Halvat lennot Samsun

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Samsun?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Samsun hintaan 130 €/henkilö, mikä on 62 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Samsun. Löydät halvimmat hinnat alueelle Samsun valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Samsun kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 358 €. Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Samsun kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Samsun ovat vielä keskimäärin 385 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Samsun on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Samsun tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 413 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 510 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Samsun.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Samsun on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Samsun iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 432 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Samsun ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 502 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Samsun kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Merzifon lentokenttä (85 km kaupungin Samsun keskustasta), Tokat lentokenttä (109 km kaupungin Samsun keskustasta), Sinop lentokenttä (132 km kaupungin Samsun keskustasta) tai Ordu/Giresun lentokenttä (151 km kaupungin Samsun keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Ordu/Giresun lentokenttä keskimääräiseen hintaan 229 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Samsun?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Samsun

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Samsun?

Lentäessäsi kohteeseen Samsun kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Turkish Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Samsun

Kohteeseen Samsun on normaalina viikkona 23 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 391 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Samsun). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,2 120 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Aloita matkan suunnittelu - Samsun


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Samsun. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Samsun tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Samsun.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Samsun on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.