Etsi halvat lennot Jordan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jordan lentotiedot ja trendit

Tutustu Jordan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Jordan?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Jordan, mutta Turkish Airlines, Lufthansa ja Ryanair ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 66 % lentoja kohteeseen Jordan hakeneista halusi matkustaa Turkish Airlines yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Jordan? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Jordan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Jordan
Amman
Amman

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Jordan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Jordan

Mikä lento on halvin kohteeseen Jordan?

Jos haluat lentää kohteeseen Jordan halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, Royal Jordanian ja Pegasus Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 116 €, 251 € sekä 269 €.

Mikä on alueen Jordan suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Jordan?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Jordan, muista varata lähtösi tiistaina. Lentäminen tiistaina ja maanantaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Jordan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jordan hinnat?

lentoa Jordan hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Jordan?

joulukuuta 2023 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Jordan osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Jordan?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Jordan matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jordan?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Jordan matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Jordan. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Jordan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Jordan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jordan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Jordaniaan?

Jordaniaan ei liikennöidä Suomesta suoria reittilentoja. Halvat lennot Jordaniaan voit saada kuitenkin kätevästi yhden tai useamman välilaskun kautta. Vilkkainta lentoliikenne Suomesta on Jordanian pääkaupunkiin Ammaniin ja rannikkokaupunkiin Aqabaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Ammaniin yhden vaihdon lentoja operoi esimerkiksi saksalainen Lufthansa. Yhden vaihdon lentoreittejä liikennöivät yhteistyössä myös jordanialainen Royal Jordanian ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Ammanissa lennot laskeutuvat Kuningatar Alian kansainväliselle lentoasemalle (Queen Alia International Airport), joka on Jordanian suurin lentokenttä. Helsinki-Vantaan lentokentältä Aqabaan liikennöi yhden vaihdon lentoja muun muassa turkkilainen Turkish Airlines. Osan reiteistä turkkilaislentoyhtiö operoi yhteistyössä esimerkiksi skandinaavisen SAS:n tai Royal Jordanianin kanssa. Aqabassa lennot saapuvat Kuningas Husseinin kansainväliselle lentoasemalle (King Hussein International Airport).

Milloin on paras aika matkustaa Jordaniaan?

Lähi-idässä sijaitseva Jordania ei ole kuumien sääolojensa vuoksi paras kesälomakohde, vaan maahan kannattaa matkustaa kuumimpien kesäkuukausien ulkopuolella. Keskikesällä, kesä-elokuussa, lämpötilat kiipeävät maassa usein 40 asteen yläpuolelle. Kuuma sää tekee esimerkiksi kaupunkikohteiden kiertelystä raskasta. Matkailun kannalta Jordanian ilmasto on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin lämpötilat ovat kesäkuukausia hieman alhaisemmat. Esimerkiksi Aqaban rannikkoseudulla päivittäiset keskilämpötilat pysyttelevät maalis-toukokuussa ja loka-marraskuussa noin 20–28 asteen välillä. Matkat Jordaniaan voi hyvin tehdä myös talvella, jolloin sää on maassa viileimmillään. Sää Jordaniassa on talvella leuto ja lämmin, ei kylmä. Tyypillisesti lämpötilat nousevat päivisin noin 20 asteen tuntumaan ja laskevat yöllä noin 10 asteen tuntumaan. Halvat lennot Jordaniaan voi saada helposti talvikuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Monet Lähi-idän kohteiden ystävät haluavat viettää joulunsa eksoottisessa ja lämpimässä Jordaniassa. Lennot ja hotellit ovat siis joulunaikaan hieman keskimääräistä kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lento Jordaniaan?

Lennot Jordaniaan vaihtelevat kestoltaan riippuen valitsemastasi kohdekaupungista ja lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Ammaniin lentoaika on alkaen noin seitsemän tuntia ja 30 minuuttia. Lyhimpiin lentoreitteihin sisältyy yksi välilasku. Jos valitset pidemmän kahden välilaskun reitin Ammaniin, lentomatka venyy yleensä noin yhdeksään tuntiin ja 30 minuuttiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Aqabaan lennot ovat pääsääntöisesti Ammanin lentoja pidempiä. Lentoaika Suomesta Jordanian Aqabaan on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Usein matka-aika on kuitenkin tätäkin pidempi, noin 11–12 tuntia. Useimpiin Aqaban lentoreitteihin sisältyy kaksi välilaskua, tosin yhden vaihdon lentojakin on tarjolla. Vertaa lentoreittejä ja lentojen hintoja tarkkaan, sillä erot matka-ajoissa ja hinnoissa voivat olla merkittäviä. Budjettimatkailijoiden kannattaa harkita pitkän lentoreitin valintaa, sillä joskus edulliset lentoliput Jordaniaan löytyvät kahden vaihtokentän kautta.

Tarvitaanko Jordaniaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Jordaniaan saapuessaan, mutta viisumia ei ole pakollista hankkia etukäteen. Viisumin voi hankkia kansainvälisiltä lentokentiltä Jordaniaan saavuttaessa. Suomalaismatkustajalla on oltava Jordaniaan lennettäessä mukanaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin. Mikäli haluat anoa viisumia Jordaniaan jo ennen maahan saapumista tai haluat lisätietoa viisumiasioista, yhteys kannattaa ottaa Jordanian Oslon suurlähetystöön Norjassa. Tarkista passi- ja viisumisäännökset aina ennen matkaasi, sillä ne voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Jordan

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Jordan?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Jordan. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Jordan momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jordan?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jordan. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jordan joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jordan tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jordan?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jordan tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jordan juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Jordan. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jordan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.