Loma-asunnot Kuusamossa, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  422 Kuusamossa, [1,place:'genitive']

Kuusamo, Suomi
25. marraskuu — 26. marraskuu2
su 26/11
to 30/11

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Kuusamo

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Kuusamo
Hinta
€62
€272
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Kuusamo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Kuusamo
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
41 %odotettu hintojen lasku
45 %odotettu hinnannousu

Hinta

71 € - 219 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
81 €
187 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kuusamo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kuusamo

Loma-asunnot kaupungissa Kuusamo, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Kuusamo loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Kuusamo loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Kuusamo

Alin loma-asunnon hinta

62 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

5 päivää
Halvin hinta huoneelle Kuusamossa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 62 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Rukanloiste.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 5 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Kuusamossa. Keskimääräinen majoitushinta 5 päiväksi Kuusamossa viime viikolla on 587 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Kuusamo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Kuusamo

Mitkä Kuusamon kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Kuusamon keskustasta löytyy jonkin verran baareja ja yökerhoja yöelämää etsiville. Esimerkiksi Kitkantiellä kaupungin ytimessä sijaitsee Night & Bar Qupla, jossa on tarjolla pubi, karaokoea, lautapelejä, elävää musiikkia sekä yökerho ainakin viikonloppuisin. Lähettyviltä Ouluntaipaleen varrelta löytyy Ravintola Wanha Mestari, joka lupaa hieman rauhallisempaa menoa esimerkiksi lasillisen, päivän lehtien ja lautapelien parissa. Paras yöelämä Kuusamon suunnalta löytyy kuitenkin kohtuullisen ajomatkan päästä, Rukatunturin kupeessa sijaitsevasta Rukan kylästä. Rukankyläntien varressa on useita erilaisia ravitsemusliikkeitä, jotka ovat etenkin matkailijoiden ahkerassa käytössä. Joukkoon mahtuvat Bar IHKU Ruka, Hanki Bar, Ravintola ZONE, Ravintola Piste ja Colorado Bar & Grill. Näistä Ravintola Piste tuo Kuusamon suunnalle huippuluokan kotimaisia artisteja. Bar IHKU Rukassa voi puolestaan nauttia sekä virkistävistä juomista, karaokesta että yökerhoelämästä vaikka pikkutunneille saakka. Mikäli sinua kiinnostaa loma-asunto Kuusamossa, pienen matkan päässä kaupungin ulkopuolelta löytyy useita hyviä vaihtoehtoja, kuten Sininen Hetki ja Holiday Club Kuusamon Tropiikki Apartments. Jos taas haluat majoittua Rukan kylän palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien äärellä, voita valita esimerkiksi Ruka Ski Chalets - tai Ski-Inn Rukasuites -huoneiston.

Missä Kuusamossa on paras loma-asunto perheille?

Monet tulevat Kuusamoon sen lähellä, kohtuullisen ajomatkan päässä sijaitsevan Rukatunturin takia. Rukatunturi on suosittu kohde etenkin laskettelijoiden ja lumilautailijoiden keskuudessa. Rukalla on lukusia eri rinteitä ja lisäksi paljon muuta tekemistä. Palveluntarjoajat järjestävät sekä moottorikelkkailua, lumikenkäilyä, jääkiipeilyä että luontovalokuvausta. Ruka ja Kuusamo tarjoavat perheille tekemistä myös kesäaikaan. Kesäkaudella luvassa on esimerkiksi erilaisia luontoelämyksiä kuten mahdollisuus patikoida Oulangan kansallispustossa tai tehdä suosittu Karhunkierros. Matkailualan yritykset järjestävät myös esimerkiksi mönkijäajeluita, ratsastusta ja koskikelluntaa. Lyhyen matkan päässä Kuusamon keskustasta löytyvät sellaiset perheiden suosimat ympärivuotiset kohteet kuten Angry Birds Activity Park -seikkailupuisto ja Holiday Club Kuusamon Tropiikki kylpylöineen. Mikäli haluat loma-asunnon Rukan kylän monipuolisten harrastusmahdollisuuksien läheltä, voit valita esimerkiksi Arctic Zone Apartments -huoneiston. Jonkin matkaa Kuusamon ulkopuolelta löytyy myös hyviä vaihtoehtoja kuten Aurora Apartments. Niille, joita kiinnostavat Kuusamon loma-asunnot erityisesti Angly Birds Acitivity Parkin lähettyvillä, Holiday Club Kuusamon Tropiikki Apartments tarjoaa helpon vaihtoehdon. Majoittuessaan täällä pääsee samalla hyödyntämään kätevästi myös kylpylän palveluita.

Mitkä ovat Kuusamon loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Kuusamon loma-asunnot tarjoavat matkailijalle enemmän tilaa majoittua isommankin perheen tai ystäväporukan kesken. Luvassa on myös enemmän omaa rauhaa verrattuna hotelleihin, etenkin jos valitsee loma-asunnon hieman etäämmällä vilkkaimmista alueista Rukan kylässä tai Kuusamossa. Tarjolla on sekä lomahuoneistoja että kokonaisia loma-asuntoja tai huviloita. Mukavuudet vaihtelevat kohteesta toiseen, mutta usein tarjolla on ainakin erilainen määrä makuuhuoneita, yhteistä oleskelutilaa, oma parveke, tv, sateliittikanavat, oma kylpyhuone ja hyvin varusteltu keittiö mikroaaltouunilla ja kaikilla ruoanlaittajan ja ruokailijan tarvitsemilla astioilla. Myös pysäköinti on usein järjestetty majoituspaikan välittömään läheisyyteen. Toisinaan varustetasoon kuuluu myös esimerkiksi astianpesukone tai pesukone. Joissakin lomahuoneistoissa ja yleensä kaikissa huviloissa on tarjolla oma sauna. Mukavuuksiin saattaa sisältyä huviloissa myös oma terassi ja grillausmahdollisuus. Muutamissa majoitusvaihtoehdoissa on lisäksi porealtaan tapaisia ylellisyyksiä. Loma-asuntojen hyvin varustelluissa keittiöissä valmistat helposti itse ruoat vaikka koko seurueelle, jos et jostain syystä halua syödä ravintolassa. Kuusamosta löytyy useita pienempiä ruokakauppoja ja isompia marketteja, joista löydät etsimäsi elintarvikkeet kohtuuhintaan. Rukan kylän lähin ruokakauppa sijaitsee Kauppakeskus Kumpareessa. Jotkut majoittajat saattavat tarjota mahdollisuutta elintarvikkeiden kotiinkuljetukseen, mutta huomaathan, että kaupat eivät tällä hetkellä välttämättä tarjoa tällaista palvelua Kuusamon loma-asuntoihin. Myös paikallisten ravintoloiden noutoruoka tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon syödä oman loma-asunnon rauhassa.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Kuusamo?

Keskimäärin ihmiset varaavat loma-asuntoja kohteessa Kuusamo 5 öiden yöymistä varten.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Kuusamo?

Kuusamo loma-asunnon hinta riippuu vieraiden määrästä, sijainnista ja tarvittavista mukavuuksista - normaali asunto kohteessa Kuusamo maksaa yleensä noin 167 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Kuusamo?

toukokuu on usein halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Kuusamo. Hinnat per yö voivat olla noin 42 % keskimääräistä alemmat.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Kuusamo?

marraskuuta 2023 alkaen 466 toimijaa on valittavissa hotellia Kuusamo osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Kuusamo hinnat?

hotellia Kuusamo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuusamo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.