Lennot Eurooppa Latvia Riika Tampere lento kohteeseen Riika

Halvat lennot Tampere - Riika

Meno-paluu
Economy
Tampere (TMP)
Riika (RIX)
ti 23.2.
ti 2.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Tampere–Riika

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Tampere Riika

Paras löydetty hinta 152 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Tampere - Riika viimeisten 72 tunnin aikana on 152 €
Lyhyin lentoaika 1h 10m Lyhyin lentoaika Tampere Riika on 1h 10m.
Suora lento Ei yhtään Tampere - Riika ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Tampere Tampere-Pirkkala - Riika Riga Intl.
Lentokentät kohteessa Riika 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Riika: Riika Riga Intl (RIX)

Miten löytää halvimmat lennot Tampere Riika

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Riika?
elokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tampere - Riika on elokuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Riika?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Riika?
aamulla
Tampere - Riika lennot ovat noin 14 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin Tampere - Riika reitti?
Tampere Tampere-Pirkkala - Riika Riga Intl
Lennä Tampere Tampere-Pirkkala - Riika Riga Intl ja saat parhaat Tampere - Riika lentohinnat
TMP
Tampere Tampere-Pirkkala
RIX
Riika Riga Intl
Milloin on halvinta varata Tampere - Riika lento?
43 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Tampere - Riika on noin 43 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Tampere - Riika: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Tampere - Riika lennot vaihtamalla välilehteä
airBaltic
18. huhtikuuta
1t 10m
Tampere Tampere-Pirkkala
1t 10m
02:35
Riika Riga Intl
19. huhtikuuta
19:25
Riika Riga Intl
1t 10m
20:35
Tampere Tampere-Pirkkala
airBaltic
18. huhtikuuta
1t 10m
Tampere Tampere-Pirkkala
1t 10m
02:35
Riika Riga Intl
19. huhtikuuta
19:25
Riika Riga Intl
1t 10m
20:35
Tampere Tampere-Pirkkala
Finnair
18. huhtikuuta
11t 15m
Tampere Tampere-Pirkkala
11t 15m
1 välilasku
13:20
Riika Riga Intl
19. huhtikuuta
10:20
Riika Riga Intl
2t 20m
1 välilasku
12:40
Tampere Tampere-Pirkkala

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Tampere - Riika

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Tampere - Riika, katso tarjouksemme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
30. maaliskuuta
1t 10m
Tampere Tampere-Pirkkala
1t 10m
02:35
Riika Riga Intl

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Tampere - Riika

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Riika momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
airBaltic
Hintaalk. 80 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,9
7,3

Koneeseennousu

7,0

Comfort

7,6

Henkilökunta

6,0

Viihde

6,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: yes. It was perfect.

1 / 10
Finnair
Hintaalk. 119 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
7,9

Koneeseennousu

7,5

Comfort

8,3

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Plane was clean, plenty of leg room, cabin crew was friendly, flight was on time.

Miinukset: Checking in was a nightmare of inefficiency. I couldn't use self-check-in for my bad because I was flying to America and for some reason, this meant I had to hand my suitcase to someone rather than just putting it on the conveyor belt. There were about 8 people ahead of me, and yet it took a solid hour of standing in line waiting to get to the counter. How it could possibly have been so insanely slow is beyond me. When it was finally my turn to submit my bag it literally took 30 seconds. And yet I had to wait an hour. Grade: F-

1 / 10

Tarjoavatko lentoyhtiöt Tampere Tampere-Pirkkala - Riika Riga Intl reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Tampere Tampere-Pirkkala - Riika Riga Intl, kuten airBaltic ja Finnair ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Tampere–Riika?

Suorat lennot Tampereelta Riikaan tarjoaa latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Käteviä suoria lentoja kaupunkien välillä lennetään lähes jokaisena viikonpäivänä. Voit hankkia Tampere–Riika-lennot myös yhden tai useamman välilaskun kautta, tosin lentoaika on välilaskullisilla lennoilla selvästi suoria lentoja pidempi. Yhden välilaskun lentoja Tampereelta Riikaan tarjoaa esimerkiksi suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö operoi Tampereen ja Riian väliä yleensä kaikkina viikonpäivinä. Vertaa Riian lentojen aikoja ja kestoa tarkasti, sillä niissä voi olla suuria eroja. Riikaan matkustettaessa nopein lento saattaa olla myös edullisin.

Lähtö: Miten päästä Tampereen lentokentälle?

Lennot Tampereelta Riikaan ponnistavat matkaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, joka on yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyistä lentokentistä. Tampereen keskustasta kentälle on matkaa noin 17 km. Pääset Tampereen ytimestä Tampere-Pirkkalan lentoasemalle kätevimmin bussilla. Lentokentälle liikennöi paikallisliikenteen eli Nyssen A1-bussilinja. Se pysähtyy lentokentälle suunnatessaan esimerkiksi Tampereen bussiasemalla ja rautatieasemalla. Matka-aika keskustasta kentälle on noin 30 min. Bussilipun hinta Tampere-Pirkkalan lentokentälle on noin 3,50 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Riikassa?

Tampereelta Riikaan saapuvat lennot laskeutuvat Riian lentokentälle (Starptautiskā lidosta Rīga). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 10 km, ja matka on vaivatonta taittaa bussilla. Bussilinja 22 operoi Riian lentokentältä keskustaan vilkkain yhteyksin, yleensä noin 15 min välein. Matka-aika keskustaan on noin 30 min. Bussi on esimerkiksi taksia edullisempi tapa siirtyä keskustaan, sillä bussilipun hinta on noin 2 EUR. Taksien hinta vaihtelee taksiyhtiöstä ja taksin tilaustavasta riippuen, mutta korkeimmillaan se voin olla jopa 40 EUR. Riian lentokentältä keskustaan pääsee lisäksi minibusseilla numero 322 ja 241.

Kuinka kauan Tampere–Riika lento kestää?

Suorat lennot Tampereelta Riikaan ovat kestoltaan noin 1 h 10 min, eli suora lento on todella helppo ja nopea tapa matkustaa latvialaiskaupunkiin. Nopeimmat yhden vaihdon lennot Riikaan ovat matka-ajaltaan alkaen noin 2 h 40 min. Jos valitset vaihdolliset lennot Riikaan, vertaa matka-aikoja tarkasti, sillä erot ovat suuria. Pisimmät lennot Riikaan kestävät yli 6 h.

Milloin on paras aika matkustaa Riikaan?

Riika on suosittu ja melko edullinen kaupunkikohde vuoden ympäri, mutta säiden puolesta parasta aikaa matkustaa Riikaan on kesä. Kesäkuukausina keskilämpötilat pysyttelevät noin 20 °C tuntumassa ja sateita ei juuri esiinny. Kesä-heinäkuu on Riikan vilkkainta matkailusesonkia, joten näinä kuukausina lentoliput Tampereelta Riikaan ovat keskimääräistä kalliimpia. Jos haluat matkustaa kaupunkiin halvalla, kannattaa matkat siis suunnitella kesälomakuukausien ulkopuolelle. Esimerkiksi huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa kaupungin säät ovat leudot ja halvat lennot Tampereelta Riikaan on helppo napata. Edullisimmat lennot Riikaan myydään kuitenkin yleensä talvikuukausille, esimerkiksi tammi- ja maaliskuulle. Säästömatkailijoiden kannattaa hyödyntää talven halvat hotellit ja lennot, sillä Riian historialliset nähtävyyksiin on mukava tutustua myös talvisin.

Tarvitaanko Riikaan passia/viisumia?

Riika sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella, joten kaupunkiin matkustavat eivät tarvitse viisumia. Passin voit halutessasi jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi Riikaan käy myös virallinen henkilökortti. Passi tai henkilökortti on pidettävä aina matkassa mukana, sillä lentokentän tai lentoyhtiöiden henkilökunnalla on oikeus pyytää lentomatkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Vinkkejä Riikaan

 • Riian vanha kaupunki Vecrīga on täynnä historiallisia aarteita ja etenkin jugend- ja art nouveau -tyylisuuntausten helmiä. Historian ja arkkitehtuurin ystävien kannattaa siis hankkia majoitus vanhan kaupungin ytimestä, jossa historiallisia vierailukohteita on yllin kyllin. Muista piipahtaa vanhan kaupungin art nouveau -museossa (Riga Art Nouveau Museum) ja Alberta iela -kadulla, jolla sijaitsevat monet kaupungin komeimmista vanhoista rakennuksista.
 • Shoppailun ystävien kannattaa suunnata Riian vanhaan kaupunkiin myös ostoksille. Kaupungin ostoskeskuksissa, joissa on kansainvälisiä merkkiliikkeitä, hinnat eivät välttämättä ole erityisen edullisia. Vanhassa kaupungissa on kuitenkin pieniä putiikkeja ja paikallisia tuotteita edullisin hinnoin. Kaiken kaikkiaan Latvian hintataso on Suomea edullisempi, joten säästömatkailijakin voi tehdä kaupungissa pieniä ostoksia tai herkutella paikallisissa ravintoloissa.
 • Riian historiallisiin kortteleihin ja keskusta-alueeseen on kätevintä tutustua kävellen. Jos haluat tutkia muita kaupunginosia, ota käyttöösi kaupungin joukkoliikenne eli raitiovaunut ja paikallisbussit. Joukkoliikenne on kaupungissa halpaa, ja päivälipun hinta on noin 5 EUR.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Lennot kohteesta Tampere:

Lennot kohteesta Riika:

Lennot Eurooppa Latvia Riika Tampere lento kohteeseen Riika
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka