Etsi halvat lennot Livingstone

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Livingstone lentotiedot ja trendit

Tutustu Livingstone lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Livingstone

Suomesta lennot Sambian Livingstoneen onnistuvat nopeimmin, jos matkasi alkaa pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Parhaimmillaan lennot sujuvat 16 tunnissa ja 30 minuutissa, mutta paras kesto vaihtelee päivän mukaan. Joinakin päivinä matka vie muutamia tunteja tai huomattavasti enemmän. Jos taas lähdet liikkeelle joltakin toiselta Suomen lentokentältä, kuten Oulusta, matka perille voi onnistua 23 tunnissa ja 25 minuutissa. Oulusta on tarjolla useampiakin lentoreittejä, joista osalla matka-aika muodostuu pidemmäksi. Rovaniemeltä matka Livingstoneen puolestaan taittuu 24 tunnissa ja viidessä minuutissa, mutta jälleen tarjolla on pidempikestoisiakin reittejä ja parhain lentoaika vaihtelee matkustuspäivän mukaan. Jos olet liikkeellä joustavin matkustuspäivin, löydät varmasti useita itsellesi sopivia vaihtoehtoja Suomen eri lentokentiltä.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Harry Mwanga Nkumbulan kansanväliselle lentokentälle Sambian Livingstonessa. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matkaasi kuuluu yleensä ainakin kaksi välilaskua. Välilaskupaikkoina voivat toimia esimerkiksi Amsterdam ja Nairobi tai Frankfurt ja Johannesburg. Oulusta Lennot Livingstoneen sisältävät yleensä ainakin kolme välilaskua. Ensimmäinen pysähdys on edessä Helsinki-Vantaalla ja seuraavat esimerkiksi Pariisissa ja Johannesburgissa tai Istanbulissa ja Nairobissa. Jos taas matkasi alkaa Rovaniemeltä, matka pitää sisällään usein vähintään kolme välilaskua. Välilaskuista ensimmäinen tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja seuraavat esimerkiksi Pariisissa ja Johannesburgissa tai Istanbulissa ja Nairobissa. Välilaskujen määrän kasvattaminen voi tuoda säästöä lentojen hintaan, mutta välttämättä niin ei kuitenkaan ole. Parhaimmat Livingstonen lentotarjoukset löydät, kun etsit matkaa joustavilla päivämäärillä ja teet varauksen hyvissä ajoin ennakkoon.


Muut matkustamoluokat Livingstone lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Livingstone lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Livingstone

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Livingstone momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Livingstone?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Livingstone. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Livingstone?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Livingstone

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Livingstone?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Livingstone kohteesta Suomi ovat Qatar Airways ja KLM. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Livingstone ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Livingstone lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Livingstonen lentokentältä kaupungin keskustaan?

Livingstonen lentokenttä sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Livingstonen kaupungin keskustasta. Sambiassa tai Livingstonessa ei ole tarjolla kattavaa julkisen liikenteen verkostoa, vaikka suurimmissa kaupungeissa ja kaupunkien välillä pääseekin kulkemaan esimerkiksi busseilla. Matka Livingstonen lentokentältä kaupunkiin onnistuu esimerkiksi taksilla. Matka kestää vain joitakin minuutteja ja on hinnaltaan verraten edullinen. Kannattaa myös tiedustella hotellien ja matkanjärjestäjien mahdollisuutta kyydin järjestämiseen jo ennalta. Halutessasi voit sopia autonvuokrauksesta lentokentältä. Huomaa kuitenkin autoa valitessasi, että vain osa paikallisista teistä on päällystettyjä. Syrjäseudulla teiden kunto huononee entisestään ja polttoainetta voi olla vaikea saada. Kyydinjakosovellukset, kuten Ulendo Taxi, ovat valtaamassa alaa Sambiassa, mutta tarkista palvelun saatavuus Livingstonen alueella vielä ennen matkaasi.


Kohteen Livingstone viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee matkalle Sambiaan voimassa olevan passin, jonka voimassaolo jatkuu vielä ainakin kuusi kuukautta maahantulon jälkeen. Lisäksi sinulla on oltava paluulippu tai matkalippu johonkin toiseen maahan sekä viisumi. Viisumin voi hankkia nopeasti lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä. Tarvitset viisumin maksamiseen käteistä rahaa. Viisumeja on erilaisia, ja hinta riippuu viisumin tyypistä. Voit esimerkiksi hankkia yhden maahantulon sallivan kertaviisumin tai viisumin, jolla voit matkustaa Sambian ja Zimbabwen välillä ja tehdä vaikka päiväretken Botswanaan. Kertaviisumi on edullisempi.


Aloita matkan suunnittelu - Livingstone


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Livingstone

Sambia houkuttelee matkailijoita erityisesti luontokohteillaan ja kulttuurillaan, ja Livingstonen kaupunki on maan matkailun tärkein keskus. Kaupungista tehdään retkiä moniin Sambian tunnetuimpiin matkailukohteisiin, kuten läheisille Victorian putouksille, jotka sijaitsevat osin Zimbabwen puolella. Käynti putouksilla on maksullista, ja vierailuun voi halutessaan liittää lisämaksusta erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, koskenlaskua ja vaikkapa benji-hypyn. Erillistä maksua vastaan voi niin ikään vierailla myös Livingstonen saarella putouksen sydämessä ja uida siellä sijaitsevassa Devils Poolissa, luonnon muovaamassa uima-altaassa, josta avautuvia näköaloja putouksen ylle pidetään erittäin hienoina. Suosittujen kohteiden joukkoon kuuluu myös Mosi-oa-Tunya National Park -kansallispuisto, joka sijaitsee Livingstonen ja Sambesi-joen välissä. Kansallispuisto on maan pienin, mutta siellä voi nähdä runsaasti eri lajeja, kuten elefantteja ja harvinaisia valkoisia sarvikuonoja. Kansallispuistoon voi tutustua helposti esimerkiksi lunastamalla paikan järjestetylle safarille, jonka aikana liikutaan luonnon ja eläinten keskellä joko autolla, veneellä tai jalkaisin. Jotkut liittävät Livingstonen matkaansa elämyksellisen illallismatkan Royal Livingstone Express -höyryjunan kyydissä. Höyryjuna kulkee muun muassa Victorian putousten sillan yli. Putousnäkymien lisäksi junamatkalla pääsee näkemään afrikkalaisen auringonlaskun. Alueen historiaan voi tutustua tarkemmin esimerkiksi Livingstone Museum -museossa, joka pitää sisällään kokoelmia niin arkeologiasta, historiasta, kulttuurista kuin luonnonhistoriastakin. Museo on maan vanhin ja suurin. Käynnistä peritään sisäänpääsymaksu.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sambia

Eikö sittenkään Livingstone? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sambia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Livingstone.

Löydät lennot kohteeseen Livingstone joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Livingstone.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Livingstone niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Livingstone lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.