Halvat lennot Malé

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Malé (MLE)
su 18.10.
su 25.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Malé lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Malé lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Maleen?

Parhain aika matkustaa Maleen on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin Malediiveilla on kuiva aika eli sateet eivät isommin häiritse lomailua. Malen sää joulukuussa on lämmin ja aurinkoinen, ja lämpöä on noin 28–32° C. Tämä on vilkkainta sesonkia Malessa, joten osta lentoliput Maleen hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin nappaat varmimmin halvat lennot Maleen sekä edulliset hotellit. Toukokuusta lokakuuhun Malessa on sadekausi. Tähän aikaan vuodesta voit varata kaikkein halvimmat lennot ja hotellit Malediivien lomallesi, sillä sesonki on hiljaisempi verrattuna kuivaan aikaan. Malediiveilla on kuitenkin lämmintä ja aurinkoista vuoden ympäri ja sateet kulkevat nopeasti saaren yli, joten pääset nauttimaan lämmöstä myös sadekauden aikaan. Löydät siis pienellä hakemisella lennot Maleen halvalla ympäri vuoden. Vertaa lentoja momondon kotisivulla ja valitse itsellesi sopivin tarjoushinta. Nappaa siis itsellesi halvat lennot Maleen tai osta pakettina lento ja hotelli.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Malé?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Malé. Lennot maksavat noin 473 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Malé kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Malé ovat vielä keskimäärin 488 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Malé?

Paras aika varata lento kohteeseen Malé kohteesta Suomi on 36 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 581 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Malé?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Malé kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 486 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 571 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Malé.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Malé?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Malé ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Malé keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 522 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 570 €. Lennot kohteeseen Malé kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Malé lähettyviltä muita lentokenttiä?

Malé kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Maamingili (Alif Dhaal Atoll) Maamigili lentokenttä (108 km kaupungin Malé keskustasta) tai Dharavandhoo lentokenttä (117 km kaupungin Malé keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Malé

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Malé
Halvin
Sopivin
Nopein
Air France
5. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
2 välilaskua
MLE
Malé
9. helmikuuta
MLE
Malé
29t 30m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
5. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
2 välilaskua
MLE
Malé
19. helmikuuta
MLE
Malé
16t 00m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
23. lokakuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
MLE
Malé
1. marraskuuta
MLE
Malé
20t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
58t 30m
2 välilaskua
MLE
Malé
15. marraskuuta
MLE
Malé
15t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. lokakuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 35m
2 välilaskua
MLE
Malé
1. marraskuuta
MLE
Malé
15t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SriLankan Airlines
20. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
MLE
Malé
23. helmikuuta
MLE
Malé
32t 30m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Malé

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Malé, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Qatar Airways
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
15. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 20m
3 välilaskua
MLE
Malé
Qatar Airways
15. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
MLE
Malé
Useita lentoyhtiöitä
15. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
2 välilaskua
MLE
Malé

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Maleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Malé

Malen lennot löytyvät esimerkiksi Aeroflotin, Finnairin, Emiratesin, SriLankan, Turkish Airlinesin ja Qatar Airwaysin valikoimasta. Lennot sisältävät yhden välilaskun. Lentoaika Maleen Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin 10–15 h. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Tarkista asia lentovarauksen yhteydessä. Halvat lennot Maleen löydät helposti momondon hakukoneen avulla. Vertaa halpoja hintoja ja valitse niiden joukosta itsellesi sopivin lentotarjous tai varaa sekä lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Malen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Malé lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Velana International Airport sijaitsee Hulhulen saarella, noin viiden kilometrin päässä Malen saarelta. Maleen pääset helposti lauttaliikenteen avulla. Lauttamatkan hinta on yhteen suuntaan noin 10 MVR (noin 0,60 EUR). Voit ostaa lauttalipun lentokentän ulkopuolella sijaitsevalta lippupisteeltä. Suuntaa tämän jälkeen lauttalaiturille, joka sijaitsee vain noin 50 m päässä lentokentästä. Lautat kulkevat päivittäin 10–30 min välein vuorokauden ympäri lukuun ottamatta perjantaita, jolloin lautat kulkevat vain klo 06:00–00:00 välillä. Huomaa, että olet vastuussa omista matkatavaroistasi lautalla, joten kevyesti pakkaaminen on suositeltavaa. Lauttamatkan kesto Malen Hulhumalen lauttaterminaaliin on noin 15 min. Malen saari on vain noin kaksi kilometriä pitkä, joten jos hotellisi on lähellä lauttaterminaalia, voit helposti kävellä sinne. Lauttaterminaalista voi myös ottaa taksin hotellille. Taksin hinta nousee harvoin korkeammalle kuin 17 MVR (noin 1 EUR). Maleen pääsee lentokentältä myös turisteille tarkoitetuilla pikaveneillä ja ilmatakseilla, joihin myydään lippuja lentokentän lipunmyyntipisteissä. Näiden kyytien hinta on kuitenkin julkista lauttaliikenne korkeampi. Esimerkiksi lippu jaettuun pikaveneeseen on noin 462 MVR (noin 26,70 EUR). Yksityinen pikavene ja ilmataksit voivat taas olla hinnoiltaan jopa satoja dollareita.


