Halvat lennot Auckland

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 28/10
to 4/11

Halvimmat lennot kaupungin Auckland lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Auckland lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Auckland

HALVIN REITTI Helsinki - Auckland

Helsinki (HEL) - Auckland (AKL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Auckland kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Aucklandin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 971 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AUCKLANDtoukokuu18% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Auckland lennot maksavat keskimäärin vain 797 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AUCKLAND KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Auckland lentojen keskimääräinen hinta on 1256 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AUCKLAND KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu655% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Auckland kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Auckland?

Paras aika matkustaa Aucklandiin on helmi-maaliskuussa, jolloin lentolippujen hinnat ovat usein edulliset. Tällöin Aucklandissa vietetään loppukesää eli joulun ja kesän kiireisin sesonki alkaa olla ohi. Sää Aucklandissa maaliskuussa on lämmin ja mittarissa noin 23 °C, joten Uuden-Seelannin syksy on säiden puolesta myös erinomainen maahan tutustumisen kannalta.

Tarjouksia löytyy myös muina aikoina, esimerkiksi syys-lokakuussa, jolloin lentoliput Aucklandiin saa halvalla. Aucklandin sää syyskuussa on mukavan lämmin, ja elohopea nousee noin 17 °C. Tällöin eteläisellä pallonpuoliskolla on kevät ja viehättävään Aucklandiin on mukava tutustua sen vehreässä loistossa. Talvisin eli samaan aikaan kun Suomessa on kesä, tulee Uudessa-Seelannissa ajoittain sateita, mutta lämpötila pysyttelee kuitenkin noin 10-12 °C. Pakkaa vain mukaasi vedenkestävä takki ja sateenvarjo ja pärjäät Uuden-Seelannin talvessa hyvin.

Halvat lennot Aucklandiin voit löytää hakemalla lentoja momondon hakukoneella. Valitse pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi sinulle parhain tarjous. Näin varmistat parhaiten halvat lennot Aucklandiin. Jotta löytäisit halvimmat lennot ja hotellit matkaasi varten, lennot Aucklandiin kannattaa ostaa hyvissä ajoin.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Auckland?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Auckland kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 797 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Auckland kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 834 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Auckland?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Auckland reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Auckland hintaan 971 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Auckland jopa niin halpaan hintaan kuin 891 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Auckland?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Auckland. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 849 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 1119 € lentohinnan reitille Suomi - Auckland.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Auckland?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Auckland on aamulla. Lennot reitille Suomi - Auckland voi maksaa jopa niin vähän kuin 855 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1195 €.

 • Löytyykö kaupungin Auckland lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Whitianga lentokenttä, Great Barrier Island lentokenttä, Hamilton lentokenttä, Whangarei lentokenttä tai Tauranga lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Auckland.


momondosta löytyneet halvat lennot: Auckland

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Auckland
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 25m
2 välilaskua
AKL07:45Aucklandin lentoasema
29. marraskuuta
AKL10:30Aucklandin lentoasema
30t 45m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1425 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 55m
3 välilaskua
AKL10:00Aucklandin lentoasema
31. maaliskuuta
AKL15:40Aucklandin lentoasema
29t 25m
2 välilaskua
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1060 €
Etsi vastaava
Singapore Airlines
14. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
AKL07:00Aucklandin lentoasema
29. marraskuuta
AKL10:30Aucklandin lentoasema
32t 40m
2 välilaskua
HEL19:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1444 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 55m
3 välilaskua
AKL10:00Aucklandin lentoasema
31. maaliskuuta
AKL15:40Aucklandin lentoasema
30t 30m
3 välilaskua
HEL22:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1159 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 10m
2 välilaskua
AKL10:00Aucklandin lentoasema
26. maaliskuuta
AKL16:10Aucklandin lentoasema
28t 55m
1 välilasku
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 30m
2 välilaskua
AKL14:45Aucklandin lentoasema
31. maaliskuuta
AKL10:45Aucklandin lentoasema
33t 50m
2 välilaskua
HEL20:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Auckland

