Halvat lennot Duluth

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Duluth?

Duluth on satamakaupunki, joka sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Suomesta lennot Yhdysvaltain Duluthiin ovat yleensä pitkiä. Reittilentojen välilaskut sekä lentokentällä odotettu aika vaikuttavat matkustusaikaan, ja yleensä tarvitaan kaksi välilaskua, mikä on hyvä pitää mielessä matkaa suunnitellessaan. Suomesta Duluthiin kannattaa lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL). Näin vältät ylimääräiset välilaskut ja pääset perille lyhyemmällä matkustusajalla. Jos olet matkustamassa muualta kuin Helsingin alueelta, kannattaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin ja sieltä jatkaa sieltä paikallisjunalla Helsinki-Vantaan lentokentälle (HEL). Yleisin lentoreitti Duluthiin kulkee Helsingistä Euroopan lentokenttien kautta, joista lähtee vaihtolento Minneapoliksen lentokentälle, ja josta voi ottaa lento- tai bussiyhteyden Duluthiin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Duluthiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot Duluthiin sujuvat kätevimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonka jälkeen yleisin jatkolento on Amsterdamin tai Pariisin lentokenttien kautta. Ajallisesti lyhyin vaihtoehto on jatkaa tästä Minnesotan lentokentälle ja ottaa sieltä lento suoraan Duluthin kansainväliselle lentokentälle. Jos matkustuksen aikakestolla ei ole väliä, on hyvä pitää mielessä, että mitä enemmän lentokentillä joutuu odottelemaan tai mitä useampi välilasku reitillä on, sitä edullisempi matka yleensä on. Toisinaan saatavilla olevia Duluthin lentotarjouksia kannattaa myös hyödyntää. Jos etsinnässä on budjettiystävällisempi matka, voi Minnesotan lentokentältä ottaa bussin suoraan Duluthin kaupunkiin. Tämä on yleensä huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin lentoyhteys kohteeseen.

Chisholm/Hibbing lentokenttä, Ironwood Gogebic County lentokenttä tai Brainerd Crow Wing County lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Duluth.Duluth ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Duluth lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Duluthin lentokentältä?

Duluthin lentokenttä sijaitsee suhteellisen lyhyen matkan päästä kaupungin keskustasta. Lennot Duluthin kansainväliselle lentokentälle (DHL) ovat suhteellisen säännöllisiä, ja lentoja saapuu Minneapolisista muutaman tunnin välein. Matkustusvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti ja yleensä ympäri vuorokauden, sillä lentokentältä löytyy takseja, shuttlebusseja, limusiineja, vuokra-autoja sekä hotelleiden asiakkailleen tarjoamia busseja. Taksien hinnat ovat hyvin samanlaisia verrattuna suomalaiseen hintatasoon, matka laskutetaan pituuden mukaan ja hinnat voivat vaihdella yrityksien välillä. Lentokentällä toimivat myös Lyft- ja Uber-henkilökuljetuspalvelut, joissa hinta on hyvin kilpailukykyinen. Bussikuljetukset sopivat edullisempaa hintaa etsivälle, sillä hinnat ovat huokeita ja liput voi ostaa esimerkiksi MyDTA-sovelluksen avulla. Arkisin bussit kulkevat reitin numero 8 kautta ja viikonloppuisin reittiä numero 5 pitkin.


Kohteen Duluth viisumivaatimukset

Duluth sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Matkustaessa tarvitse voimassa olevan mikrosirullisen passin. Suomi kuuluu Yhdysvaltain viisumivapausohjelmaan, joten Suomesta saa matkustaa Yhdysvaltoihin ilman viisumia turismi- tai liikematkalle enintään 90 päivän ajaksi. Viisumivapausohjelma vaatii voimassa olevan biometrisen passin, joka sisältää mikrosirun. Yhdysvaltoihin matkustavan täytyy anoa myös ESTA-matkustuslupa sähköisen järjestelmän kautta. Anomus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen matkaa, mutta viimeistään 72 tuntia ennen sitä. Henkilötietojen täytyy olla kirjoitettu samalla tavalla kuin passissa. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta hyväksymisestä, joten samalla luvalla voi matkustaa useampia kertoja. Hyväksytystä matkustusluvasta peritään pienimuotoinen maksu, joka maksetaan luotto- tai pankkikortilla etukäteen.


Aloita matkan suunnittelu - Duluth


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Duluth

Duluth on vilkas satamakaupunki, joka on yhteydessä Atlantin suureen valtamereen järvien ja kanavien kautta. Duluthin historia juontaa pitkälle, ja sen keskusta on arkkitehtuurisesti näyttävä trendikkäine järvinaapurustoineen ja ulkoiluaktiviteetteineen. Satamakaupungin järven rannalla sijaitseva suosittu Canal Park on ehdottomasti matkailijan "hot spot" sekä kaupungin vilkkaimpia alueita. Alueelta löydät lukuisia ravintoloita, aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä, esimerkiksi tunnetun Aerial Lift Bridgen. Nauti vaikka paikallisen panimon oluista ja ihaile samalla satamasta lähteviä laivoja. Kannattaa myös tehdä näköalakävely Lakewalk-reittiä pitkin ja nauttia maisemista. Keskustan reunalla oleva Glensheen kartano aivan Congdon puiston vieressä tarjoaa kävijöilleen historiallista sisustusta ja taidetta. Matkaajia varten on myös opastettuja kierrksia sekä erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi kajakkimelontaa kauniissa luonnossa. Kaupungissa järjestetään myös useita festivaaleja, merimatkailuun erikoistuneita tapahtumia ja perheille suunnattuja aktiviteetteja. Lapsiperheille on kaupungissa tarjolla aktiviteettien lisäksi Lake Superior -eläintarha sekä Great Lakes -akvaario. Eläintarhassa on nähtävillä useita eläimiä ja välillä voi myös pysähtyä kahvittelemaan. Yksi suosituimmista turistinähtävyyksistä on Lake Superior Maritime -museo, joka on ilmainen vierailijoille. Tämä informatiivinen museo esittelee merenkulun historiaa sekä Duluthin sataman kehitystä ajan saatossa. Kaupungista löydät useita ruokalajeja ympäri maailmaa, ja useat ravintolat tarjoilevat tuoreita ja paikallisia raaka-aineita suoraan kalastajilta ja maatiloilta. Upeat makuelämykset ovat siis taattuja.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Duluth on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Duluth.

Löydät lennot kohteeseen Duluth joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Duluth, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Duluth lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.