Lennot Eurooppa Puola Gdansk Helsinki - Gdansk

Halvat lennot Helsinki - Gdansk

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Gdansk

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Gdansk

Paras löydetty hinta 75 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Gdansk viimeisen 72 tunnin aikana on 75 €
Lyhyin lentoaika 2t 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Gdansk on 2t 5m.
Suora lento ma, ti, ke, to, pe ja su Suoria lentoja Helsinki - Gdansk reitille lennetään maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai ja sunnuntai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Finnair..
Lentokentät Gdansk 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Gdansk: Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema (GDN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Gdansk

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Gdansk?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Gdansk on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Gdansk?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Gdansk?
keskipäivällä
Helsinki - Gdansk lennot ovat noin 20 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Gdansk?
Wizz Air
Wizz Air, Norwegian Air International ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Gdansk reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Gdansk lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Gdansk?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Gdansk on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Gdansk: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Gdansk lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Norwegian Air International
Norwegian Air International
17 toukok.
22:25
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
GDN
23:05
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Norwegian Air International
20 toukok.
11:35
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
HEL
18:40
Helsinki-Vantaan lentoasema
81 €
SAS
SAS
27 toukok.
23:45
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
GDN
12:05
+1
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
SAS
28 toukok.
23:25
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 30m
HEL
01:55
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
85 €
Lufthansa
Lufthansa
30 maalisk.
21:20
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
GDN
01:20
+1
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Lufthansa
04 huhtik.
19:00
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
HEL
01:40
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
108 €
Finnair
Finnair
23 kesäk.
10:20
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
GDN
11:20
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
26 kesäk.
22:05
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 00m
HEL
01:05
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
119 €
Finnair
Finnair
21 helmik.
09:25
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
GDN
10:30
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
13 maalisk.
10:05
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 10m
HEL
13:15
Helsinki-Vantaan lentoasema
169 €
Finnair
Finnair
20 helmik.
20:10
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
GDN
21:15
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
23 helmik.
10:20
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 10m
HEL
13:30
Helsinki-Vantaan lentoasema
184 €

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Gdansk?

Lentoja Helsingistä Gdanskiin ei ole vaikea löytää, sillä lentoreittiä liikennöidään joka päivä. Pääset valitsemaan reittivalikoimasta suorat lennot jokaiselle päivälle. Mikäli tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Gdanskiin, pienellä tutkimustyöllä saatat onnistua yllättävän nopeasti, sillä yksi Gdanskin suosion salaisuuksista ovat nimenomaan edulliset lentoyhteydet. Lentoyhtiöistä suoria lentoja Gdanskiin tekevät Finnair sekä Norwegian. Muita suosittuja lentoyhtiöitä kohteeseen ovat muun muassa Air Baltic, LOT Polish Airlines, SAS sekä Wizz Air. Huomioi matkoja etsiessäsi, että Gdanskin lentokenttä tunnetaan myös nimellä Lech Walesan lentoasema.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Kun lennot Helsingistä Gdanskiin kutsuvat, pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksilla sekä -takseilla. Voit varata kuljetuksesi palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi.

Mikäli haet edullisinta tapaa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopiva vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, kannattaa sinun hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matkan kesto kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Vilkaise tarkat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvä vaihtoehto lentokentän suuntaan on myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Aikuisen yhdensuuntainen lippu kuljettajalta maksaa 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Gdanskissa?

Kun Helsinki-Gdansk lennot tuovat sinut perille, tulet huomaamaan, että sinulla on useita vaihtoehtoja jatkaa matkaasi kohti keskustaa. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 14 kilometrin päässä lentoasemalta ja kuljetustavasta riippuen sinun kannattaa varata siihen 30–60 minuuttia, sillä tiet saattavat ajoittain olla ruuhkaisia. Yksi kätevimmistä ja edullisimmista tavoista liikkua on SKM-juna (Szybka Kolej Miejska). Junat kulkevat reittiä Gdansk–Wrzeszcz-lentokenttä–Gdynia Główna 30 minuutin välein ja reittiä Gdansk Głównyn–lentokenttä–Kartuzy tunnin välein. Liput voit ostaa T2-terminaalin itäpuolella sijaitsevasta lippulaitteesta. Lentokentälle ja takaisin pääset myös julkisen liikenteen busseilla. Numero 110 vie sinut reittiä Gdansk–Wrzeszcz rautatieasema–Gdanskin lentokenttä ja linja 210 Gdansk Głównyn rautatieasema–lentokenttä ja 122 reittiä Sopot Kamienny Potok (SKM)–lentokenttä. Lentoasemalta löydät lukuisia palveluntarjoajia, jotka tekevät säännöllisiä lentokenttäkuljetuksia. Siellä päivystävät myös paikalliset taksit, joista Neptun Taxi on se virallisin.

