0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Duluth

Etsi halvat lennot Duluth

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Di 27/2
Di 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Duluth

Miten kauan kestää lentää Duluthiin?

Duluth on satamakaupunki, joka sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Suomesta lennot Yhdysvaltain Duluthiin ovat yleensä pitkiä. Reittilentojen välilaskut sekä lentokentällä odotettu aika vaikuttavat matkustusaikaan, ja yleensä tarvitaan kaksi välilaskua, mikä on hyvä pitää mielessä matkaa suunnitellessaan. Suomesta Duluthiin kannattaa lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL). Näin vältät ylimääräiset välilaskut ja pääset perille lyhyemmällä matkustusajalla. Jos olet matkustamassa muualta kuin Helsingin alueelta, kannattaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin ja sieltä jatkaa sieltä paikallisjunalla Helsinki-Vantaan lentokentälle (HEL). Yleisin lentoreitti Duluthiin kulkee Helsingistä Euroopan lentokenttien kautta, joista lähtee vaihtolento Minneapoliksen lentokentälle, ja josta voi ottaa lento- tai bussiyhteyden Duluthiin.

Mistä voit lentää suoraan Duluthiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Duluthiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot Duluthiin sujuvat kätevimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonka jälkeen yleisin jatkolento on Amsterdamin tai Pariisin lentokenttien kautta. Ajallisesti lyhyin vaihtoehto on jatkaa tästä Minnesotan lentokentälle ja ottaa sieltä lento suoraan Duluthin kansainväliselle lentokentälle. Jos matkustuksen aikakestolla ei ole väliä, on hyvä pitää mielessä, että mitä enemmän lentokentillä joutuu odottelemaan tai mitä useampi välilasku reitillä on, sitä edullisempi matka yleensä on. Toisinaan saatavilla olevia Duluthin lentotarjouksia kannattaa myös hyödyntää. Jos etsinnässä on budjettiystävällisempi matka, voi Minnesotan lentokentältä ottaa bussin suoraan Duluthin kaupunkiin. Tämä on yleensä huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin lentoyhteys kohteeseen.

Löytyykö kaupungin Duluth lähettyviltä muita lentokenttiä?

Chisholm/Hibbing lentokenttä, Ironwood Gogebic County lentokenttä tai Brainerd Crow Wing County lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Duluth.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Duluth Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Duluth Intl lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Duluth Intl lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Duluth Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Duluth Intl lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Duluth Intl lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Duluth lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Duluth lennollasi

Kohteen Duluth viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Duluthiin?

Duluth sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Matkustaessa tarvitse voimassa olevan mikrosirullisen passin. Suomi kuuluu Yhdysvaltain viisumivapausohjelmaan, joten Suomesta saa matkustaa Yhdysvaltoihin ilman viisumia turismi- tai liikematkalle enintään 90 päivän ajaksi. Viisumivapausohjelma vaatii voimassa olevan biometrisen passin, joka sisältää mikrosirun. Yhdysvaltoihin matkustavan täytyy anoa myös ESTA-matkustuslupa sähköisen järjestelmän kautta. Anomus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen matkaa, mutta viimeistään 72 tuntia ennen sitä. Henkilötietojen täytyy olla kirjoitettu samalla tavalla kuin passissa. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta hyväksymisestä, joten samalla luvalla voi matkustaa useampia kertoja. Hyväksytystä matkustusluvasta peritään pienimuotoinen maksu, joka maksetaan luotto- tai pankkikortilla etukäteen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Duluth

Mitä voit nähdä ja tehdä Duluthissa?

Duluth on vilkas satamakaupunki, joka on yhteydessä Atlantin suureen valtamereen järvien ja kanavien kautta. Duluthin historia juontaa pitkälle, ja sen keskusta on arkkitehtuurisesti näyttävä trendikkäine järvinaapurustoineen ja ulkoiluaktiviteetteineen. Satamakaupungin järven rannalla sijaitseva suosittu Canal Park on ehdottomasti matkailijan "hot spot" sekä kaupungin vilkkaimpia alueita. Alueelta löydät lukuisia ravintoloita, aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä, esimerkiksi tunnetun Aerial Lift Bridgen. Nauti vaikka paikallisen panimon oluista ja ihaile samalla satamasta lähteviä laivoja. Kannattaa myös tehdä näköalakävely Lakewalk-reittiä pitkin ja nauttia maisemista. Keskustan reunalla oleva Glensheen kartano aivan Congdon puiston vieressä tarjoaa kävijöilleen historiallista sisustusta ja taidetta. Matkaajia varten on myös opastettuja kierrksia sekä erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi kajakkimelontaa kauniissa luonnossa. Kaupungissa järjestetään myös useita festivaaleja, merimatkailuun erikoistuneita tapahtumia ja perheille suunnattuja aktiviteetteja. Lapsiperheille on kaupungissa tarjolla aktiviteettien lisäksi Lake Superior -eläintarha sekä Great Lakes -akvaario. Eläintarhassa on nähtävillä useita eläimiä ja välillä voi myös pysähtyä kahvittelemaan. Yksi suosituimmista turistinähtävyyksistä on Lake Superior Maritime -museo, joka on ilmainen vierailijoille. Tämä informatiivinen museo esittelee merenkulun historiaa sekä Duluthin sataman kehitystä ajan saatossa. Kaupungista löydät useita ruokalajeja ympäri maailmaa, ja useat ravintolat tarjoilevat tuoreita ja paikallisia raaka-aineita suoraan kalastajilta ja maatiloilta. Upeat makuelämykset ovat siis taattuja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Duluth?

Lentojen löytäminen kohteeseen Duluth on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Duluth.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Duluth joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Duluth joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Duluth?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Duluth, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Duluth juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Duluth lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Duluth

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Duluth


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Duluth
1 aikuinen
Di 27/2
Di 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.