Loma-asunnot Pariisissa, Ranskan

Etsi loma-asuntotarjoukset  14739 Pariisissa, [1,place:'genitive']

Pariisi, Ranska
29. November — 30. November2
Thu 30/11
Mon 4/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Pariisi

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Pariisi
Hinta
€65
€429
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Parhaat kaupunginosat loma-asunnon varaamiseen kaupungissa Pariisi

Alapuolelta löytyy keskimääräiset loma-asuntohinnat kaupungin Pariisi suosituissa naapurustoissa

Hinta

93 € - 183 €

KAUPUNGIN PARIISI HALVIN NAAPURUSTO18. arrondissementti29 % halvempiLoma-asunnot kohteessa 18. arrondissementti ovat halvimpia alueella Pariisi hinnan ollessa keskimäärin vain 93 € per yö
KAUPUNGIN PARIISI KALLEIN NAAPURUSTOGrands Boulevards29 % kalliimpiPariisi kalleimmat loma-asuntohinnat löytyvät kohteesta Grands Boulevards, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 183 € per yö
KAUPUNGIN PARIISI SUOSITUIN NAAPURUSTO15. arrondissementti47 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii loma-asuntoja kohteesta 15. arrondissementti kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Pariisi

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Pariisi kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Pariisi majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Pariisi

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Pariisi
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
24 %odotettu hintojen lasku
27 %odotettu hinnannousu

Hinta

101 € - 182 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
92 €
188 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pariisi

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pariisi

Loma-asunnot kaupungissa Pariisi, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Pariisi loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Pariisi loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Pariisi

Alin loma-asunnon hinta

20 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

8 päivää
Halvin hinta huoneelle Pariisissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 20 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Appartement Vito.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 8 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Pariisissa. Keskimääräinen majoitushinta 8 päiväksi Pariisissa viime viikolla on 687 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Pariisi

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Pariisi

Mitkä Pariisin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Suosittuja alueita illanviettoon ja eläväiseen yöelämään löytyy Pariisista useampikin ja monet suosituimmista menomestoista on ripoteltu ympäri kaupunkia. Hyvä alue monipuolista juhlimislomaa ja loma-asuntoa Pariisista ajatellen on kuitenkin Le Marais, josta Residence central Marais toimisi loma-asuntona oikein hyvin. Rue des Quatre-Fils -kadulta löytyvä leppoisa pubi The Quiet Man ja suosittu yökerho CUD riittävät jo pitkälle. Pari korttelia tästä etelään ja voidaan puhua jo baarikaduista, sillä valinnan varaa on kulmakuppilasta trendikkääseen yökerhoon esimerkiksi Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie -kadun ympäristössä jo todella paljon. Oberkampfin alue on suosittu paikka illanviettoon ja alueen kaduilta löytyykin runsaasti erilaisia paikkoja erityisesti hyvistä juomista ja maukkaasta ruuasta nautiskeluun rennoissa merkeissä. Tyylikäs cocktail-baari La Bonne Décision ja suosittu ravintolabaari L'embuscade toimivat hyvinä esimerkkeinä. Aivan riemukaaren välittömästä läheisyydestä löytyvä L’Arc sopii juhlijalle, joka etsii enemmän luksusta ja mahdollisuuksia törmätä julkisuuden henkilöihin. Kuuluisan Champs-Élysées -kadun ympäriltä löytyy myös lukuisia hienoja yökerhoja, mikäli haussa on hieman fiinimpi ilta. Illanviettoon soveltuu esimerkiksi Cova Club.

Missä Pariisissa on paras loma-asunto perheille?

