Etsi ja löydä halvat lennot St Helena

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

St Helena lentotiedot ja trendit

Tutustu St Helena lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen St Helena?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 849 € lennosta kohteeseen St Helena. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen St Helena hintaan 544 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 1152 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen St Helena, kun taas 849 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena St Helena? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot St Helena kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-St Helena
Castries
Castries

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen St Helena

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen St Helena

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin St Helena kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin St Helena kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat St Helena lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin St Helena lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa St Helena

Suomesta Saint Lucialle ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Saint Lucialle voi saada kahden tai useamman vaihtokentän kautta. Valtaosa Suomesta Saint Lucialle suuntaavista lennoista laskeutuu George F. L. Charlesin lentokentälle (George F. L. Charles Airport), joka sijaitsee pääkaupungissa Castriesissa. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Castriesiin operoivat muun muassa ranskalainen Air France ja brittiläinen British Airways sekä karibialaiset lentoyhtiöt LIAT ja InterCaribbean Airways. Etenkin Air France tarjoaa vilkkaat lentoyhteydet Saint Lucialle, joten usein lennot saarelle koukkaavat Pariisin kautta. Vertaa Saint Lucian lentoreittejä tarkkaan, sillä matkustusajoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Saint Lucian trooppinen ilmasto kutsuu matkailijoita ympäri vuoden, mutta ilmaston puolesta saaren parasta matkustusaikaa on alkuvuosi. Joulukuusta maaliskuuhun saarella eletään niin kutsuttua kuivaa kautta. Sateet ovat vähäisiä, ja lämpötila pysyttelee tavallisesti noin 20–30 asteen välimaastossa. Alkuvuosi on erityisen hyvää matkustusaikaa niille, jotka haluavat nauttia täysin siemauksin Saint Lucian rannoista ja luontoaktiviteeteista. Loppu- ja alkuvuodesta lentoliput Saint Lucialle ovat kuitenkin keskimääräistä kalliimpia, eli takuuhyvistä lomasäistä saa maksaa tavallista pidemmän pennin. Mikäli tavoitteenasi on löytää halvat lennot Saint Lucialle, ovat Suomen kevät ja syksy parasta matkustusaikaa. Toukokuussa alkaa saaren sadekausi, mutta esimerkiksi huhtikuu on niin säiden kuin hintojenkin puolesta mainiota matkustusaikaa. Huhtikuussa sateet eivät ole vielä alkaneet, ja vilkkain matkailukausi korkeine hintoineen on päättynyt, joten halpoja lentoja on hyvin saatavilla. Suomen kesälomakuukausina sää Saint Lucialla on sateinen, mutta monet matkustavat saarelle siitä huolimatta. Trooppisesta lämmöstä saa nauttia saarella sateisinakin kuukausina, mutta myös myrskyjen mahdollisuus on sadekaudella olemassa. Saint Lucian sadekausi päättyy yleensä noin loka-marraskuussa.

Eksoottinen Saint Lucia on kaukokohde, ja lennot sinne ovat poikkeuksetta pitkiä. Tarkka lentoaika Suomesta Saint Lucialle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla kahden vaihdon lennoilla matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Castriesiin on noin 17 tuntia, mutta venyy usein noin 20 tuntiin. Edulliset lennot Saint Lucialle kulkevat toisinaan kolmenkin vaihtokentän kautta. Tässä tapauksessa matka-aika voi olla kokonainen vuorokausi. Valitse lentoreittisi tarkkaan, ja mieti hinnan lisäksi myös matkustusmukavuutta. Tarkista esimerkiksi, minkälaisia palveluita ja ruokia lennoilla on tarjolla.

Suomen ja EU-maiden kansalaiset eivät tarvitse Saint Lucialle matkustaessaan viisumia. Saat oleskella saarella ilman viisumia enimmillään 90 vuorokautta, ja viisumivapaus koskee ainoastaan lomamatkoja. 90 päivää pidemmälle matkalle tarvitset viisumin. Saint Lucialle matkustettaessa mukaan on aina otettava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä sen on oltava voimassa kuusi kuukautta Saint Lucian matkan jälkeen. Muista, että Saint Lucialle matkustaessasi sinulla on oltava hankittuna myös paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan.


Etsi lentoja kohteeseen St Helena

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - St Helena


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen St Helena. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen St Helena tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen St Helena.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen St Helena. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.