Etsi halvat lennot Tartto

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tartto lentotiedot ja trendit

Tutustu Tartto lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tartto?

14 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Tartto. Tämän lennon lähtölentokenttä on Edinburgh, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Tartto. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Tartto omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tartto?

Keskimääräinen Suomi–Tartto lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin . Tallinna Ulemiste on alueen Tartto suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tartto

Tartto on Viron koillisosassa sijaitseva kaupunki. Lennot Tarttoon kestävät Suomesta selkeästi alle tunnin. Tällöin lennon tulee lähteä Suomen pääkaupunkiseudun Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, josta suora lento vie matkustajat pienelle Tarton lentokentälle. Muualta Suomesta Tarttoon matkustaminen lentäen vaatii yhden välilaskun lisää ja matka-aika täten kasvaa. Esimerkiksi Oulusta tulisi ensin tehdä noin tunnin lento Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä välilaskun jälkeen perille kohteeseen. Monesta Suomen kaupungista matka tulisi aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla ja matkata ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalle lentoa varten. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi noin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta pääsee nopealla lennolla määränpäähän Tarttoon.

Suorat lennot Tartto saat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Vaasasta, Oulusta ja Rovaniemeltä, tulee matkaan yksi välilasku. Esimerkiksi Vaasasta matka alkaisi lennolla Helsinki-Vantaalle ja sieltä kohti määränpäätä. Löydät itsellesi sopivat lennot Tarttoon helposti momondon kautta.

Tartto kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Tallinna Ulemiste lentokenttä (160 km Tartto keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Tartto keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Tartu lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 223 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tartto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tartto
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
0t 50m
TAYTartu

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tartto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tartto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
0t 50m
TAYTartu

Muut matkustamoluokat Tartto lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tartto lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tartto?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tartto

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tartto?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Tartto kohteesta Suomi ovat Finnair, airBaltic, Scoot ja Scandinavian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Tartto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tartto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Tarton lentokentältä?

Tarton lentoasema on hyvin pieni yhden kiitoradan kenttä. Lennot saapuvat Ülenurmen lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungin keskustasta etelään. Lentoasemalta keskustaan pääsee julkisista kulkuneuvoista varmimmin taksilla. Saapuvien lentojen aikaan lentokentän terminaalin edestä saa yleensä taksin suoraan, tai sen voi soittamalla varata itselleen jo aiemmin. Taksimatkan hintaa kannattaa tiedustella ennen kyytiin astumista. Yksi hyvin yleinen tapa lentokentältä keskustaan tai esimerkiksi omaan majoitukseen pääsemiseksi on auton vuokraaminen. Tarton pienellä lentoasemalla ei kuitenkaan ole autovuokraamojen palvelupisteitä, joten auton mahdollisesta vuokraamisesta kannattaa sopia etukäteen, jotta vuokraamo osaa toimittaa halutun auton lentoasemalle odottamaan. Vuokra-autolla on pääosin erittäin helppo kulkea Tartossa ja sen ympäristössä, ja henkilöautoilu koetaankin yleisesti parhaaksi pidempien välimatkojen liikkumistavaksi kaupungissa vieraileville.


Tartto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tartto
Helsinki - Tartto reitin lennot
Nopein lentoaika0t 50m
Halvin hinta196 €

Kohteen Tartto viisumivaatimukset

Tartto sijaitsee Virossa ja Viron ollessa sekä EU-maa että Schengen-valtio ei Suomen kansalainen tarvitse viisumia matkallaan Tarttoon. Matkustajalla tulee olla mukanaan voimassaoleva ja henkilöllisyyden vahvistava matkustusasiakirja, eli passi tai kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjan tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Tartto


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tartto

Lennot Viron Tarttoon tehdään monesti rauhallisen perheloman toivossa, ja Tartossa onkin mukava tunnelma ja tekemistä kaikenikäisille. Suosittuihin Tarton kohteisiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin lukuisat kylpylät, kuten suuri Aura-keskus vesipuistoineen, useine saunoineen ja altaineen. Kaupungissa on useita hienoja ja historiallisia rakennuksia ihmeteltäväksi. Tarton kaupungintalon ja komeiden huviloiden kuten Karlovan ja Raadin lisäksi alueelta löytyy kirkoista kiinnostuneille tyylikäs Peetri-kirkko, komea pyhän neitsyt Marian katedraali ja pyhän Paavalin kirkko. Hienojen patsaiden ja monumenttien, kuten itsenäisyysmonumentti Kalevipoegin ja Jakob Hurdan monumenttien lisäksi Tarttoon matkustaneiden lähes pakollisiin kohteisiin kuuluvat Tarton tuomiokirkon komeat rauniot. Pienessä raunion ehostetussa osassa toimii myös komea Tarton yliopiston museo. Museoista ja muista kulttuurikohteista kiinnostuneille Tarton alueella on muutenkin paljon tarjottavaa. Hieman kaupungin ytimestä koilliseen sijaitseva Viron kansallismuseo on hieno kohde, ja sen vierestä löytää myös erikoisen ylösalaisin seisovan talon, Tagurpidi Majan. Tartu Linnamuuseum tyylikkäässä miljöössään ja Tartu Kunstimuuseumin moderni taidenäyttely ovat myös oivia kohteita. KGB:n vankisellejä esittelevä museo ja Saadjärven jääkausimuseo Jääaja Keskus edustavat hieman erikoisempaa puolta kaupungin ja sen lähialueiden museotarjonnassa.  Koko perheen kulttuurikohteita ovat esimerkiksi Tarton lelumuseo, yliopiston hieno luonnonhistorian museo ja AHHAA-tiedemuseo, jossa pääsee planetaarioesitysten lisäksi osallistumaan tiedeaiheisiin aktiviteetteihin. Ulkoiluun ja urheiluun kaupungissa on todella hienot puitteet. Emajoen varrella tehdyt kävelyt ja lenkit sekä jokiristeilyt komeissa jokimaisemissa ovat kesäisin todella rauhoittavia puuhia. Pienessä, mutta erittäin sympaattisessa Tarton vanhassa kaupungissa on myös rentouttavaa istahtaa aurinkoisena päivänä penkille ihastelemaan monivärisiä vanhoja rakennuksia. Asuinalueilla käyskentelystä kiinnostuneille voi suositella myös tyylikästä Supilinnin puutaloaluetta. Kesäisin liikkumisesta kiinnostuneita kaupungissa houkuttelevat hyvät maastot pyöräilyyn, veneilyyn, patikointiin ja ratsastukseen. Talvella hiihdosta ja luistelusta kiinnostuneille riittää loistavia seutuja. Kaupungista on hyvä tehdä retkiä myös lähialueiden mielekkäisiin kohteisiin. Esimerkiksi retki Alatskiven linnaan on hyvinkin suosittu, sillä linnan lisäksi alueella sijaitsee virolaisen säveltäjän Eduard Tubinin tuotantoon ja elämään keskittynyt museo sekä pieni vahakabinetti. Toinen oiva retkikohde on Peipsimaa, jossa kauniin Itä-Viron luonnon lisäksi voi hyvin tutustua Viron mielenkiintoisiin kansanperinteisiin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Viro

Eikö sittenkään Tartto? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Viro

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tartto on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tartto nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Tartto ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Tartto. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Tartto, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Tartto lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.