Hotellit Pariisissa, Ranskan

Etsi hotellitarjoukset  2891 Pariisissa, Ranskan

Pariisi, Ranska
26. toukokuu — 27. toukokuu2
Pariisi, Ranska
to 26/5
pe 27/5

momondon suosittelemat hotellit Pariisissa

Suositut Pariisi hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Pariisi
Hinta
€26.15
€238.1
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Pariisi

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Pariisi suosituissa naapurustoissa

Hinta

69 € - 334 €

KAUPUNGIN PARIISI HALVIN NAAPURUSTOLa Chapelle57 % halvempiHotellit kohteessa La Chapelle ovat halvimpia alueella Pariisi hinnan ollessa keskimäärin vain 69 € per yö
KAUPUNGIN PARIISI KALLEIN NAAPURUSTO8. arrondissementti51 % kalliimpiPariisi kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta 8. arrondissementti, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 334 € per yö
KAUPUNGIN PARIISI SUOSITUIN NAAPURUSTO8. arrondissementti68 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja 8. arrondissementti kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Pariisi

Tekemistä naapurustossa Pariisi


Hotellit suosituissa naapurustoissa Pariisi kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Pariisi majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Pariisi

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Pariisi
Matalasesonkihuhtikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkisyyskuukallein aika yöpyä
50 %odotettu hintojen lasku
35 %odotettu hinnannousu

Hinta

75 € - 228 €

Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
172 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
107 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Pariisi on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 45 päivää ennen.

1-2 tähteä

59 € - 69 €

3 tähteä

103 € - 120 €

4-5 tähteä

196 € - 202 €


Pariisi matkavinkit

Hotellin hyvä sijainti Pariisissa riippuu siitä, mitä matkailija haluaa nähdä ja kokea, sillä miljoonakaupungissa kiinnostavia vierailukohteita on valtavasti. Ota siis netistä kartta avuksi ja määrittele sen avulla, mistä kaupunginosista hotellia kannattaa ryhtyä metsästämään. Vertaile hotellien hintoja ja palveluita esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla. Hotellipalvelut, kuten aamiainen, kylpyamme ja uima-allas, kannattaa Pariisissa aina selvittää hotellikohtaisesti ennen varauksen tekemistä. Esimerkiksi aamupala ei aina suinkaan kuulu hotelliyön hintaan, ja jos kuuluukin, voi aamiainen merkitä vain croissanttia ja kahvikupillista, ei suomalaiseen tapaan buffet-pöytää. Lapsiperheelle suositus on etsiä hotelli rauhalliselta, mutta silti keskeiseltä alueelta. Näin minimoit matkustusaikaa täysissä metroissa ja muissa joukkoliikennevälineissä. Puistojen läheisyys on lasten kanssa aina plussaa. Hotellit Pariisissa ovat suosittuina lomasesonkeina varsin buukattuja, eli esimerkiksi kesälomille hyvän hotellin etsintä kannattaa aloittaa ajoissa.

Pariisi ei ole matkailukaupungeista se edullisin, mutta budjettimatkailijalle hyvä uutinen on, että kaupungista voi löytää helposti myös budjettiluokan majoituspaikkoja. Etsi hotelleja, hostelleja ja bed & breakfast -majataloja etenkin suosituimpien turistikortteleiden ulkopuolelta ja opiskelijoiden suosimilta alueilta. Hotellivaraus kannattaa tilanteen niin salliessa tehdä ajoissa, ja paremman luokan hotelleihin kannattaa metsästää hyviä hotellitarjouksia. Lomasesonkien ulkopuolella, esimerkiksi syksyllä ja keväällä, majoituksen voi saada selvästi esimerkiksi kesälomakuukausia edullisemmin. Ilmaista nähtävää Pariisissa on valtavasti, sillä kaupungin lukemattomissa kaupunginosissa riittää tutkittavaa. Ravintoloissa hintaskaala on laaja, joten etsi budjettiystävällisimmät ruokapaikat. Pariisin lomaan sopii hyvin myös edullinen puistopiknikki patongin ja hyvän viinipullon kera.

Pariisin monia alueita on paras tutkia jalkaisin, eli pakkaa laukkuun hyvät kävelykengät. Myös metrolla on helppo viilettää kaupunginosasta toiseen, ja metroliput voi ostaa helposti asemien automaateista. Taksin voi napata lennosta, ja taksikyydit tulevat edullisemmiksi kuin Suomessa.

Hotellit Pariisissa pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Pariisi on hieno matkakokemus paitsi aikuisille myös lapsille. Lapsiperheiden kannattaa nautiskella etenkin Pariisin suurista puistoista, kuten Jardin du Luxembourgista, sekä vierailla esimerkiksi Parc Zoologique de Paris -eläinpuistossa Vincennesissä. L’Aquarium de Paris -akvaarioon on alle 3-vuotiailta lapsilta vapaa pääsy. Pariisin itäpuolella sijaitsee monen lapsen toivekohde Disneyland Paris.

