Lennot Eurooppa Puola Gdansk Helsinki - Gdansk

Halvat lennot Helsinki - Gdansk

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Gdansk: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Gdansk lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Lufthansa
Lufthansa
30 marrask.
HEL
15:55
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
01:20
+1
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Lufthansa
02 jouluk.
GDN
14:20
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
00:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
122 EUR
KLM
KLM
12 jouluk.
HEL
09:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
19:35
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
KLM
15 jouluk.
GDN
07:30
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
14:15
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
134 EUR
KLM
KLM
21 marrask.
HEL
09:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
19:35
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
KLM
24 marrask.
GDN
12:45
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
21t 30m
1 välilasku
11:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
135 EUR
Finnair
Finnair
17 lokak.
HEL
21:30
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
22:30
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
20 lokak.
GDN
22:05
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 00m
01:05
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
249 EUR
Finnair
Finnair
18 lokak.
HEL
21:30
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
22:30
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
20 lokak.
GDN
11:25
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 05m
14:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
252 EUR
Finnair
Finnair
03 tammik.
HEL
09:25
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 05m
10:30
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Finnair
06 tammik.
GDN
10:20
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2t 10m
13:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
160 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Gdansk

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Gdansk?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Gdansk - Helsinki on helmikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Gdansk?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Gdansk?
aamulla
Helsinki - Gdansk lennot ovat noin 33 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Gdansk?
Wizz Air
Wizz Air, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Gdansk reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Gdansk lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
GDN
Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Gdansk?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Gdansk on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Gdansk

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Gdansk

Lyhyin lentoaika 1t 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Gdansk on 1t 40m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Helsinki - Gdansk lennetään joka päivä.
Lentokentät Gdansk 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Gdansk: Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema (GDN)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Gdansk?

Lentoja Helsingistä Gdanskiin ei ole vaikea löytää, sillä lentoreittiä liikennöidään joka päivä. Pääset valitsemaan reittivalikoimasta suorat lennot jokaiselle päivälle. Mikäli tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Gdanskiin, pienellä tutkimustyöllä saatat onnistua yllättävän nopeasti, sillä yksi Gdanskin suosion salaisuuksista ovat nimenomaan edulliset lentoyhteydet. Lentoyhtiöistä suoria lentoja Gdanskiin tekevät Finnair sekä Norwegian. Muita suosittuja lentoyhtiöitä kohteeseen ovat muun muassa Air Baltic, LOT Polish Airlines, SAS sekä Wizz Air. Huomioi matkoja etsiessäsi, että Gdanskin lentokenttä tunnetaan myös nimellä Lech Walesan lentoasema.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Kun lennot Helsingistä Gdanskiin kutsuvat, pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksilla sekä -takseilla. Voit varata kuljetuksesi palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi.

Mikäli haet edullisinta tapaa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopiva vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, kannattaa sinun hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matkan kesto kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Vilkaise tarkat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvä vaihtoehto lentokentän suuntaan on myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Aikuisen yhdensuuntainen lippu kuljettajalta maksaa 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Gdanskissa?

Kun Helsinki-Gdansk lennot tuovat sinut perille, tulet huomaamaan, että sinulla on useita vaihtoehtoja jatkaa matkaasi kohti keskustaa. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 14 kilometrin päässä lentoasemalta ja kuljetustavasta riippuen sinun kannattaa varata siihen 30–60 minuuttia, sillä tiet saattavat ajoittain olla ruuhkaisia. Yksi kätevimmistä ja edullisimmista tavoista liikkua on SKM-juna (Szybka Kolej Miejska). Junat kulkevat reittiä Gdansk–Wrzeszcz-lentokenttä–Gdynia Główna 30 minuutin välein ja reittiä Gdansk Głównyn–lentokenttä–Kartuzy tunnin välein. Liput voit ostaa T2-terminaalin itäpuolella sijaitsevasta lippulaitteesta. Lentokentälle ja takaisin pääset myös julkisen liikenteen busseilla. Numero 110 vie sinut reittiä Gdansk–Wrzeszcz rautatieasema–Gdanskin lentokenttä ja linja 210 Gdansk Głównyn rautatieasema–lentokenttä ja 122 reittiä Sopot Kamienny Potok (SKM)–lentokenttä. Lentoasemalta löydät lukuisia palveluntarjoajia, jotka tekevät säännöllisiä lentokenttäkuljetuksia. Siellä päivystävät myös paikalliset taksit, joista Neptun Taxi on se virallisin.

