Etsi halvat lennot Samsun

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Samsun lentotiedot ja trendit

Tutustu Samsun lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Samsun?

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Samsun?

Paras aika varata lento kohteeseen Samsun kohteesta Suomi on 3 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 402 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 345 €.

Halvimmat lennot kaupungin Samsun lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Samsun lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Samsun

HALVIN REITTI Helsinki - Samsun

Helsinki (HEL) - Samsun (SZF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Samsun kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Samsun Carsamba, jolloin hinta on keskimääräinen 402 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAMSUNmaaliskuu31% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Samsun lennot maksavat keskimäärin vain 258 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAMSUN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu38% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Samsun lentojen keskimääräinen hinta on 512 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAMSUN KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu342% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Samsun kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Samsun

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Samsun?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Samsun kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 258 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Samsun kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Samsun ovat vielä keskimäärin 291 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Löytyykö kaupungin Samsun lähettyviltä muita lentokenttiä?

Samsun kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Merzifon lentokenttä (85 km Samsun keskustasta), Tokat lentokenttä (109 km Samsun keskustasta), Sinop lentokenttä (132 km Samsun keskustasta) tai Ordu/Giresun lentokenttä (151 km Samsun keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Samsun Carsamba lentokenttä hinnat?

lentoa Samsun Carsamba lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Samsun Carsamba lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Samsun Carsamba lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Samsun Carsamba lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Samsun Carsamba lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Samsun Carsamba lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Samsun Carsamba lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Samsun Carsamba lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Samsun?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Samsun

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Samsun?

Turkish Airlines lennot kohteeseen Samsun

Kohteeseen Samsun on normaalina viikkona 20 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 302 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Samsun). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 7,6 290 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Samsun

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Samsun on Pegasus Airlines (7,0/10, 152 arvosteluilla). Suurin osa Pegasus Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Samsun saapuvat kohteesta Istanbul Sabiha Gokcen, mutta kohteeseen Samsun on maailmanlaajuisesti 16 Pegasus Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Pegasus Airlines tarjous oli 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Samsun, meno-paluu).


Aloita matkan suunnittelu - Samsun


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Samsun?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Samsun. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Samsun joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Samsun tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Samsun?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Samsun.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Samsun juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Samsun on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Samsun

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.