Laskuun on ravintoloissa sisällytetty palvelumaksu, mutta jos palvelu on ollut poikkeuksellisen hyvää, voi lisäksi jättää pienen juomarahan, joka on enimmillään 10 prosenttia laskun summasta. Kahvikupillisesta tippiä jätetään harvemmin.

Pariisi on turvallinen matkakohde, mutta esimerkiksi kaupungin metroissa laukusta ja kukkarosta on pidettävä hyvä huoli. Kaupungissa liikkuu taitavia taskuvarkaita.

Adapteri ei ole tarpeen Ranskassa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Pariisi per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Pariisi hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 54 €

Keskinkertainen 180 €

Kallein 714 €

Etsi 4-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pariisi

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pariisi
Etsi hostelleja - Pariisi

Hotellit kaupungissa Pariisi, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Pariisi hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Pariisi

Maailman romanttisimmaksi kaupungiksi tituleerattu Pariisi on hotellitarjonnaltaan monipuolinen. Tarjolla on paitsi todellista luksusta myös edullisia hostelleja, joissa matkailijoille tarjotaan vain peruspalvelut: sänkypaikka ja jaettu kylpyhuone. Hinnat vaihtelevat eurooppalaisten lomasesonkien mukaan, mutta hotellit Pariisissa ovat melko arvokkaita ympäri vuoden. Edes hostellisänkyä ei saa kaupungin keskustasta tai sen lähettyviltä pilkkahintaan.

Pariisin läpi virtaava Seine-joki jakaa kaupungin kahteen osaan. Joen pohjoispuolelle jäävää kaupunginosaa kutsutaan nimellä Rive Droite, Oikea ranta, kun taas eteläinen puoli on nimitetty Rive Gaucheksi, Vasemmaksi rannaksi. Tämän lisäksi kaupunki on jaettu 20 pienempään alueeseen, arrondissementtiin, joista ykkönen on aivan keskellä Pariisia ja muut kiertyvät sen ympärille kotilon tavoin. Pariisi tarjoaa monia sympaattisia alueita majoittua. Toiset ovat porvarillisempia suurine kauniine taloineen, kuten 16. kaupunginosa lähellä Riemukaarta, toiset välittömämpiä pikkuputiikkeineen ja ravintoloineen, kuten kolmas kaupunginosa, joka tunnetaan myös nimellä Marais. Myös lähellä rantaa, Seinen äärellä, on monia hotellivaihtoehtoja.

Matalan budjetin matkailijoita houkuttelevat esimerkiksi Seinen eteläpuolella sijaitsevat Latinalaiskorttelit, Quartier latin, joissa viihtyy niin yliopisto- kuin kulttuuriväkikin. Alueelta hostellin voi varata edulliseen hintaan, joten kaupunginosa on reppureissaajille yksi Pariisin parhaista alueista majoittua. Myös kaupunginosan ravintolat ovat suosituimpia turistialueita edullisempia. Alueella voi vierailla esimerkiksi Jardin du Luxembourg -puistossa ja kuuluisalla Panthéonin hautausmaalla.

Keskustassa, esimerkiksi Avenue des Champs-Élysées -kadun tuntumassa, voi saada hotellihuoneen todellisista luksusluokan hotelleista, mutta alueella on myös joitakin kohtuuhintaisia hotelleja. Riemukaarelle asti kulkeva katu halkoo niin kutsuttua kahdeksatta kaupunginosaa, ja lähettyvillä on valtava määrä kauppoja ja ravintoloita.

Vanhan kaupungin tunnelmaa voi kokea esimerkiksi Montmartren historiallisella alueella kaupungin pohjoisosissa, ja taiteilijoiden suosimasta kaupunginosasta voi löytää hotelleja myös kohtuuhintaan. Alueen tunnetuin nähtävyys on tietenkin Sacré-Coeur-kirkko, joka sijaitsee Pariisin korkeimmalla mäellä.

Hyviä kulkuyhteyksiä etsivän kannattaa muistaa, että rautatieasemia on kaupungissa useita, niistä suurimpina esimerkiksi Seinen pohjoispuolella sijaitsevat Gare du Nord ja Gare de l’Est. Jos haluat yöpyä lähellä rautatieasemaa, etsi majoitusvaihtoehtoja niiden ympäristöstä. Charles de Gaullen kansainvälisen lentokentän läheltä voi löytää lukuisia kohtuuhintaisia hotelleja.


Lue lisää nähtävyyksistä: Pariisi

Pariisin valtavan metropolialueen piirissä asuu jopa lähes 12 miljoonaa ihmistä, ja todellinen suurkaupunki pitääkin sisällään valtavan määrän koettavaa: kulttuurinähtävyyksiä, historiallisia monumentteja, ostoskatuja ja -alueita sekä toki ravintoloita, jotka tarjoilevat ranskalaisen keittiön helmiä ja parhaita ranskalaisia viinejä.