Kuinka kauan Helsinki – Gdansk lento kestää?

Lennot Helsingistä Gdanskiin kestävät parhaimmillaan vain 1 h ja 40 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Gdanskiin

Kun mietit, milloin on parasta ostaa lentoliput Helsingistä Gdanskiin, huomioithan Puolan mannermaisen ilmaston, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä. Gdansk kuitenkin sijaitsee Itämeren rannalla, mikä tekee ilmastosta hieman miellyttävämmän. Talvella lämpötilat voivat olla hieman yli nollan asteen päälle. Kesät ovat hieman viileämpiä kuin Etelä-Puolassa. Tuuliset päivät ovat seudulla melko yleisiä.

Mikäli et pidä väkijoukoista, kesäkuu on täydellinen ajankohta Gdanskin vierailulle. Kesäkuu on lämmin, päivät ovat pitkiä ja sateen todennäköisyys alhainen. Heinä- ja elokuu ovat ruuhkaisia ja monet hotellit varattuja jo pitkään etukäteen. Myös monet puolalaiset valitsevat Gdanskin lomakohteekseen. Heinäkuu on yllättäen vuoden sateisin kuukausi, joten elokuu on yleensä lomalle varmempi valinta. Heinäkuun viimeisellä viikolla ja elokuun kahdella ensimmäisellä viikolla järjestetään kaupungin keskustassa Pyhän Dominicuksen markkinat, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinoista. Myös syyskuu on hyvä valinta matkallesi, koska se ei ole enää niin ruuhkainen ja sää on varsin hyvä nähtävyyksiä ja kaupungilla vaeltelua ajatellen.

Tarvitaanko Gdanskin matkalle passia/viisumia?

Mikäli olet EU-kansalainen, ei sinun tarvitse esittää henkilötodistusta tai passia, kun matkustat sisärajattomaan Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen. Viranomaiset kuitenkin aina suosittelevat, että pidät mukanasi passia tai henkilötodistusta myös Schengen-alueella matkustettaessa. Vaikka niitä ei rajoilla tarvitsisi, voi eteen tulla tilanteita, joissa henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava.


Vinkkejä Gdanskiin

  • Jos haluat tutustua heti Gdanskin ytimeen ja nähdä yhdellä kävelymatkalla monet kaupungin huippumonumenteista, suuntaa askeleesi itään kohti historiallista Kuninkaantietä, joka tulee vastaan kulkiessasi kohti kahden kaupungin portin välissä sijaitsevaa Motlawa-jokea. Kuninkaantie sai nimensä vuonna 1457, kun Puolan kuningas Casimir IV Jagiellon saapui Gdanskiin. Tapaat matkalla korkeita ja kapeita maalauksia, jotka on maalattu värikkäillä väreillä, sekä upean ja runsaan tarjonnan erilaisia nähtävyyksiä.
  • Ulica Mariacka on ihastuttava mukulakivikatu, jota reunustavat kapeat kauppiaiden taloiksi kutsutut rakennukset. Vaeltaessasi katua kohti Motlawan jokea ymmärrät, miksi tätä katua käytetään usein elokuvien lavastuksena. Kauniin kadun talojen sisäänkäynnit ovat kaikki muutaman askeleen päässä kadusta ja pienillä terasseilla varustettuja. Myös katua reunustavat ravintolat ovat pystyttäneet pöytänsä vieri viereen näille hurmaaville terasseille.
  • Gdanskin katujen jälkeen saatat olla valmis rentoutumaan Itämeren rannalla. Ranta-alueista lähimpänä sijaitsee Jelitkowon hiekkaranta, vanhastakaupungista luoteeseen. Rannikon takana kulkee myös päällystetty pyöräilyreitti, jota polkemalla voit suunnata vielä kauemmas kaupungista. Erityisesti kesäaikaan löydät aina rantakahvilan lyhyen kävelymatkan päässä. Rannan vierustalla on myös pomppulinnoja ja trampoliineja perheen pienempien iloksi. Pääset Jelitkowoon raitiovaunuilla numero 2, 6 tai 8.

(Hinnat tarkistettu 17/04/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Gdansk:

*Lentojen hinnat kohteeseen Gdansk perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Puola Gdansk Helsinki - Gdansk