Etsi halvat lennot Norwich

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Norwich lentotiedot ja trendit

Tutustu Norwich lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Norwich?

19 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Norwich. Tämän lennon lähtölentokenttä on Rovaniemi, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Norwich. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Norwich omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Norwich?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Norwich riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Norwich) niin lentoaika on keskimäärin 3t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema, keskimääräinen lentoaika on 7t 30m.

Halvimmat lennot kaupungin Norwich lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Norwich lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Norwich

Tampere (TMP) - Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (STN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Norwich kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Lontoo Stanstedin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 50 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NORWICHhelmikuu−1% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Norwich lennot maksavat keskimäärin vain 299 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NORWICH KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu61% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Norwich lentojen keskimääräinen hinta on 478 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NORWICH KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu967% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Norwich kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Norwich

Suomesta lennot Iso-Britannian Norwichiin kestävät keskimäärin 4–6 tuntia yhdellä välilaskulla. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdettäessä on välilaskuja yleensä yksi Amsterdamissa tai Lontoossa. Matka-aika yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaalta lennettäessä on lyhyimmillään neljä tuntia, mutta pidempiä lentoreittejä on tarjolla useita. Matka-aika riippuu pitkälti välilaskujen pituudesta ja lentoreitistä. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Oulusta, Tampereelta ja Turusta lähdettäessä on ensimmäinen välilasku useimmiten Helsingissä, josta matka jatkuu yleensä Lontoon kautta Norwichiin. Lentoaika muilta Suomen lentokentiltä on kuitenkin usein todella pitkä – lähes 20 tuntia – välilaskuista johtuen. Mikäli etsit lyhyintä ja suorinta lentoreittiä, on Helsinki-Vantaan lentokenttä hyvä vaihtoehto lähtöpaikaksi. Voit lentää suoraan Amsterdamiin tai Lontooseen, josta voit napata lennot Norwichin lentokentälle. Etsi momondosta Norwichin lentotarjoukset ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. momondossa voit vertailla myös lentoreittejä ja nähdä kätevästi lentojen ajat.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Norwichiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset kuitenkin jo yhden välilaskun kautta kohteeseen. Useimmat lentoreitit kulkevat Amsterdamin tai Lontoon kautta, joista on jatkolento Norwichiin. Lento-aika on tällöin myös huomattavasti lyhyempi kuin muilta Suomen lentokentiltä matkustaessa. Lennot Norwichiin löydät kätevästi momondosta. Voit vertailla välilaskujen pituuksia ja valita itsellesi sopivimman lentoreitin. Helpointa on kuitenkin suunnitella matka siten, että lentää Amsterdamiin tai Lontooseen, joista on useita lentoja Norwichiin. Amsterdamista ja Lontoosta lentää myös nopeasti Norwichiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä on helppo lentää suoraan sekä Amsterdamiin että Lontooseen. Mikäli siis matkustat muualta Suomesta, kannattaa matka suunnitella Helsingin kautta. Näin säästät aikaa ja vaivaa ja pääset kohteeseen jo yhdellä välilaskulla. Nopein matkanteko edellyttää useimmiten alkumatkan taittamista junalla. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, ovat reittilennot useilla välilaskulla toki pitkiä, mutta usein myös varsin edullisia vaihtoehtoja.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Norwich kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 299 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Norwich helmikuu aikana, on heinäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Norwich reitillä heinäkuu aikana maksavat keskimäärin 309 €.

Cambridge lentokenttä, Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä, Lontoo Southend lentokenttä, Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä tai Lontoo London City lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Norwich.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Norwich keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 111 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Norwich lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Norwich lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Norwich?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Norwich

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Norwich?

Ryanair, Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Norwich rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Norwich näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Norwich

KLM lentää kohteeseen Norwich noin 6 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 279 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Norwich reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,5/10 pistettä.


Norwich ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Norwich lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Norwichin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Norwichin lentokentän ja keskustan välillä on kattava julkinen liikenne. Myös taksit palvelevat vuorokauden ympäri. Lentokentällä palvelevat vain viralliset lentokenttätaksit, jollaisen voit ottaa terminaalin edestä. Matka keskustaan taksilla kestää vajaat puoli tuntia. Airport Park & ​​Ride -bussi liikennöi terminaalin ja kaupungin keskustan väliä. Bussi kulkee maanantaista lauantaihin, mutta sunnuntaisin bussi ei kuitenkaan kulje. Lentokentän läheisyydessä, kävelymatkan päässä, on myös muita bussipysäkkejä, joista voi ottaa bussin keskustaan. Terminaalista on suora kävelyreitti bussipysäkeille. Lentokentän läheisyydestä voi ottaa myös junan. Rautatieasemalle tulee tosin ottaa taksi, ja matka kestää vajaat puoli tuntia.


Kohteen Norwich viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse Iso-Britanniaan matkustaessaan viisumia. Sekä Suomi että Iso-Britannia ovat Schengen-maita. Kun matkustat Schengen-alueella, matkalla ei ole rajatarkastuksia, mutta tarvitset aina voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän henkilökortin matkustaessasi Iso-Britanniaan. Toisinaan saatat joutua esittämään matkustusasiakirjan viranomaisille.


Aloita matkan suunnittelu - Norwich


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Norwich

Norwich on eläväinen kaupunki, joka tarjoaa paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Se tarjoaa ennen kaikkea vilkasta kaupunkielämää monine shoppailupaikkoineen, kulttuuria, festivaaleja, historiallisia monumentteja ja museoita. Norwich on kiinnostava kohde erityisesti historiansa puolesta. Kaupunki on täynnä kiinnostavia museoita, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Norwichin museo, Strangers ’Hall ja Etelä-Aasian kokoelma County & Easternissa ovat suosituimpia. Museum of Norwich on yksi kaupungin kiehtovimmista museoista, jossa pääset tutustumaan todella perusteellisesti Norwichin historiaan. Kaupunki on tunnettu myös historiallisista monumenteistaan ja Norwichin katedraali on ehdottomasti kaupungin tunnetuin nähtävyys. Toinen Norwichin suosituimmista vierailukohteista on kaupungin linna. Linnassa saat pukeutua kuninkaalliseksi ja tutustua kaupungin historiaan. Linnan yhteydessä on myös taidegalleria, jossa on pidetty vuosien saatossa monia upeita taidenäyttelyitä. Linna ja Galleria ovat siis ehdottomasti vierailemisen arvoisia paikkoja Norwichin reissulla. Norwich on myös viihteen tyyssija ja teatteri on tärkeä osa kaupungin kulttuuria. Norwichissa on neljä itsenäistä teatteria: Norwich Theatre, The Playhouse, Norwich Nukketeatteri ja The Garage. Halusitpa nähdä oopperaa, komediaa, musikaaleja, pantomiimia tai elävää musiikkia, löytyy Norwichista kaikkea. Matkan aikana kannattaa käydä edes yhdessä esityksessä. Theatre Royal on suurin näytelmiä, musikaaleja, konsertteja ja komediaa tarjoava teatteri. Monet matkaavat Norwichiin myös festivaalien perässä. Kaupungissa järjestetään monia vuosittaisia festivaaleja niin musiikin, taiteen kuin ruoankin alalla.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Norwich.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Norwich tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Norwich, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Norwich. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.