0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kap Verde

Etsi halpoja lentoja Kap Verdeen alk. 958 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Kap Verdeen

Yhteenveto Kap Verden lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

958 €

Nopein lentoaika

14t 35m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kap Verde kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 958 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Espargos Amilcar Cabral Intl).
Nopein lento kohteeseen Kap Verde kohteesta Suomi kestää 14t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Espargos Amilcar Cabral Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kap Verde mukaan lukien TAP AIR PORTUGAL.

Kap Verden lentotiedot ja trendit

Tutustu Kap Verden lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Kap Verde suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Kap Verde on Espargos, jossa he vierailevat 59 % useammin kuin missään muussa maan Kap Verde kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Praia ja Rabil.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kap Verde? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Espargos

Espargos

Sal

Praia de Santa Maria

Praia

Praia

Fort Real de Sao Filipe

Estadio da Varzea


Halvimmat lennot Kap Verde kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kap Verde
Espargos
Espargos

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kap Verde

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kap Verde

Mikä on alueen Kap Verde suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Kap Verde?

Lentäminen kohteeseen Kap Verde sunnuntaina tai tiistaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Kap Verde on maanantaina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kap Verde hinnat?

lentoa Kap Verde hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kap Verde?

helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kap Verde osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kap Verde?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kap Verde matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kap Verde?

Matkalla kohteeseen Kap Verde tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kap Verde saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kap Verde kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kap Verde kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kap Verde: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kap Verde, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiEspargos22t 50m628 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kap Verde

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kap Verdeen?

Suomesta Kap Verdeen ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Kap Verdeen voi kuitenkin saada helposti vaihtokenttien kautta. Tyypillisimmin Suomen ja Kap Verden välisiin lentoreitteihin sisältyy kaksi välilaskua, mutta myös yhden välilaskun lentoja on tarjolla. Kap Verden Santiagon saarella sijaitsevaan Praian kaupunkiin liikennöi Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihtokentän kautta muun muassa portugalilainen TAP Portugal. Kahden vaihtokentän kautta Praiaan voi lentää myös yhdistelemällä esimerkiksi Finnairin ja TAP Portugalin tai skandinaavisen SAS:n ja TAP Portugalin lentoja. Reittilennot Kap Verden Praiaan kulkevat lähes aina Portugalin kautta. Praiassa lennot ottaa vastaan Praian kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan nimellä Nelson Mandelan kansainvälinen lentokenttä (Nelson Mandela International Airport). Se sijaitsee noin kolme kilometriä Praian kaupungin ulkopuolella. Mikäli haluat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Salin saarelle, on tarjolla yhden, kahden tai kolmen välilaskun lentoja. TAP Portugal liikennöi yleisimmin yhden välilaskun lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Salin saarelle. Kahden tai kolmen vaihdon reiteillä lentoyhtiövaihtoehtoja on useita. Pääset Salin saarelle esimerkiksi suomalaisen Finnairin ja Kap Verden kansallisen lentoyhtiön Cabo Verde Airlinesin lentoja yhdistelemällä. Yleisimmin lentoreittien viimeisen etapin Euroopasta Kap Verdelle liikennöi kuitenkin TAP Portugal. Salin saarella lennot laskeutuvat Amílcar Cabralin kansainväliselle lentokentälle (Amílcar Cabral International Airport). Salin saaren lentoasema sijaitsee noin kahden kilometrin päässä saaren pääkaupungista Espargosista.

Milloin on paras aika matkustaa Kap Verdeen?

Sää Kap Verdessä on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, ja halvat lennot Kap Verdeen kannattaakin käyttää hyväksi minä vuodenaikana tahansa. Saarivaltion keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat noin 20–30 asteen välillä. Korkeimmillaan lämpötilat ovat yleensä heinä-lokakuussa, jolloin saarivaltiossa esiintyy myös sateita. Kuuman kostea ilmasto ei ole kaikkien matkailijoiden mieleen, mutta etenkin budjettimatkailijoiden kannattaa harkita syksyllä matkustamista. Matkat Kap Verdeen tulevat yleensä syksyisin edullisiksi, niin lentojen kuin hotellienkin puolesta, eivätkä sateet estä sen saarista nauttimista. Surffauksen ja muiden vesiurheilulajien harrastajien kannattaa pitää mielessä, että tuulet suosivat Kap Verden surffausharrastajia yleensä etenkin loka-joulukuussa.

Kuinka kauan kestää lento Kap Verdeen?

Lennot Kap Verdeen vaihtelevat kestoltaan valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Esimerkiksi Suomesta Kap Verden Salin saarelle lentoaika on lyhimmillään noin yhdeksän tuntia ja 20 minuuttia. Tarjolla on kuitenkin monia kahden tai kolmen välilaskun lentoreittejä, joilla lentoaika on noin 15–20 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Praiaan lentoaika on parhaimmillaan noin 11 tuntia. Valtaosalla edullisista reiteistä matka-aika on kuitenkin selvästi pidempi.

Tarvitaanko Kap Verdeen passi tai viisumi?

Suomalaismatkailijoiden on hankittava Kap Verden matkalle viisumi. Viisumiprosessi on kuitenkin helppo, sillä omatoimimatkailijat voivat anoa viisumin paikan päällä Kap Verden lentokentillä. Viisumin hinta on noin 25 euroa, ja valuuttana käy euro. Matkailijoiden kannattaa huomioida, että viisumeja myönnetään vain Kap Verden suurimmilla, kansainvälisillä lentokentillä. Lisätietoja viisumiasioista saa Kap Verden suurlähetystöstä, joka sijaitsee Lissabonissa, Portugalissa. Mukaan Kap Verden matkalle on aina otettava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa puoli vuotta Kap Verden matkan jälkeenkin.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kap Verde

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kap Verde?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kap Verde laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kap Verde momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kap Verde?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kap Verde joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Kap Verde joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kap Verde?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kap Verde.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kap Verde juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Kap Verde lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kap Verde

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kap Verdessä

Suositut lennot Kap Verdeen
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kap Verdeen
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.