Kaupungin tunnetuin symboli on tietenkin Seine-joen etelärannalla vankkana seisova Eiffel-torni, joka avattiin yleisölle jo vuonna 1889. Sittemmin siitä on tullut yksi maailman vierailluimmista turistinähtävyyksistä. Eiffel-tornin lisäksi matkailijoita houkuttavat kaupunkiin Seine-joen upeat maisemat siltoineen, Notre Damen katedraali, joka sijaitsee Île de la Cité -saarella, huikeista maisemistaan tunnettu Montmartren Sacré-Coeur-kirkko ja Riemukaari, jonka rakentamisen laittoi alulle itse Napoléon Bonaparte. Pariisin nähtävyyksien lista on pitkä ja vaikuttava.

Mona Lisa hymyilee salaperäistä hymyään Louvren taidemuseossa, ja kaupungin kuuluisiin museoihin lukeutuvat myös muun muassa Musée d’Orsay sekä Pompidou-keskus, jossa esillä on ennen kaikkea modernia ja nykytaidetta. Pariisi on ollut aina taiteilijoiden palvoma kaupunki, ja sen ilmapiiristä ovat saapuneet inspiroitumaan taidemaalarit, muusikot ja kirjailijat aina Pablo Picassosta Jim Morrisoniin. Père-Lachaisen tunnetusta hautausmaasta, joka on tänäkin päivänä avoinna vierailijoille, tuli viimeinen leposija paitsi Morrisonille myös monille muillekin taiteilijoille kirjailija Oscar Wildesta laulaja Édith Piafiin.

Taiteilijakaupunginosien tunnelmasta voi nauttia Pariisissa esimerkiksi Montmartren alueella, ja boheemi kaupunginosa pienine kuppiloineen onkin kaupungin viehättävimpiä alueita. Toisessa ääripäässä on esimerkiksi loistokas ja näyttävä Champs-Élysées -katu muotiliikkeineen. Pariisilla on monet kasvot, ja kaupunkiin saapuvat matkailijat saavat nauttia niistä kaikista.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Pariisi

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Pariisi

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Pariisi heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 3 yötä.

152 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Pariisi. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

huhtikuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Pariisi, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 50 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

sunnuntai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Pariisi. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä keskiviikko.

Hostellit ja enintään 2-tähden hotellit kohteessa Pariisi veloittavat noin 106 € vuoteesta per henkilö. Tämä on noin 46 € vähemmän kuin tyypillinen hotellihuoneen hinta kohteessa Pariisi.

Suositut naapurustot yöpymiselle kohteessa Pariisi ovat Le Marais, 8. arrondissementti, 18. arrondissementti ja Saint-Germain-des-Prés.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (50 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 18 °C, kaupungin Pariisi hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen. Kun otetaan huomioon sää kuukauden kesäkuu aikana, nähtävyydet, joissa kannattaa vierailla lähellä Pariisi ovat Eiffelin torni ja Eiffelin torni.

Yes, Pariisi does have vacation rentals. Of the 58 vacation rentals in Pariisi, Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe is the most popular among our users. Find vacation rentals in Pariisi.

Kaupungista Pariisi löytyy yhteensä 163 hostellia jos et halua yöpyä hotellissa. Generator Paris on suosituin käyttäjätietojemme perusteella. Vertaile hostelleja kohteessa Pariisi.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Pariisi

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Pariisi
Campanile Paris 19 - La Villette

Campanile Paris 19 - La Villette

147 - 151 Avenue De Flandre, Paris, France

7,9
57 €
ibis Styles Paris 16 Sud

ibis Styles Paris 16 Sud

19 Avenue Ferdinand Buisson, Paris, France

8,4
68 €
The People - Paris Belleville (ex Les Piaules)

The People - Paris Belleville (ex Les Piaules)

59 Boulevard DE Belleville, Paris, France

8,4
34 €
Hotel de Castiglione

Hotel de Castiglione

40 Rue Du Faubourg Saint-Honoré, Paris, France

7,6
146 €
St Christopher's Inn Paris - Gare du Nord

St Christopher's Inn Paris - Gare du Nord

5 rue de Dunkerque, Paris, France

7,6
29 €
Hotel Molitor Paris - MGallery

Hotel Molitor Paris - MGallery

13 rue Nungesser et Coli, Paris, France

8,5
257 €
Novotel Paris Porte De Versailles

Novotel Paris Porte De Versailles

4 Av De La Porte De La Plaine, Paris, France

8,5
102 €
Best Western PREMIER Kapital Opera

Best Western PREMIER Kapital Opera

34, rue de Moscou, Paris, France

8,7
150 €
Hôtel de l'Europe

Hôtel de l'Europe

67 Rue Des Moines, Paris, France

5,8
49 €
Holiday Inn Paris - Gare De L'est

Holiday Inn Paris - Gare De L'est

5 Rue Du 8 Mai 1945, Paris, France

7,8
106 €