0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Natal

Etsi halvat lennot Natal

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Natal lentotiedot ja trendit

Tutustu Natal lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Natal?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Natal kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1200 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Natal tiistai aikana on 1489 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Natal?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Natal on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 1173 €. Lennot kaupunkiin Natal ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 1401 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Natal

Miten kauan kestää lentää Nataliin?

Natal on Brasilian koilliskulman rannikolla sijaitseva Rio Grande do Norten osavaltion pääkaupunki. Suomesta Brasiliaan ei suorilla lennoilla pääse joten lennot Brasilian Nataliin pitää tehdä Suomesta vähintään kahdella välilaskulla. Nopeimmillaan matkan taittaa kahden tai kolmen välilaskun kanssa noin 20 tunnissa. Tällöin lähtö tapahtuisi Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennettäisiin ensin esimerkiksi Amsterdamiin Schipholin lentoasemalle. Täältä matka jatkuisi Brasiliaan, São Pauloon tai Rio de Janeiroon, ja lopulta Brasilian sisäisellä lennolla Nataliin. Kyseinen reitti on myös yleisesti edullisin. Pari tuntia saisi kokonaismatkustusajasta nipistettyä pois yhdellä lisälaskulla, tai jos matkan saa järjestettyä kulkemaan Helsinki-Vantaalta Kööpenhaminaan, sieltä Lissaboniin ja Lissabonista Brasilian Recifen kautta Nataliin. Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta lähtiessä matka alkaisi joko junalla, linja-autolla tai lentäen ensin kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sieltä seuraavia välietappeja kohti.

Mistä voi lentää suoraan Nataliin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Nataliin vaativat useamman välilaskun ja suorinkin lentoyhteys vaatii Suomesta lähdettäessä vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla lähtö tapahtuisi Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta lennettäisiin ensin Amsterdamin Schipholin lentokentälle tai Pariisin Charles de Gaulleen, ja jommalta kummalta näistä São Paulon tai Rio de Janeiron lentokentille. Viimeinen etappi olisi reilun kolmen tunnin Brasilian sisäinen lento São Paulosta tai Rio de Janeirosta perille Nataliin. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Oulusta lähtiessä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Tutki Nataliin suuntaavia lentoja momondossa ja valitse juuri itsellesi sopivat lennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Natal?

Jos et halua vierailla kaupungissa Natal huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 1229 €.

Löytyykö kaupungin Natal lähettyviltä muita lentokenttiä?

João Pessoa Castro Pinto lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Natal.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Natal lentokenttä hinnat?

lentoa Natal lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Natal lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Natal lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Natal lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Natal lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Natal lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Natal lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Natal lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Natal viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Nataliin?

Natal sijaitsee Brasiliassa. Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa 90 vuorokautta ilman viisumia, joten normaaleille lomamatkoille lähtiessä viisumista ei tarvitse huolehtia. Voimassaoleva matkustusasiakirja, eli passi, tulee kuitenkin olla mukana ja passin tulee olla voimassa reilusti yli matkan keston.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Natal

Mitä voi nähdä ja tehdä Natalissa?

Brasilian koillisosassa sijaitseva Natal on tunnettu hienoista hiekkarannoistaan ja -dyyneistään. Lennot Nataliin eivät ehkä Suomesta ole ne suorimmat, mutta matkailijan päästyä Ponta Negran ikoniselle rannalle tallustelemaan ja ihastelemaan Morro do Carecan suurta hiekkadyyniä, on matkanteko ollut vaivan väärti. Genipabun ranta taasen on komea yhdistelmä hiekkarantaa ja dyynejä, aistikkaalla laguunilla maustettuna. Rantoja kaupungista ja kaupungin lähistöltä löytyy monia muitakin, esimerkiksi Redinha ja Praia dos Artistas. Natalin rakennuksista tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu 1600-luvulla toimintansa aloittanut hieno linnoitus Fortaleza dos Reis Magos. Tyylikkäitä kirkkoja kaupungissa edustavat esimerkiksi  Igreja do Galo ja uudempi Natal Cathedral. Kulttuurin ja museoiden ystäville kaupungilla on paljon tarjottavaa. Kulttuurimuseo Djalma Maranhão esittelee historiallisia esineitä, taidetta ja vanhoja valokuvia. Museum Cascudo on sen sijaan luonnonhistorian ja antropologian museo, jossa osa näytteillä olevista esineistä vaihtuu tasaisin väliajoin. Lisäksi Natalista löytyy muun muassa opettavainen mineraalimuseo Museu de Minérios, jossa kerrotaan kivistä ja timanteista, sekä tiedemuseo Museu de Ciências Morfológicas. Kaupungissa on sijaintinsa ja upeiden hiekkarantojensa vuoksi hienot liikkumis- ja harrastusmahdollisuudet ja loistavat vesiurheilumahdollisuudet. Rannoilla ja rantojen ympäristöissä on monesti myös mahdollisuus lähteä mönkijäajeluille tai kameliretkille. Lisäksi alueella järjestetään liito- ja laskuvarjohyppyjä, joilla uskalikot pääsevät toden teolla näkemään kaupungin lintuperspektiivistä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Natal?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Natal. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Natal joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Natal joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Natal?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Natal.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Natal juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Natal lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Natal

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Natal


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Natal
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.