Pariisi on maailmankuulu nähtävyyksistään ja rikkaasta kulttuurihistoriastaan. Perheille, myös pienemmille lapsille, löytyy Ranskan pääkaupungista paljon nähtävää ja tehtävää. Suurien nähtävyyksien kuten Eiffel-tornin, monumentaaliportti Riemukaaren ja kuuluisa Notre Damen katedraalin lisäksi kaupungista löytyy reilusti kevyempää ja lapsiystävällisempääkin koettavaa. Majoitusalueiksi soveltuu hienosti keskeinen, mutta silti rauhallinen Rue Cler, monia alueita hieman vähemmän turisteja sisältävä Marais, ja todella keskeinen Saint Germain. Latinalaisessa korttelissa sijaitseva loma-asunto My Nest Inn Pantheon sopisi hienosti perheen majapaikaksi. Suuri määrä moneen makuun mielenkiintoisia museoita, kuten luonnon museo, vetoaa myös perheen pienempiin matkaajiin. Pientä lomapäivän jännitystä voi hakea tutustumalla Pariisin kuuluisiin katakombeihin. Modernina kohteena, joka kiinnostaa helposti koko perhettä, löytyy myös L’Atelier des Lumières, joka esittelee hienolla valo- ja laser-tekniikalla taidetta. Ménagerie du Jardin des Plantes on Ranskan vanhin julkinen eläintarha kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä. Siellä koko perhe voi nauttia suurten kissapetojen ja apinoiden lisäksi suuresta määrästä piennisäkkäitä, liskoja ja lintuja. Pariisista löytyy useita muitakin eläinkohteita, kuten Eiffel-tornin vierestä löytyvä Aquarium de Paris. Hyvällä säällä Parc des Buttes-Chaumont -puistoalue antaa loistavan mahdollisuuden todelliseen piknik-retkeen hienossa miljöössä. Lapsille soveltuvan maaston lisäksi keskeisen lammen laidalla tehdyt aasikyydit ovat varmasti pienempien mieleen. Hyvien kulkuyhteyksien varrelta löytyvä Jardin d’Acclimatation -huvipuisto tarjoilee lukuisten laitteiden lisäksi ponikyytejä, esteratoja, lintutalon ja paljon muuta. Yksi suurelle osalle lapsista ja perheistä mieluisa kohde on tietysti myös Pariisin Disneyland, jossa koko perhe pääsee seikkailemaan Disneyn hahmojen, maisemien ja rakennusten seassa.

Mitkä ovat Pariisin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Erityisesti lapsiperheen on hyvä harkita majoitukseksi loma-asuntoa. Samoin matkaajien, jotka toivovat lomalleen enemmän yksityisyyttä ja omaa aikaa. Loma-asunnon etuna on se, että suurin osa niistä tarjoaa kodinomaiset olosuhteet lomailuun. Perheen kanssa voi helposti valmistaa ruokaa täysin varustellussa keittiössä, perheen pienimmät on helppo päästää päiväunille omaan huoneeseensa tai ottaa itse paljon kaivatut nokkaunet, ja monesti loma-asunnosta löytyy lisäksi mahdollisuus pestä lomaretkillä likaantuneet vaatteet pyykkikoneessa. Pariisin lukuisista marketeista, pikkupuodeista ja ostoskeskuksista saa taatusti ruuanlaittoon tarvittavat ainesosat hieman erikoisempiinkin kotikokkailuihin. Yleensä Pariisin loma-asunto mahdollistaa mieluisan ja omaan tarpeeseen sopivan määrän tilaa. Esimerkiksi perheen lasten on oletettavasti mukavampi saada oma huone loma-asunnosta, jossa pelkän nukkumisen lisäksi on mahdollisuus viettää väljempiä lepohetkiä nähtävyyksien kiertelyn sivussa. Monien vaihtoehtojen joukosta loma-asunto Apartment Ws Montmartre esimerkiksi toimii pariskunnalle tai pienelle perheelle hyvin.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Pariisi?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Pariisi tekevät varauksen yleensä 8 öille.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Pariisi?

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 246 € per yö kohteessa Pariisi. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Pariisi, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Pariisi?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Pariisi on yleensä syyskuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 24 % halvemmat kuun aikana syyskuu verrattuna sesonkiin.

Mikä on Pariisi paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen Pariisi suosituimmat alueet loma-asuntojen vuokraamiseen ovat Le Marais, 9. arrondissementti ja Batignolles.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Pariisi osiossa on 17 951 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Pariisi hinnat?

hotellia Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.