Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Malé

Etsi halpoja lentoja Malé alk. 703 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mon 4/3
Mon 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Malé

Yhteenveto Malé lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

703 €

Nopein lentoaika

12t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Malé kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 703 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malén kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Malé kohteesta Suomi kestää 12t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Malén kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Malé mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Malé lentotiedot ja trendit

Tutustu Malé lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Malé?

Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Malé kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Malé ovat vielä keskimäärin 910 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Malé?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Malé on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Malé tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 918 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Malé lauantai aikana on 988 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Malé?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Malé on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 803 €. Lennot kaupunkiin Malé ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 968 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Malé?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Malé kestää yleensä 12t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Malén kansainvälinen lentoasema kentälle (Malé suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Malén kansainvälinen lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Malé?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Malé noin 34 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 954 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Malé jopa niin halpaan hintaan kuin 862 €.

Halvimmat lennot kaupungin Malé lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Malé lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Malé

HALVIN REITTI Helsinki - Malé

Helsinki (HEL) - Malé (MLE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Malé kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Malén kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 954 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALÉtoukokuu7% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Malé lennot maksavat keskimäärin vain 897 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALÉ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu16% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Malé lentojen keskimääräinen hinta on 1113 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALÉ KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu602% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Malé kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Malé

Parhain aika matkustaa Maleen on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin Malediiveilla on kuiva aika eli sateet eivät isommin häiritse lomailua. Malen sää joulukuussa on lämmin ja aurinkoinen, ja lämpöä on noin 28–32° C. Tämä on vilkkainta sesonkia Malessa, joten osta lentoliput Maleen hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin nappaat varmimmin halvat lennot Maleen sekä edulliset hotellit. Toukokuusta lokakuuhun Malessa on sadekausi. Tähän aikaan vuodesta voit varata kaikkein halvimmat lennot ja hotellit Malediivien lomallesi, sillä sesonki on hiljaisempi verrattuna kuivaan aikaan. Malediiveilla on kuitenkin lämmintä ja aurinkoista vuoden ympäri ja sateet kulkevat nopeasti saaren yli, joten pääset nauttimaan lämmöstä myös sadekauden aikaan. Löydät siis pienellä hakemisella lennot Maleen halvalla ympäri vuoden. Vertaa lentoja momondon kotisivulla ja valitse itsellesi sopivin tarjoushinta. Nappaa siis itsellesi halvat lennot Maleen tai osta pakettina lento ja hotelli.

Löytyykö kaupungin Malé lähettyviltä muita lentokenttiä?

Malé kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Maamigili lentokenttä (108 km Malé keskustasta), Dharavandhoo lentokenttä (117 km Malé keskustasta) tai Madivaru lentokenttä (143 km Malé keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Malén kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Malé

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Malé
KLM
15. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
MLE13:00Malén kansainvälinen lentoasema
19. maaliskuuta
MLE14:05Malén kansainvälinen lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
3. kesäkuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 25m
2 välilaskua
MLE05:05Malén kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
MLE09:00Malén kansainvälinen lentoasema
40t 20m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
2 välilaskua
MLE13:00Malén kansainvälinen lentoasema
6. toukokuuta
MLE09:00Malén kansainvälinen lentoasema
40t 20m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Etihad Airways
10. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 35m
2 välilaskua
MLE14:35Malén kansainvälinen lentoasema
15. maaliskuuta
MLE09:00Malén kansainvälinen lentoasema
18t 05m
2 välilaskua
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. maaliskuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
MLE08:00Malén kansainvälinen lentoasema
15. maaliskuuta
MLE09:40Malén kansainvälinen lentoasema
28t 55m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. huhtikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
2 välilaskua
MLE13:00Malén kansainvälinen lentoasema
27. huhtikuuta
MLE09:00Malén kansainvälinen lentoasema
40t 20m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Malé

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Malé, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
MLEMalén kansainvälinen lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Malé

Kävelymatkat Malessa ovat lyhyet, joten et välttämättä tarvitse kulkuvälineitä ollenkaan. Esimerkiksi kävelyretkissä saaren toiselle puolelle menee noin pari tuntia. Halutessasi voit kulkea Malen saarella myös takseilla. Lyhyiden etäisyyksien vuoksi niiden hinnat ylittävät harvoin 17 MVR (noin 1 EUR). Matkanteko takseilla on kuitenkin hidasta, sillä Malen kadut ovat kapeita. Lisäksi voit kulkea Malessa vesitakseilla, mikäli haluat lähteä tutustumaan alueen muille saarille. Vesitakseja lähtee noin 15 min välein Malen lauttaterminaalista. Niitä voi varata käyttöön myös hotellisi henkilökunnan kautta. Hinta vaihtelee etäisyyden mukaan, mutta jaetut vesitaksit ovat noin 540 MVR (noin 31,25 EUR) noin viittä kilometriä kohden. Jos haluat nähdä Malediivejä ilmasta käsin, kierros vesitasokoneen kyydissä maksaa noin 1 078 MVR (noin 62,35 EUR).


Kohteen Malé viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja saa hankittua viisumin Malediiveille lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä. Viisumi on maksuton ja se on voimassa 30 päivää. Passin täytyy olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkamisesta ja mukana täytyy olla todistus majoituspaikasta, paluu- tai jatkolentolippu pois Malediiveilta sekä todistettavasti tarpeeksi rahaa koko lomaa varten (noin 50 EUR per päivä).


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Malé

Onko Malessa turvallista?

Male on turvallinen matkakohde, mutta pikkurikollisuutta esiintyy, joten pidä huolta matkatavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Meressä uidessasi ole varovainen etenkin korkealla aallokolla, sillä merivirtaukset ovat ajoittain voimakkaita.

Tippi ja juomarahakäytännöt Malessa?

Malessa juomarahan jättäminen on yleistynyt matkailijoiden myötä ja siitä on tullut jossain määrin odotettua. Ravintoloissa loppulaskuun on normaalisti lisätty 10 % palvelumaksu, jolloin tippiä ei tarvitse jättää. Laukunkantajille ja siivoojille voi antaa noin 15–30 MVR (noin 0,85–1,75 EUR) per palvelu tai päivä. Malediivit on matkakohteena kallis, mutta paikallisten työntekijöiden palkat eivät ole korkeat, joten tippiä arvostetaan.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Malessa?

Malediivien valuutta on rufiya (MVR). Maassa käyvät yleisesti myös Yhdysvaltain dollarit ja monesti hinnat onkin ilmoitettu dollareissa. Myös euroja ja puntia hyväksytään. Ulkomaisen valuutan vaihtokurssi kaupoissa ja ravintoloissa on kuitenkin usein paikallista valuuttaa huonompi. Valuuttaa kannattaa vaihtaa ennen lomaa, sillä rahanvaihtopisteitä on Malessa rajoitetusti ja mahdollisuus maksaa kortilla on harvinainen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Malé?

Lentojen löytäminen kohteeseen Malé on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Malé.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Malé joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Malé momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Malé?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Malé.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Malé juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Malé niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Malé lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malé

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Malé

Suositut lennot Malé
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Malé
1 aikuinen
Mon 4/3
Mon 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.