Etsi halvat lennot Ohrid

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ohrid lentotiedot ja trendit

Tutustu Ohrid lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ohrid?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Ohrid kaupungista Tukholma oli 57 €. Tämä on 74 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Ohrid. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Ohrid omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ohrid?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ohrid vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 11t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ohrid on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Ohrid lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ohrid lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Skopje

HALVIN REITTI Helsinki - Ohrid

Turku (TKU) - Skopje (SKP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ohrid kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 112 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ohrid

Miten kauan kestää lentää Ohridiin?

Suomesta yleisin ja kaikista helpoin paikka lentää Ohridin lentokentälle on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Liikennöijänä toimii yleensä Lufthansa tai muu vastaava lentoyhtiö, joka lentää lennot Euroopan maiden kautta. Lennot Pohjois-Makedonian Ohridiin kestävät Helsinki-Vantaan lentokentältä yhteensä yleensä jopa päivän, valitusta reittilennosta riippuen. Myös Oulun ja Rovaniemen lentokentiltä voi matkustaa Ohridiin, mutta lentoaika pitenee huomattavasti.

Mistä voit lentää suoraan Ohridin kaupunkiin?

Tällä hetkellä Suomesta ei valitettavasti ole tarjolla suoria reittilentoja Ohridiin. Reittilennoissa Pohjois-Makedonian Ohridiin on matkalla vähintään kaksi ja enintään kolme välilaskua, joka on hyvä pitää mielessä sekä suunnitellessa että varatessa matkaa. Tällä hetkellä ei ole saatavilla valmiita pakettimatkoja, jotka lentäisivät suoria lomalentoja Ohridiin. Lentomatka kannattaa aloittaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, sillä esimerkiksi Oulun, tai Rovaniemen lentokentiltä tulee yksi välilasku lisää, kun edessä on ensin kotimaan lento Helsinki-Vantaan lentokentälle. Mikäli matkustaessa aika ei ole ongelma, on yleensä järkevää taittaa matka Suomen sisällä ensin junalla – esimerkiksi Oulusta junayhteydellä – Helsinkiin, josta pääsee helposti Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tavallisesti yleisimmät välilaskut ovat Euroopan keskeisillä lentokentillä, kuten esimerkiksi Münchenin Franz Josef Straussin lentokentällä, Belgrad Nikola Teslan lentokentällä tai Mulhouse EuroAirportin lentokentällä. Mikäli etsit matkalle edullisempia vaihtoehtoja ja olet valmis viettämään aikaa lentokentillä, yleensä lentotarjouksia Ohridiin löytää edullisesti.

Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Ohrid.

Voit löytää tarjouksia kentälle Ohrid lentokenttä keskimääräiseen hintaan 220 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Muut matkustamoluokat Ohrid lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ohrid lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ohrid?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ohrid

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ohrid?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Ohrid kohteesta Suomi ovat Wizz Air, Turkish Airlines, Air Serbia ja Austrian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Ohrid ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ohrid lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Ohridin alueen lentokentältä kaupunkiin?

Saapuvat lennot Ohrid St. Paulin lentokentälle näet etukäteen aikatauluineen lentokentän omilta sivuilta. Muista myös momondon sivut, joilta näet kätevästi kaikki Ohridiin menevät lentoreitit hintoineen ja mahdollisine tarjouksineen. Ohridin lentokentällä on tarjolla perinteisiä takseja, joiden kyydissä pääsee Ohridin keskustaan sekä sen naapurustoihin. Takseissa hintataso on suomalaiselle matkaajalle hyvin edullinen ja se veloitetaan matkan pituuden mukaan. Takseja on tarjolla saapuvia lentoja kohden lukuisastija taksit kuljettavat matkaajia myös Makedonian muihin kaupunkeihin, tosin pidempi välimatka nostaa hintaa. Toinen tapa liikkua lentokentältä kaupunkiin on vuokrata auto. Tarjolla on useamman eri yhtiön vuokra-autoja, ja autovuokraamot ovat auki ympäri vuorokauden. Mahdollisia hintoja, vuokrausehtoja sekä vaadittavia asiakirjoja kannattaa tarkastella etukäteen yhtiöiden omilta nettisivuilta tai lentokentän infopisteeltä. Suoria busseja ei tällä hetkellä kulje lentokentän ja Ohridin keskustan välillä, joten taksi tai vuokrattava auto ovat luotettavin sekä kätevin vaihtoehto matkaajalle. Vuokra-auto on kätevä erityisesti jos matkaseurue on suurempi tai tarkoitus on vierailla muissakin kaupungeissa.


