Halvat lennot Malé

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Malé lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Malé lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Malé

HALVIN REITTI Helsinki - Malé

Helsinki (HEL) - Malé (MLE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Malé kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Malé, jolloin hinta on keskimääräinen 548 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALÉkesäkuu13% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Malé lennot maksavat keskimäärin vain 474 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALÉ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu54% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Malé lentojen keskimääräinen hinta on 841 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALÉ KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu517% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Malé kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Malé?

Parhain aika matkustaa Maleen on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin Malediiveilla on kuiva aika eli sateet eivät isommin häiritse lomailua. Malen sää joulukuussa on lämmin ja aurinkoinen, ja lämpöä on noin 28–32° C. Tämä on vilkkainta sesonkia Malessa, joten osta lentoliput Maleen hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin nappaat varmimmin halvat lennot Maleen sekä edulliset hotellit. Toukokuusta lokakuuhun Malessa on sadekausi. Tähän aikaan vuodesta voit varata kaikkein halvimmat lennot ja hotellit Malediivien lomallesi, sillä sesonki on hiljaisempi verrattuna kuivaan aikaan. Malediiveilla on kuitenkin lämmintä ja aurinkoista vuoden ympäri ja sateet kulkevat nopeasti saaren yli, joten pääset nauttimaan lämmöstä myös sadekauden aikaan. Löydät siis pienellä hakemisella lennot Maleen halvalla ympäri vuoden. Vertaa lentoja momondon kotisivulla ja valitse itsellesi sopivin tarjoushinta. Nappaa siis itsellesi halvat lennot Maleen tai osta pakettina lento ja hotelli.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Malé?

  Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Malé kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Malé ovat vielä keskimäärin 476 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Malé?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Malé noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 548 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Malé jopa niin halpaan hintaan kuin 519 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Malé?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Malé on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Malé tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 489 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Malé lauantai aikana on 574 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Malé?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Malé on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 492 €. Lennot kaupunkiin Malé ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 550 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Malé lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Malé kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Maamigili lentokenttä (108 km kaupungin Malé keskustasta) tai Dharavandhoo lentokenttä (117 km kaupungin Malé keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Malé

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Malé
Useita lentoyhtiöitä
24. maaliskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
MLE02:00Malé
31. maaliskuuta
MLE05:25Malé
16t 15m
2 välilaskua
HEL21:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. maaliskuuta
HEL02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
MLE02:00Malé
31. maaliskuuta
MLE05:25Malé
16t 15m
2 välilaskua
HEL21:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
9. marraskuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 55m
2 välilaskua
MLE00:50Malé
30. marraskuuta
MLE05:25Malé
28t 50m
2 välilaskua
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
9. marraskuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 55m
2 välilaskua
MLE00:50Malé
18. marraskuuta
MLE05:25Malé
15t 40m
2 välilaskua
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
10. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
MLE00:50Malé
2. joulukuuta
MLE05:25Malé
39t 40m
2 välilaskua
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
10. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
MLE00:50Malé
18. marraskuuta
MLE05:25Malé
15t 40m
2 välilaskua
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Malé

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Malé, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways ja Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
10. marraskuuta
HEL04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
3 välilaskua
MLE06:40Malé
Lufthansa
22. maaliskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
MLE02:00Malé
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 15m
3 välilaskua
MLE03:50Malé

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Malé?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Malé
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Malé?