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Auckland, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Cathay Pacific ja Singapore Airlines
Singapore Airlines
25. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
AKL07:00Aucklandin lentoasema
2777 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
6. joulukuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
2 välilaskua
AKL16:05Aucklandin lentoasema
2411 €
Etsi vastaava
Cathay Pacific
2. joulukuuta
HEL02:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 55m
2 välilaskua
AKL13:45Aucklandin lentoasema
1980 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Auckland?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Auckland
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Auckland?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Auckland suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Qatar Airways, Cathay Pacific, Qantas Airways ja Singapore Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Auckland ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Auckland lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Aucklandin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 21 km päässä Aucklandin keskustasta. Pääset lentokentältä kaupunkiin SkyBus-busseilla, jotka operoivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Linjoja on kaksi, Auckland City Express ja North Harbour Express, ja ne kulkevat eri puolille kaupunkia. Auckland Cityn suuntaan menevän bussin lipun hinta on etukäteen ostettuna 18 NZD (noin 10,80 EUR) ja North Harbourin suuntaan menevän 24 NZD (noin 14,40 EUR). Bussikuljettajalta ostaminen on dollarin kalliimpaa molemmilla linjoilla. Matkan kesto on noin 40–60 min. Bussilippuja voi ostaa lentokentän bussilaitureiden edustalla olevista bussikioskeista, käteisellä bussikuljettajalta tai internetistä.

Taksit löydät halutessasi saapuneiden lentojen aulasta, läheltä ovea numero kahdeksan. Taksin hinta riippuu taksiyhtiön hinnastosta ja on yhteen suuntaan normaalisti noin 38–75 NZD (noin 22,75–44,90 EUR). Jotkut taksiyhtiöt tarjoavat jaettuja shuttle bus -kyytejä kaupunkiin. Ne ovat hinnaltaan noin 35 NZD (noin 20,95 EUR) per henkilö, mutta useamman henkilön matkustaessa samalla kyydillä hinta laskee. Lentokentällä tai sitä ympäröivällä alueella sijaitsee myös monia autonvuokrausfirmoja.


Auckland: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Auckland
Helsinki - Auckland reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 30m
Halvin hinta895 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Auckland

Punaisilla City Link -linjoilla matkustat Aucklandin keskustassa helpoiten. Linjat kulkevat tyylikkään Wynard Quarterin satamanaapuruston, Queens Warfin ruokapaikkakeskittymän ja Britomartin ostos- ja yöelämäkeskuksen ohi. Aucklandin julkisen liikenteen hinnasto perustuu yhdeksään vyöhykkeeseen. Jos matkustat keskustan eli City Link -alueen sisällä, on bussilipun hinta vain 1 NZD (noin 0,60 EUR). Jos ostat yksittäisen lipun bussikuskilta tai AT HOP-matkakortilla, hinta on 0,50 NZD (noin 0,30 EUR). AT HOP -kortin voi ostaa käyttöön hintaan 10 NZD (noin 5,95 EUR), jonka jälkeen kortille tulee ladata rahaa. AT HOP -kortteja voi ostaa matkakeskuksista ja monista ruokakaupoista. Lippuja saat myös käteisellä bussikuskilta, mutta vaihtorahaa annetaan vain pienistä seteleistä. Jos matkustat AT HOP -kortilla muiden kuin City Link-alueiden sisällä, on lipun hinta alueiden määrästä riippuen noin 1,95–12,20 NZD (noin 1–7 EUR).


Kohteen Auckland viisumivaatimukset

Suomalaisen matkustajan ei tarvitse hankkia viisumia ennen Uuteen-Seelantiin matkustamista. Visa Waiverin eli viisumivapauden myöntävän luvan saa maahantulon yhteydessä. Sillä saa viipyä maassa korkeintaan kolme kuukautta. Matkustajalla tulee olla paluu- tai vaihtolentolippu maasta pois sekä todistettavasti tarpeeksi rahaa mukana. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Auckland


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Auckland

Onko Aucklandissa turvallista?

Auckland on turvallinen matkakohde, mutta tavanomaista varovaisuutta tulisi noudattaa. Pidä esimerkiksi ruuhkaisilla paikoilla laukuista ja muista henkilökohtaisista esineistä huolta. Uudessa-Seelannissa esiintyy ajoittain maanjäristyksiä. Sellaisen sattuessa noudata viranomaisten ohjeita.

Mikä on aikaero Suomi–Uusi-Seelanti?

Aikaero Suomen ja Aucklandin välillä on yhdeksän tuntia eli Uuteen-Seelantiin matkustaessa kelloa tulee siirtää yhdeksän tuntia eteenpäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Aucklandissa?

Uuden-Seelannin valuutta on dollari (NZD). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Valuuttaa voit tilata pankistasi ennen matkaa. Aucklandissa voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uusi-Seelanti

Eikö sittenkään Auckland? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uusi-Seelanti