Etsi halvat lennot Porto Alegre

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Porto Alegre lentotiedot ja trendit

Tutustu Porto Alegre lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

See prices from:

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Porto Alegre?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Porto Alegre ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Porto Alegre keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 452 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 1152 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Halvimmat lennot kaupungin Porto Alegre lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Porto Alegre lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Porto Alegre

HALVIN REITTI Helsinki - Porto Alegre

Helsinki (HEL) - Porto Alegre (POA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Porto Alegre kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Porto Alegre Salgado Filho, jolloin hinta on keskimääräinen 1032 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PORTO ALEGREmarraskuu41% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Porto Alegre lennot maksavat keskimäärin vain 555 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PORTO ALEGRE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu72% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Porto Alegre lentojen keskimääräinen hinta on 1632 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PORTO ALEGRE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu1 029% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Porto Alegre kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Porto Alegre

Miten kauan kestää lentää Porto Alegreen?

Porto Alegre on Brasilian eteläisen Rio Grande do Sul -osavaltion pääkaupunki. Suomesta lähtiessä lennot Brasilian Porto Alegreen kestävät reilut 20 tuntia, ja aikaan sisältyy kaksi välilaskua odotteluineen. Kahdella välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, josta ensimmäisellä lennolla lennettäisiin noin kahden ja puolen tunnin lento Frankfurtiin, Saksaan. Frankfurtista pääsisi pitkällä 12 tunnin lennolla Brasiliaan, São Paulon Guarulhosin kansainväliselle lentoasemalle ja sieltä lyhyemmällä, alle kahden tunnin lennolla perille Porto Alegreen. Lentokoneessa vietettyä aikaa kokonaismatkustusajasta tulisi tällä reitillä reilut 16 tuntia. Muualta Suomesta lentäen matkustamalla eteen tulisi vielä yksi välilasku lisää Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja näin ollen matkustusaika luonnollisesti kasvaisi. Monesta Suomen kaupungista lähtiessä olisi matkaan lähdettävä jollain muulla kulkuneuvolla kuten esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta lähtiessä matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Porto Alegreen?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla, ja suorimmatkin lennot Porto Alegreen vaativat vähintään kaksi välilaskua. Kahteen välilaskuun ja kutakuinkin suorinta reittiä kohteeseen pääsee lähtemällä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja suuntaamalla ensimmäiselle välilaskulle Frankfurtiin. Frankfurtista matkaa voi jatkaa yölennolla Brasilian São Pauloon, joten pisin lennoista on mahdollista taittaa ainakin osittain nukkuen. São Paulosta Brasilian sisäinen lento vie matkustajan lopulta perille Porto Alegreen. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta lähtiessä ensimmäinen välilasku tulisi jo Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen matkan jatkumista Frankfurtiin ja sieltä São Paulon kautta perille Porto Alegreen.

Jos et halua vierailla kaupungissa Porto Alegre marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 634 €.

Porto Alegre kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Caxias do Sul Campo dos Bugres lentokenttä (93 km Porto Alegre keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.Muut matkustamoluokat Porto Alegre lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Porto Alegre lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto Alegre?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Porto Alegre

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto Alegre?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Porto Alegre suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten KLM ja LATAM Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Porto Alegre

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Porto Alegre on KLM, ja se liikennöi 6 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Sao Paulo Guarulhos Intl, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Porto Alegre on 993 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto Alegre, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 167 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.


Porto Alegre ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Porto Alegre lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Porto Alegren lentokentältä?

Porto Alegreen tulevat lennot laskeutuvat Salgado Filho Porto Alegren kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista pohjoiseen. Lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan muutamalla eri tavalla. Saapuvien lentojen terminaalin edestä kulkee kaupunkiin vieviä linja-autoja, joilla perille pääsee kohtuuhintaan. Kannattaa tosin varmistaa, ettei tule hypättyä muihin kaupunkeihin vieviin express-busseihin. Esimerkiksi bussi numero 702 kulkee lentoasemalta kaupunkiin. Lentoaseman vierestä yksinkertaisesti nimetyltä Aeroporto-nimiseltä juna-asemalta voi hypätä myös edulliseen junaan, joka vie esimerkiksi Mercado Públicon asemalle Jacuí-joen rantaan. Hieman nopeampi ja hieman kalliimpi vaihtoehto on astua heti terminaalin ulkopuolella odottavan taksin kyytiin ja päästä suoraan esimerkiksi oman majoituksen etuovelle. COOTAERO-takseja löydät kentältä helposti ja niiden kyytejä voi varata myös halutessaan etukäteen. Porto Alegren lentoasemalla toimii myös useita autonvuokrausyrityksiä, joilta voi vuokrata mieluisan menopelin matkan ajaksi. Vuokrausyritysten ehtoihin ja tarjontaan on monesti kuitenkin hyvä tutustua etukäteen ja harkita esimerkiksi auton varaamista jo ennen matkaa, ettei perillä tule ikäviä yllätyksiä ja mieluisaa autoa ei olekaan saatavilla. Luonnollisesti matkassa tulee olla mukana myös voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Porto Alegre viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Porto Alegreen?

Porto Alegre sijaitsee eteläisessä Brasiliassa, Rio Grande do Sulin osavaltiossa. Suomen kansalainen voi matkustaa Brasiliaan ilman viisumia ja oleskella siellä 90 vuorokautta, joten perinteisen mittaisille lomamatkoille lähtiessä ei tarvitse viisumista huolehtia. Mikäli matkan kesto ylittää 90 vuorokautta, kannattaa oleskeluasiat hoitaa hyvissä ajoin kuntoon Brasilian suurlähetystössä Suomessa. Voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tulee olla mukana ja passin tulee olla voimassa reilusti yli matkan keston.


Aloita matkan suunnittelu - Porto Alegre


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Porto Alegre

Mitä voi nähdä ja tehdä Porto Alegressa?

Lennot Porto Alegreen voi tehdä monesta syystä ja lomamatkalaiselle kaupungilla on tarjottavaa runsain mitoin, onhan se yksi latinalaisen Amerikan vauraimmista kaupungeista. Löydät Porto Alegresta hienoa kulttuuritarjontaa ja historiallisia rakennuksia. Praça da Alfândega, kaupungin historiallinen keskusta, on monella tapaa kaupungissa kävijälle hyvä kohde. Useiden pienten puotien ja kauppiaiden lisäksi alueella on myös komeita patsaita ja monumentteja, sekä kuuluisat värikkäät rappuset eli Escadaria 24 de Maio. Alueelta löytyy myös paljon museoita ja kulttuuria, kuten esimerkiksi Santander Cultural -keskus ja Rio Grande do Sulin hieno taidemuseo. Museoiden ystävälle Porto Alegre on muutenkin todellinen aarreaitta ja lukuisten hienojen museokohteiden joukosta löytyy esimerkiksi Museum Júlio de Castilhos ja erittäin tyylikäs Fundação Iberê. Komeita kohteita kaupungin keskustasta ja sen ympäristöstä löytyy useita. Historiallisen keskustan hieno Viaduct Otávio Rocha ja mukavassa Parroupilhan puistossa sijaitseva näyttävä Monument of the Expeditionary ovat vain esimerkkejä siitä, mitä kaupungilla on tarjota.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Porto Alegre? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Porto Alegre. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Porto Alegre momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Porto Alegre lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Porto Alegre lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.