Etsi halvat lennot Natal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Natal lentotiedot ja trendit

Tutustu Natal lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Natal?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Natal kaupungista Helsinki oli 892 €. Tämä on 28 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Natal. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Natal omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Natal?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Natal kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 952 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Natal lauantai aikana on 1737 €.


Halvimmat lennot kaupungin Natal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Natal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Natal

HALVIN REITTI Helsinki - Natal

Helsinki (HEL) - Natal (NAT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Natal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Natal, jolloin hinta on keskimääräinen 1299 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NATALjoulukuu22% halvempijoulukuu aikana Helsinki - Natal lennot maksavat keskimäärin vain 932 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NATAL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu48% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Natal lentojen keskimääräinen hinta on 1764 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NATAL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu439% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Natal kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Natal

Miten kauan kestää lentää Nataliin?

Natal on Brasilian koilliskulman rannikolla sijaitseva Rio Grande do Norten osavaltion pääkaupunki. Suomesta Brasiliaan ei suorilla lennoilla pääse joten lennot Brasilian Nataliin pitää tehdä Suomesta vähintään kahdella välilaskulla. Nopeimmillaan matkan taittaa kahden tai kolmen välilaskun kanssa noin 20 tunnissa. Tällöin lähtö tapahtuisi Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennettäisiin ensin esimerkiksi Amsterdamiin Schipholin lentoasemalle. Täältä matka jatkuisi Brasiliaan, São Pauloon tai Rio de Janeiroon, ja lopulta Brasilian sisäisellä lennolla Nataliin. Kyseinen reitti on myös yleisesti edullisin. Pari tuntia saisi kokonaismatkustusajasta nipistettyä pois yhdellä lisälaskulla, tai jos matkan saa järjestettyä kulkemaan Helsinki-Vantaalta Kööpenhaminaan, sieltä Lissaboniin ja Lissabonista Brasilian Recifen kautta Nataliin. Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta lähtiessä matka alkaisi joko junalla, linja-autolla tai lentäen ensin kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sieltä seuraavia välietappeja kohti.

Mistä voi lentää suoraan Nataliin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Nataliin vaativat useamman välilaskun ja suorinkin lentoyhteys vaatii Suomesta lähdettäessä vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla lähtö tapahtuisi Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta lennettäisiin ensin Amsterdamin Schipholin lentokentälle tai Pariisin Charles de Gaulleen, ja jommalta kummalta näistä São Paulon tai Rio de Janeiron lentokentille. Viimeinen etappi olisi reilun kolmen tunnin Brasilian sisäinen lento São Paulosta tai Rio de Janeirosta perille Nataliin. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Oulusta lähtiessä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Tutki Nataliin suuntaavia lentoja momondossa ja valitse juuri itsellesi sopivat lennot.

Jos et halua vierailla kaupungissa Natal joulukuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 947 €.

João Pessoa Castro Pinto lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Natal.

Lentojen hinnat kentälle Natal lentokenttä ovat keskimäärin 1244 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Natal. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.Muut matkustamoluokat Natal lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Natal lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Natal?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Natal

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Natal?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Natal kohteesta Suomi ovat TAP AIR PORTUGAL, KLM ja Air France. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Natal ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Natal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Natalin lentokentältä?

Lennot Nataliin laskeutuvat Natalin kansainväliselle lentoasemalle. Tapoja kulkea lentokentältä kaupungin keskustaan on useita, joista ehkä yleisimmin käytetty ja edullisin kulkumuoto on linja-auto. Bussit kulkevat lentokentältä tunneittain ja toimittavat matkustajat kaupungin keskustaan Midway-ostoskeskuksen edessä sijaitsevalle pysäkille. Myös pienemmillä Shuttle-busseilla pääsee kohtuuhintaan lentokentältä Nataliin. Tällöin päätepisteenä kaupungin päässä toimii Praia dos Artisitas -rannan edusta. Bussikyydeistä kannattaa yleisesti ottaen valita se, kumpi vie lähemmäs omaa majoitusta. Hieman bussikyytejä nopeamman ja kalliimman vaihtoehdon keskustaan tarjoavat taksit, joiden etuna on luonnollisesti se, että päätepisteen saa määriteltyä itse tarkasti. Natalin lentoasemalla toimii myös autoja vuokraavia yrityksiä, joten mikäli matkailijalla on tarkoitus tehdä pidempiä retkiä lähiympäristöön ja vuokra-auto tuntuu pätevältä ratkaisulta, saattaa autonvuokraus olla hyvä vaihtoehto. Aivan vasta ajokortin saaneen ei ehkä kannata huristella ainakaan suurkaupunkialueella, jossa liikenne on erittäin vilkasta. Vuokrausehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua huolella jo etukäteen ja mahdollisesti tehdä varaus autosta ennen saapumista lentoasemalle. Luonnollisesti autoa vuokratessa tulee vuokraajalla olla voimassaoleva ajokortti mukana.


Kohteen Natal viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Nataliin?

Natal sijaitsee Brasiliassa. Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa 90 vuorokautta ilman viisumia, joten normaaleille lomamatkoille lähtiessä viisumista ei tarvitse huolehtia. Voimassaoleva matkustusasiakirja, eli passi, tulee kuitenkin olla mukana ja passin tulee olla voimassa reilusti yli matkan keston.


Aloita matkan suunnittelu - Natal


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Natal

Mitä voi nähdä ja tehdä Natalissa?

Brasilian koillisosassa sijaitseva Natal on tunnettu hienoista hiekkarannoistaan ja -dyyneistään. Lennot Nataliin eivät ehkä Suomesta ole ne suorimmat, mutta matkailijan päästyä Ponta Negran ikoniselle rannalle tallustelemaan ja ihastelemaan Morro do Carecan suurta hiekkadyyniä, on matkanteko ollut vaivan väärti. Genipabun ranta taasen on komea yhdistelmä hiekkarantaa ja dyynejä, aistikkaalla laguunilla maustettuna. Rantoja kaupungista ja kaupungin lähistöltä löytyy monia muitakin, esimerkiksi Redinha ja Praia dos Artistas. Natalin rakennuksista tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu 1600-luvulla toimintansa aloittanut hieno linnoitus Fortaleza dos Reis Magos. Tyylikkäitä kirkkoja kaupungissa edustavat esimerkiksi  Igreja do Galo ja uudempi Natal Cathedral. Kulttuurin ja museoiden ystäville kaupungilla on paljon tarjottavaa. Kulttuurimuseo Djalma Maranhão esittelee historiallisia esineitä, taidetta ja vanhoja valokuvia. Museum Cascudo on sen sijaan luonnonhistorian ja antropologian museo, jossa osa näytteillä olevista esineistä vaihtuu tasaisin väliajoin. Lisäksi Natalista löytyy muun muassa opettavainen mineraalimuseo Museu de Minérios, jossa kerrotaan kivistä ja timanteista, sekä tiedemuseo Museu de Ciências Morfológicas. Kaupungissa on sijaintinsa ja upeiden hiekkarantojensa vuoksi hienot liikkumis- ja harrastusmahdollisuudet ja loistavat vesiurheilumahdollisuudet. Rannoilla ja rantojen ympäristöissä on monesti myös mahdollisuus lähteä mönkijäajeluille tai kameliretkille. Lisäksi alueella järjestetään liito- ja laskuvarjohyppyjä, joilla uskalikot pääsevät toden teolla näkemään kaupungin lintuperspektiivistä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Natal? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Natal. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Natal joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Natal.

Kyllä. momondo voi seurata Natal lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.