Lennot St Helena

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot St Helena kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-St Helena
Castries
Castries

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen St Helena

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen St Helena

  Suositut kaupungit ja nähtävyydet

  Matkakohteena St Helena? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

  Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin St Helena kaupunkeihin

  Löydä lennot näihin suosittuihin St Helena kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

  Saint Lucia on paratiisisaari keskellä Karibianmerta. Suomalaisille Pienien Atillien saari on melko tuntematon matkakohde, mutta saarivaltio on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Jos etsit matkakohteeltasi trooppista ilmastoa, kauniita rantoja, vehreitä maisemia ja rauhallista ympäristöä, matka Saint Lucialle on hyvä vaihtoehto. Saarella on vain noin 178 000 asukasta, eli monilla sen alueilla on mahdollista nauttia täydellisestä luonnonrauhasta. Saint Lucialla on paljon vuoristoista maastoa, joten maa on hyvä kohde patikoinnin ystäville. Saari tunnetaan esimerkiksi Piton-vuorista. Rantakohteiden parhaimmistoon saarella kuuluu puolestaan Marigot Bay. Paikallisen kaupungin arkea pääset seuraamaan pääkaupungissa Castriesissa, jossa voit hemmotella itseäsi herkullisella ruoalla ja edullisilla ostoksilla. Suomesta Saint Lucialle ei ole tarjolla suoria reittilentoja, mutta Castriesiin on hyvät lentoyhteydet vaihtokenttien kautta. Saarella ei ole selkeitä vuodenaikoja, ja matkat Sain Lucialle voikin järjestää käytännössä mille kuukaudelle tahansa. Mikäli haluat nauttia maan rannoista ilman sateita, maahan kannattaa matkustaa kuivalla kaudella, noin joulukuun ja maaliskuun välillä. Sadekausi osuu Saint Lucialla Suomen touko-lokakuun ajalle. Sateet eivät sinänsä haittaa saarelle reissaamista, mutta myös voimakkaat myrskyt ovat näinä kuukausina mahdollisia. Halvat lennot Saint Lucialle voi napata yleensä sadekauden ajaksi. Etenkin syksyisin lennot ja hotellit ovat saarella edullisia. Vilkkaimmillaan saaren matkailusesonki on alkuvuoden kuivina kuukausina, eli tammi-maaliskuu on yleensä keskimääräistä kalliimpaa matkustusaikaa. Lennot kallistuvat tavallisesti myös Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina.

  Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Saint Lucialle?

  Suomesta Saint Lucialle ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Saint Lucialle voi saada kahden tai useamman vaihtokentän kautta. Valtaosa Suomesta Saint Lucialle suuntaavista lennoista laskeutuu George F. L. Charlesin lentokentälle (George F. L. Charles Airport), joka sijaitsee pääkaupungissa Castriesissa. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Castriesiin operoivat muun muassa ranskalainen Air France ja brittiläinen British Airways sekä karibialaiset lentoyhtiöt LIAT ja InterCaribbean Airways. Etenkin Air France tarjoaa vilkkaat lentoyhteydet Saint Lucialle, joten usein lennot saarelle koukkaavat Pariisin kautta. Vertaa Saint Lucian lentoreittejä tarkkaan, sillä matkustusajoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

  Milloin on paras aika matkustaa Saint Lucialle?

  Saint Lucian trooppinen ilmasto kutsuu matkailijoita ympäri vuoden, mutta ilmaston puolesta saaren parasta matkustusaikaa on alkuvuosi. Joulukuusta maaliskuuhun saarella eletään niin kutsuttua kuivaa kautta. Sateet ovat vähäisiä, ja lämpötila pysyttelee tavallisesti noin 20–30 asteen välimaastossa. Alkuvuosi on erityisen hyvää matkustusaikaa niille, jotka haluavat nauttia täysin siemauksin Saint Lucian rannoista ja luontoaktiviteeteista. Loppu- ja alkuvuodesta lentoliput Saint Lucialle ovat kuitenkin keskimääräistä kalliimpia, eli takuuhyvistä lomasäistä saa maksaa tavallista pidemmän pennin. Mikäli tavoitteenasi on löytää halvat lennot Saint Lucialle, ovat Suomen kevät ja syksy parasta matkustusaikaa. Toukokuussa alkaa saaren sadekausi, mutta esimerkiksi huhtikuu on niin säiden kuin hintojenkin puolesta mainiota matkustusaikaa. Huhtikuussa sateet eivät ole vielä alkaneet, ja vilkkain matkailukausi korkeine hintoineen on päättynyt, joten halpoja lentoja on hyvin saatavilla. Suomen kesälomakuukausina sää Saint Lucialla on sateinen, mutta monet matkustavat saarelle siitä huolimatta. Trooppisesta lämmöstä saa nauttia saarella sateisinakin kuukausina, mutta myös myrskyjen mahdollisuus on sadekaudella olemassa. Saint Lucian sadekausi päättyy yleensä noin loka-marraskuussa.

  Kuinka kauan kestää lento Saint Lucialle?

  Eksoottinen Saint Lucia on kaukokohde, ja lennot sinne ovat poikkeuksetta pitkiä. Tarkka lentoaika Suomesta Saint Lucialle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla kahden vaihdon lennoilla matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Castriesiin on noin 17 tuntia, mutta venyy usein noin 20 tuntiin. Edulliset lennot Saint Lucialle kulkevat toisinaan kolmenkin vaihtokentän kautta. Tässä tapauksessa matka-aika voi olla kokonainen vuorokausi. Valitse lentoreittisi tarkkaan, ja mieti hinnan lisäksi myös matkustusmukavuutta. Tarkista esimerkiksi, minkälaisia palveluita ja ruokia lennoilla on tarjolla.

  Tarvitaanko Saint Lucialle passi tai viisumi?

  Suomen ja EU-maiden kansalaiset eivät tarvitse Saint Lucialle matkustaessaan viisumia. Saat oleskella saarella ilman viisumia enimmillään 90 vuorokautta, ja viisumivapaus koskee ainoastaan lomamatkoja. 90 päivää pidemmälle matkalle tarvitset viisumin. Saint Lucialle matkustettaessa mukaan on aina otettava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä sen on oltava voimassa kuusi kuukautta Saint Lucian matkan jälkeen. Muista, että Saint Lucialle matkustaessasi sinulla on oltava hankittuna myös paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan.


  Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen St Helena

  Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen St Helena?

   Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen St Helena momondon avulla?

   Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

   momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


  Etsi lentoja kohteeseen St Helena

  Valitse lentosi kohde alla

  Aloita matkan suunnittelu - St Helena