Lennot Jordan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Jordan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Jordan
Amman
Amman

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Jordan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Jordan

Jos haluat lentää kohteeseen Jordan halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, Norwegian Air International ja Pegasus Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 44 €, 162 € sekä 178 €.

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 443 € lennosta kohteeseen Jordan. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Jordan hintaan 27 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 940 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Jordan, kun taas 417 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Jordan, muista varata lähtösi maanantaina. Lentäminen maanantaina ja tiistaina on paras vaihtoehto. lauantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Jordan.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Jordan? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Jordan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Jordan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jordan

Jordaniaan ei liikennöidä Suomesta suoria reittilentoja. Halvat lennot Jordaniaan voit saada kuitenkin kätevästi yhden tai useamman välilaskun kautta. Vilkkainta lentoliikenne Suomesta on Jordanian pääkaupunkiin Ammaniin ja rannikkokaupunkiin Aqabaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Ammaniin yhden vaihdon lentoja operoi esimerkiksi saksalainen Lufthansa. Yhden vaihdon lentoreittejä liikennöivät yhteistyössä myös jordanialainen Royal Jordanian ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Ammanissa lennot laskeutuvat Kuningatar Alian kansainväliselle lentoasemalle (Queen Alia International Airport), joka on Jordanian suurin lentokenttä. Helsinki-Vantaan lentokentältä Aqabaan liikennöi yhden vaihdon lentoja muun muassa turkkilainen Turkish Airlines. Osan reiteistä turkkilaislentoyhtiö operoi yhteistyössä esimerkiksi skandinaavisen SAS:n tai Royal Jordanianin kanssa. Aqabassa lennot saapuvat Kuningas Husseinin kansainväliselle lentoasemalle (King Hussein International Airport).

Lähi-idässä sijaitseva Jordania ei ole kuumien sääolojensa vuoksi paras kesälomakohde, vaan maahan kannattaa matkustaa kuumimpien kesäkuukausien ulkopuolella. Keskikesällä, kesä-elokuussa, lämpötilat kiipeävät maassa usein 40 asteen yläpuolelle. Kuuma sää tekee esimerkiksi kaupunkikohteiden kiertelystä raskasta. Matkailun kannalta Jordanian ilmasto on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin lämpötilat ovat kesäkuukausia hieman alhaisemmat. Esimerkiksi Aqaban rannikkoseudulla päivittäiset keskilämpötilat pysyttelevät maalis-toukokuussa ja loka-marraskuussa noin 20–28 asteen välillä. Matkat Jordaniaan voi hyvin tehdä myös talvella, jolloin sää on maassa viileimmillään. Sää Jordaniassa on talvella leuto ja lämmin, ei kylmä. Tyypillisesti lämpötilat nousevat päivisin noin 20 asteen tuntumaan ja laskevat yöllä noin 10 asteen tuntumaan. Halvat lennot Jordaniaan voi saada helposti talvikuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Monet Lähi-idän kohteiden ystävät haluavat viettää joulunsa eksoottisessa ja lämpimässä Jordaniassa. Lennot ja hotellit ovat siis joulunaikaan hieman keskimääräistä kalliimpia.

Lennot Jordaniaan vaihtelevat kestoltaan riippuen valitsemastasi kohdekaupungista ja lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Ammaniin lentoaika on alkaen noin seitsemän tuntia ja 30 minuuttia. Lyhimpiin lentoreitteihin sisältyy yksi välilasku. Jos valitset pidemmän kahden välilaskun reitin Ammaniin, lentomatka venyy yleensä noin yhdeksään tuntiin ja 30 minuuttiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Aqabaan lennot ovat pääsääntöisesti Ammanin lentoja pidempiä. Lentoaika Suomesta Jordanian Aqabaan on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Usein matka-aika on kuitenkin tätäkin pidempi, noin 11–12 tuntia. Useimpiin Aqaban lentoreitteihin sisältyy kaksi välilaskua, tosin yhden vaihdon lentojakin on tarjolla. Vertaa lentoreittejä ja lentojen hintoja tarkkaan, sillä erot matka-ajoissa ja hinnoissa voivat olla merkittäviä. Budjettimatkailijoiden kannattaa harkita pitkän lentoreitin valintaa, sillä joskus edulliset lentoliput Jordaniaan löytyvät kahden vaihtokentän kautta.

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Jordaniaan saapuessaan, mutta viisumia ei ole pakollista hankkia etukäteen. Viisumin voi hankkia kansainvälisiltä lentokentiltä Jordaniaan saavuttaessa. Suomalaismatkustajalla on oltava Jordaniaan lennettäessä mukanaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeenkin. Mikäli haluat anoa viisumia Jordaniaan jo ennen maahan saapumista tai haluat lisätietoa viisumiasioista, yhteys kannattaa ottaa Jordanian Oslon suurlähetystöön Norjassa. Tarkista passi- ja viisumisäännökset aina ennen matkaasi, sillä ne voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla.


Etsi lentoja kohteeseen Jordan

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Jordan


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Jordan, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jordan. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jordan tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jordan tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Jordan. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.