Lennot Kap Verde

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Kap Verde kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kap Verde
Espargos
Espargos

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kap Verde

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kap Verde
  • Mitkä ovat maan Kap Verde suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Kap Verde on Espargos, jossa he vierailevat 225 % useammin kuin missään muussa maan Kap Verde kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Rabil ja Praia.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Kap Verde?

    Jos haluat lentää kohteeseen Kap Verde halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Cabo Verde Airlines, TUIfly Nordic ja Binter Canarias, joiden tarjoamat hinnat alkavat 120 €, 153 € sekä 238 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kap Verde kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kap Verde kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kap Verde: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kap Verde, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiEspargos740 €

Atlantin valtameren keskellä sijaitseva Kap Verde on rauhallinen ja vehreä saarivaltio. Afrikan mantereeseen kuuluvan Kap Verden alueella riittää tutkittavaksi monta mielenkiintoista saarta, paratiisirantoja ja pieniä, eläväisiä kaupunkeja. Vieraile Salin saarella idyllisessä Santa Marian kaupungissa, Boa Vistan saaren hulppeissa lomakeskuksissa tai luonnonkauniilla Santo Antãon saarella. Saarelta toiselle siirtyminen on helppoa, eli yhden loman aikana voit kokea monta mielenkiintoista paikkaa. Suomesta Kap Verdeen ei ole suoria reittilentoja, joten halvat lennot Kap Verdeen on napattava vaihtokenttien kautta. Kätevimmät lentoreitit Suomesta Kap Verdeen suuntaavat saarivaltiossa joko Salin saarelle tai Kap Verden pääkaupunkiin Praiaan. Praia sijaitsee valtion suurimmalla saarella, Santiagolla. Kun pääset määränpäähäsi, saarelta toiselle siirtyminen onnistuu helposti laivalla tai Kap Verden sisäisillä kotimaan lennoilla. Afrikan vehreimpiin valtioihin kuuluva Kap Verde on kutsuva kohde vuoden ympäri, sillä saarella nautitaan lämmöstä kaikkina vuodenaikoina. Esimerkiksi Salin saarella keskilämpötilat vaihtelevat vuoden aikana noin 22–30 asteen välillä. Edulliset lentoliput Kap Verdeen voi yleensä napata esimerkiksi vuoden ensimmäisille kuukausille tai syystalvelle. Kesälomakuukaudet, joulukuu ja vuodenvaihde ovat tavallisesti alueen vilkkainta matkailuaikaa, joten myös lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Kap Verden kaukolennot voivat olla hinnaltaan melko kalliita. Vertaa siis hintoja tarkkaan, ja etenkin vilkkaimmille lomakuukausille lennot on hyvä varata hyvissä ajoin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kap Verdeen?

Suomesta Kap Verdeen ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Kap Verdeen voi kuitenkin saada helposti vaihtokenttien kautta. Tyypillisimmin Suomen ja Kap Verden välisiin lentoreitteihin sisältyy kaksi välilaskua, mutta myös yhden välilaskun lentoja on tarjolla. Kap Verden Santiagon saarella sijaitsevaan Praian kaupunkiin liikennöi Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihtokentän kautta muun muassa portugalilainen TAP Portugal. Kahden vaihtokentän kautta Praiaan voi lentää myös yhdistelemällä esimerkiksi Finnairin ja TAP Portugalin tai skandinaavisen SAS:n ja TAP Portugalin lentoja. Reittilennot Kap Verden Praiaan kulkevat lähes aina Portugalin kautta. Praiassa lennot ottaa vastaan Praian kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan nimellä Nelson Mandelan kansainvälinen lentokenttä (Nelson Mandela International Airport). Se sijaitsee noin kolme kilometriä Praian kaupungin ulkopuolella. Mikäli haluat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Salin saarelle, on tarjolla yhden, kahden tai kolmen välilaskun lentoja. TAP Portugal liikennöi yleisimmin yhden välilaskun lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Salin saarelle. Kahden tai kolmen vaihdon reiteillä lentoyhtiövaihtoehtoja on useita. Pääset Salin saarelle esimerkiksi suomalaisen Finnairin ja Kap Verden kansallisen lentoyhtiön Cabo Verde Airlinesin lentoja yhdistelemällä. Yleisimmin lentoreittien viimeisen etapin Euroopasta Kap Verdelle liikennöi kuitenkin TAP Portugal. Salin saarella lennot laskeutuvat Amílcar Cabralin kansainväliselle lentokentälle (Amílcar Cabral International Airport). Salin saaren lentoasema sijaitsee noin kahden kilometrin päässä saaren pääkaupungista Espargosista.

Milloin on paras aika matkustaa Kap Verdeen?

Sää Kap Verdessä on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, ja halvat lennot Kap Verdeen kannattaakin käyttää hyväksi minä vuodenaikana tahansa. Saarivaltion keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat noin 20–30 asteen välillä. Korkeimmillaan lämpötilat ovat yleensä heinä-lokakuussa, jolloin saarivaltiossa esiintyy myös sateita. Kuuman kostea ilmasto ei ole kaikkien matkailijoiden mieleen, mutta etenkin budjettimatkailijoiden kannattaa harkita syksyllä matkustamista. Matkat Kap Verdeen tulevat yleensä syksyisin edullisiksi, niin lentojen kuin hotellienkin puolesta, eivätkä sateet estä sen saarista nauttimista. Surffauksen ja muiden vesiurheilulajien harrastajien kannattaa pitää mielessä, että tuulet suosivat Kap Verden surffausharrastajia yleensä etenkin loka-joulukuussa.

Kuinka kauan kestää lento Kap Verdeen?

Lennot Kap Verdeen vaihtelevat kestoltaan valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Esimerkiksi Suomesta Kap Verden Salin saarelle lentoaika on lyhimmillään noin yhdeksän tuntia ja 20 minuuttia. Tarjolla on kuitenkin monia kahden tai kolmen välilaskun lentoreittejä, joilla lentoaika on noin 15–20 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Praiaan lentoaika on parhaimmillaan noin 11 tuntia. Valtaosalla edullisista reiteistä matka-aika on kuitenkin selvästi pidempi.

Tarvitaanko Kap Verdeen passi tai viisumi?

Suomalaismatkailijoiden on hankittava Kap Verden matkalle viisumi. Viisumiprosessi on kuitenkin helppo, sillä omatoimimatkailijat voivat anoa viisumin paikan päällä Kap Verden lentokentillä. Viisumin hinta on noin 25 euroa, ja valuuttana käy euro. Matkailijoiden kannattaa huomioida, että viisumeja myönnetään vain Kap Verden suurimmilla, kansainvälisillä lentokentillä. Lisätietoja viisumiasioista saa Kap Verden suurlähetystöstä, joka sijaitsee Lissabonissa, Portugalissa. Mukaan Kap Verden matkalle on aina otettava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa puoli vuotta Kap Verden matkan jälkeenkin.


Kap Verde: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Espargos reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 55m
Halvin hinta740 €

Etsi lentoja kohteeseen Kap Verde

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Kap Verde eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kap Verde