Liikkuminen Malessa?

Kävelymatkat Malessa ovat lyhyet, joten et välttämättä tarvitse kulkuvälineitä ollenkaan. Esimerkiksi kävelyretkissä saaren toiselle puolelle menee noin pari tuntia. Halutessasi voit kulkea Malen saarella myös takseilla. Lyhyiden etäisyyksien vuoksi niiden hinnat ylittävät harvoin 17 MVR (noin 1 EUR). Matkanteko takseilla on kuitenkin hidasta, sillä Malen kadut ovat kapeita. Lisäksi voit kulkea Malessa vesitakseilla, mikäli haluat lähteä tutustumaan alueen muille saarille. Vesitakseja lähtee noin 15 min välein Malen lauttaterminaalista. Niitä voi varata käyttöön myös hotellisi henkilökunnan kautta. Hinta vaihtelee etäisyyden mukaan, mutta jaetut vesitaksit ovat noin 540 MVR (noin 31,25 EUR) noin viittä kilometriä kohden. Jos haluat nähdä Malediivejä ilmasta käsin, kierros vesitasokoneen kyydissä maksaa noin 1 078 MVR (noin 62,35 EUR).


Tarvitaanko Maleen passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja saa hankittua viisumin Malediiveille lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä. Viisumi on maksuton ja se on voimassa 30 päivää. Passin täytyy olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkamisesta ja mukana täytyy olla todistus majoituspaikasta, paluu- tai jatkolentolippu pois Malediiveilta sekä todistettavasti tarpeeksi rahaa koko lomaa varten (noin 50 EUR per päivä).


Lentolippu varattuna kohteeseen Malé? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Maleen matkustavalle

Onko Malessa turvallista?

Male on turvallinen matkakohde, mutta pikkurikollisuutta esiintyy, joten pidä huolta matkatavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Meressä uidessasi ole varovainen etenkin korkealla aallokolla, sillä merivirtaukset ovat ajoittain voimakkaita.

Tippi ja juomarahakäytännöt Malessa?

Malessa juomarahan jättäminen on yleistynyt matkailijoiden myötä ja siitä on tullut jossain määrin odotettua. Ravintoloissa loppulaskuun on normaalisti lisätty 10 % palvelumaksu, jolloin tippiä ei tarvitse jättää. Laukunkantajille ja siivoojille voi antaa noin 15–30 MVR (noin 0,85–1,75 EUR) per palvelu tai päivä. Malediivit on matkakohteena kallis, mutta paikallisten työntekijöiden palkat eivät ole korkeat, joten tippiä arvostetaan.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Malessa?

Malediivien valuutta on rufiya (MVR). Maassa käyvät yleisesti myös Yhdysvaltain dollarit ja monesti hinnat onkin ilmoitettu dollareissa. Myös euroja ja puntia hyväksytään. Ulkomaisen valuutan vaihtokurssi kaupoissa ja ravintoloissa on kuitenkin usein paikallista valuuttaa huonompi. Valuuttaa kannattaa vaihtaa ennen lomaa, sillä rahanvaihtopisteitä on Malessa rajoitetusti ja mahdollisuus maksaa kortilla on harvinainen. (Hinnat tarkastettu 29/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka