiksi kahdesti vuodessa paikkansa ottava maan suurin muotitapahtuma FashionPhilosophy Fashion Week Poland.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Łódź? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Łódź on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Łódź nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Łódź joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Łódź lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Łódź lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.