Halvat lennot Nelson

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Nelson lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nelson lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wellington

HALVIN REITTI Helsinki - Nelson

Helsinki (HEL) - Wellington (WLG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nelson kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wellington, jolloin hinta on keskimääräinen 995 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Nelson?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nelson?

    28 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Nelson. Tämän lennon lähtölentokenttä on Queenstown, ja se on 75 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Nelson. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Nelson omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Nelson lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Nelson kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Blenheim lentokenttä (56 km kaupungin Nelson keskustasta), Picton Koromiko lentokenttä (57 km kaupungin Nelson keskustasta), Takaka lentokenttä (66 km kaupungin Nelson keskustasta), Wellington lentokenttä (127 km kaupungin Nelson keskustasta) tai Kaikoura lentokenttä (132 km kaupungin Nelson keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin Nelson lentää jotenkin halvemmalla?

    Keskimääräinen hinta on 109 € henkilöä kohti ja Nelson lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Nelson. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Aloita matkan suunnittelu - Nelson


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uusi-Seelanti

Eikö sittenkään Nelson? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uusi-Seelanti