  Kohteeseen Malé kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines ja Aeroflot. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Malé rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Malé ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Malé lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Velana International Airport sijaitsee Hulhulen saarella, noin viiden kilometrin päässä Malen saarelta. Maleen pääset helposti lauttaliikenteen avulla. Lauttamatkan hinta on yhteen suuntaan noin 10 MVR (noin 0,60 EUR). Voit ostaa lauttalipun lentokentän ulkopuolella sijaitsevalta lippupisteeltä. Suuntaa tämän jälkeen lauttalaiturille, joka sijaitsee vain noin 50 m päässä lentokentästä. Lautat kulkevat päivittäin 10–30 min välein vuorokauden ympäri lukuun ottamatta perjantaita, jolloin lautat kulkevat vain klo 06:00–00:00 välillä. Huomaa, että olet vastuussa omista matkatavaroistasi lautalla, joten kevyesti pakkaaminen on suositeltavaa. Lauttamatkan kesto Malen Hulhumalen lauttaterminaaliin on noin 15 min. Malen saari on vain noin kaksi kilometriä pitkä, joten jos hotellisi on lähellä lauttaterminaalia, voit helposti kävellä sinne. Lauttaterminaalista voi myös ottaa taksin hotellille. Taksin hinta nousee harvoin korkeammalle kuin 17 MVR (noin 1 EUR). Maleen pääsee lentokentältä myös turisteille tarkoitetuilla pikaveneillä ja ilmatakseilla, joihin myydään lippuja lentokentän lipunmyyntipisteissä. Näiden kyytien hinta on kuitenkin julkista lauttaliikenne korkeampi. Esimerkiksi lippu jaettuun pikaveneeseen on noin 462 MVR (noin 26,70 EUR). Yksityinen pikavene ja ilmataksit voivat taas olla hinnoiltaan jopa satoja dollareita.


Malé: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Malé
Helsinki - Malé reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 40m
Halvin hinta519 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Malé

Kävelymatkat Malessa ovat lyhyet, joten et välttämättä tarvitse kulkuvälineitä ollenkaan. Esimerkiksi kävelyretkissä saaren toiselle puolelle menee noin pari tuntia. Halutessasi voit kulkea Malen saarella myös takseilla. Lyhyiden etäisyyksien vuoksi niiden hinnat ylittävät harvoin 17 MVR (noin 1 EUR). Matkanteko takseilla on kuitenkin hidasta, sillä Malen kadut ovat kapeita. Lisäksi voit kulkea Malessa vesitakseilla, mikäli haluat lähteä tutustumaan alueen muille saarille. Vesitakseja lähtee noin 15 min välein Malen lauttaterminaalista. Niitä voi varata käyttöön myös hotellisi henkilökunnan kautta. Hinta vaihtelee etäisyyden mukaan, mutta jaetut vesitaksit ovat noin 540 MVR (noin 31,25 EUR) noin viittä kilometriä kohden. Jos haluat nähdä Malediivejä ilmasta käsin, kierros vesitasokoneen kyydissä maksaa noin 1 078 MVR (noin 62,35 EUR).


Kohteen Malé viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja saa hankittua viisumin Malediiveille lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä. Viisumi on maksuton ja se on voimassa 30 päivää. Passin täytyy olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkamisesta ja mukana täytyy olla todistus majoituspaikasta, paluu- tai jatkolentolippu pois Malediiveilta sekä todistettavasti tarpeeksi rahaa koko lomaa varten (noin 50 EUR per päivä).


Aloita matkan suunnittelu - Malé


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Malé

Onko Malessa turvallista?

Male on turvallinen matkakohde, mutta pikkurikollisuutta esiintyy, joten pidä huolta matkatavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Meressä uidessasi ole varovainen etenkin korkealla aallokolla, sillä merivirtaukset ovat ajoittain voimakkaita.

Tippi ja juomarahakäytännöt Malessa?

Malessa juomarahan jättäminen on yleistynyt matkailijoiden myötä ja siitä on tullut jossain määrin odotettua. Ravintoloissa loppulaskuun on normaalisti lisätty 10 % palvelumaksu, jolloin tippiä ei tarvitse jättää. Laukunkantajille ja siivoojille voi antaa noin 15–30 MVR (noin 0,85–1,75 EUR) per palvelu tai päivä. Malediivit on matkakohteena kallis, mutta paikallisten työntekijöiden palkat eivät ole korkeat, joten tippiä arvostetaan.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Malessa?

Malediivien valuutta on rufiya (MVR). Maassa käyvät yleisesti myös Yhdysvaltain dollarit ja monesti hinnat onkin ilmoitettu dollareissa. Myös euroja ja puntia hyväksytään. Ulkomaisen valuutan vaihtokurssi kaupoissa ja ravintoloissa on kuitenkin usein paikallista valuuttaa huonompi. Valuuttaa kannattaa vaihtaa ennen lomaa, sillä rahanvaihtopisteitä on Malessa rajoitetusti ja mahdollisuus maksaa kortilla on harvinainen.