Kohteen Ohrid viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Ohridiin on?

Ohridin kaupunki kuuluu Pohjois-Makedonian valtioon, ja sen alueella matkustaessasi tarvitset mikrosirullisen passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Suomi kuuluu Schengen-viisumivapausohjelmaan, mikä tarkoittaa matkailijalle sitä, että Suomesta voi matkustaa Pohjois-Makedoniaan ilman viisumia lyhytaikaista tai tilapäistä vierailua varten turismi- tai liikematkatarkoituksessa enintään 90 päivän ajaksi. Viisumia edellytetään vain vanhoille passeille, jotka eivät sisällä mikrosirua. Tarvittaessa passi kannattaa anoa jo hyvissä ajoissa ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Ohrid


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ohrid

Mitä voit tehdä ja nähdä Ohridin kaupungissa?

Ohrid on erittäin viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Unescon perintökohteen Ohrid-järven vieressä. Kaunista sinistä järveä ympäröi vihreä luonto sekä kaupunkien upea näkymä. Kaupunki on loistava lomakohde täynnä rentoutumista ja historiallista nähtävää. Kaupunki on myös hyvin rauhallinen, joten se sopii hyvin esimerkiksi pariskunnille tai yksin matkaavalle. Kaupungin pieni koko on matkailijalle erittäin kätevä, sillä sen historiallisilla kaduilla ja rantaviivoilla kannattaa seikkailla kävellen. Ehdottomasti ikonisin nähtävyys on aivan järven reunalla sijaitseva St. Johnin kirkko, josta avautuu upea näkymä järvelle. Matkan varrella on useita muita nähtävyyksiä, monumentteja sekä piknikpaikkoja. Rantaviivalla kävelyn lomassa voikin pysähtyä nauttimaan paikallisten kahviloiden tai ravintoloiden tarjoiluista. Kaupungin keskustassa sijaitseva vilkas vanha basaarikatu huokuu historiallista tunnelmaa, ja sieltä löydät kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja pieniä tuliaisputiikkeja. Basaarikadulla kannattaa tutustua myös paikalliseen ruokakulttuuriin ja käsintehtyihin tuotteisiin sekä hengitellä vanhan kaupungin tunnelmaa. Jos päiväretki järven yli veneellä kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti käydä vierailulla St. Naumin luostarissa. Se sijaitsee lyhyen matkan päässä, ja sinne pääsee edullisin hinnoin ja upeista maisemista nauttien. Paras aika matkailijalle vierailuun on toukokuusta syyskuuhun, sillä tuolloin säät ovat parhaimmillaan: täynnä aurinkoa ja ennen tai jälkeen pahimpien turistiruuhkien. Matkakohteena Ohrid on Balkanin maiden joukossa todella edullinen lomakohde, joka sopii hyvin suomalaiselle matkaajalle tai budjetilla matkustavalle. Hinnat ovat edullisia majoituksissa, ravintoloissa sekä maan sisällä matkustamisessa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Pohjois-Makedonia

Eikö sittenkään Ohrid? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Pohjois-Makedonia

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ohrid on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ohrid nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ohrid ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Ohrid lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Ohrid, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Ohrid lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.