Kuinka kauan Helsinki – Gdansk lento kestää?

Lennot Helsingistä Gdanskiin kestävät parhaimmillaan vain 1 h ja 40 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Gdanskiin

Kun mietit, milloin on parasta ostaa lentoliput Helsingistä Gdanskiin, huomioithan Puolan mannermaisen ilmaston, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä. Gdansk kuitenkin sijaitsee Itämeren rannalla, mikä tekee ilmastosta hieman miellyttävämmän. Talvella lämpötilat voivat olla hieman yli nollan asteen päälle. Kesät ovat hieman viileämpiä kuin Etelä-Puolassa. Tuuliset päivät ovat seudulla melko yleisiä.

Mikäli et pidä väkijoukoista, kesäkuu on täydellinen ajankohta Gdanskin vierailulle. Kesäkuu on lämmin, päivät ovat pitkiä ja sateen todennäköisyys alhainen. Heinä- ja elokuu ovat ruuhkaisia ja monet hotellit varattuja jo pitkään etukäteen. Myös monet puolalaiset valitsevat Gdanskin lomakohteekseen. Heinäkuu on yllättäen vuoden sateisin kuukausi, joten elokuu on yleensä lomalle varmempi valinta. Heinäkuun viimeisellä viikolla ja elokuun kahdella ensimmäisellä viikolla järjestetään kaupungin keskustassa Pyhän Dominicuksen markkinat, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinoista. Myös syyskuu on hyvä valinta matkallesi, koska se ei ole enää niin ruuhkainen ja sää on varsin hyvä nähtävyyksiä ja kaupungilla vaeltelua ajatellen.

Tarvitaanko Gdanskin matkalle passia/viisumia?

Mikäli olet EU-kansalainen, ei sinun tarvitse esittää henkilötodistusta tai passia, kun matkustat sisärajattomaan Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen. Viranomaiset kuitenkin aina suosittelevat, että pidät mukanasi passia tai henkilötodistusta myös Schengen-alueella matkustettaessa. Vaikka niitä ei rajoilla tarvitsisi, voi eteen tulla tilanteita, joissa henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava.


Vinkkejä Gdanskiin

  • Jos haluat tutustua heti Gdanskin ytimeen ja nähdä yhdellä kävelymatkalla monet kaupungin huippumonumenteista, suuntaa askeleesi itään kohti historiallista Kuninkaantietä, joka tulee vastaan kulkiessasi kohti kahden kaupungin portin välissä sijaitsevaa Motlawa-jokea. Kuninkaantie sai nimensä vuonna 1457, kun Puolan kuningas Casimir IV Jagiellon saapui Gdanskiin. Tapaat matkalla korkeita ja kapeita maalauksia, jotka on maalattu värikkäillä väreillä, sekä upean ja runsaan tarjonnan erilaisia nähtävyyksiä.
  • Ulica Mariacka on ihastuttava mukulakivikatu, jota reunustavat kapeat kauppiaiden taloiksi kutsutut rakennukset. Vaeltaessasi katua kohti Motlawan jokea ymmärrät, miksi tätä katua käytetään usein elokuvien lavastuksena. Kauniin kadun talojen sisäänkäynnit ovat kaikki muutaman askeleen päässä kadusta ja pienillä terasseilla varustettuja. Myös katua reunustavat ravintolat ovat pystyttäneet pöytänsä vieri viereen näille hurmaaville terasseille.
  • Gdanskin katujen jälkeen saatat olla valmis rentoutumaan Itämeren rannalla. Ranta-alueista lähimpänä sijaitsee Jelitkowon hiekkaranta, vanhastakaupungista luoteeseen. Rannikon takana kulkee myös päällystetty pyöräilyreitti, jota polkemalla voit suunnata vielä kauemmas kaupungista. Erityisesti kesäaikaan löydät aina rantakahvilan lyhyen kävelymatkan päässä. Rannan vierustalla on myös pomppulinnoja ja trampoliineja perheen pienempien iloksi. Pääset Jelitkowoon raitiovaunuilla numero 2, 6 tai 8.

(Hinnat tarkistettu 17/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Gdansk

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Turku - Gdansk reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
27 €
Helsinki - Gdansk reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
81 €
Helsinki - Varsova reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
83 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Gdansk:


Lennot muihin kaupunkeihin Gdansk

Eikö Gdansk houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Gdansk

*Lentojen hinnat kohteeseen Gdansk perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Puola Gdansk Helsinki - Gdansk