Etsi halvat lennot Kuubaan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 8/12
pe 15/12
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Kuuban lentotiedot ja trendit

Tutustu Kuuban lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Kuuba suosituimmat kaupungit?

Kuuba on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (96 %) vierailee kaupungissa Havanna useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Kuuba muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Varadero ja Holguín.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kuuba? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kuuba kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kuuba
Havanna
Havanna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kuuba

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kuuba

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuuba hinnat?

lentoa Kuuba hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kuuba?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kuuba matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuuba?

Matkalla kohteeseen Kuuba tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kuuba saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kuuba kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kuuba kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kuuba: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kuuba, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiHavanna39t 12m833 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuuba

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Kuubassa?

Kuuban pääkaupunki, värikäs Havanna, on maan ylivoimaisesti suosituin matkakohde. Havannan vanhakaupunki, nostalgiset autot, ja kaupungin ainutlaatuinen yleisilme viehättävät matkailijoita. Kaupungista on helppo liikkua myös Kuuban muihin osiin. Karibialaisesta tunnelmasta unelmoivien kannattaa matkustaa Santiago de Cubaan, joka on eläväinen suurkaupunki Karibianmeren rannalla. Maan eteläosista matkailijoille voi suositella siistiä ja tunnelmallista Cienfuegos-kaupunkia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kuubaan?

Suoria lentoja Suomesta Kuubaan ei ole saatavilla, poikkeuksetta ainakin yksi vaihto on tarpeen. Esimerkiksi KLM tarjoaa halpoja lentoja Amsterdamin Schipholin kentällä tapahtuvalla vaihdolla. Air France puolestaan tarjoaa vaihtoyhteyksiä Helsinki-Vantaalta Pariisin kautta. Lento ja hotelli Kuubaan on helppo varata samalla kertaa momondon sivustolla. Esimerkiksi Välimeren lomiin verrattuna matkat Kuubaan eivät ole enää välttämättä merkittävästi hintavampia – parhaimmillaan pelkät lennot Kuubaan on saatavilla alle 600 euron. Halvat lennot Kuubaan ovat jo arkipäivää. Tämän luokan lentotarjouksia ovat kuitenkin saatavilla vain silloin tällöin, noin 800 euroa on tavallisempi hinta meno-paluulipuista Kuubaan.

Milloin on paras aika matkustaa Kuubaan?

Matkat Kuubaan kannattaa tehdä sään puolesta etenkin Suomen talvella. Syys- ja lokakuussa matkustamista Kuubassa kannattaa välttää, sillä tähän aikaan sijoittuu Kuuban hurrikaanikausi, joka voi aiheuttaa maassa katastrofaalisia tuhoja. Joulun tienoilta alkaa Kuuban matkailun paras, ja hinnoiltaan kallein sesonki, joka hiipuu maaliskuun loppua lähestyttäessä. Suomen kesäaikaan Kuubassa vallitsee sadekausi. Matkailukausi ei tuolloin ole parhaimmillaan, mutta toisaalta, halvat lennot Kuubaan voi saada helposti nimenomaan Suomen kesälomien aikaan.

Millä kielellä matkailija pärjää Kuubassa?

Turistiespanjan alkeita kannattaa käydä läpi ennen Kuuban matkaa, sillä englannilla ei pärjää pitkälle isojen lomakeskusten ja hotellien ulkopuolella. Kuubalaiset ovat kuitenkin ystävällisiä, joten elekielellä pääsee pitkälle. Kuubalaisessa kulttuurissa vieraat otetaan ilolla vastaan.

Mikä on paras tapa liikkua Kuuban sisällä?

Kotimaan lennot Kuubassa ovat yksi mahdollisuus maan sisällä liikkumiseen. Varsinkin Havannasta on tarjolla lentoja kaikkiin Kuuban suurimpiin kaupunkeihin. Kotimaan lentoja liikennöi muun muassa kuubalainen Cubana-lentoyhtiö. Kuuban sisällä voi matkustaa myös junalla.

Kuinka kauan kestää lento Kuubaan?

Lentoaika Helsingistä Havannaan yhdellä välilaskulla on lyhimmillään noin 14 tuntia.

Tarvitaanko Kuubaan passi tai viisumi?

Suomalainen matkailija ei tarvitse Kuubaan viisumia. Sen sijaan niin kutsutun turistikortin hankkiminen on pakollista. Kortti maksaa vain parikymmentä euroa ja koko prosessi hoituu helposti netissä. Kortti on voimassa 30 päivää maahan saapumisesta lähtien ja siihen voi myös hakea jatkoa paikan päällä. Alaikäiset tarvitsevat oman turistikortin. Voimassa oleva passi on Kuubassa pakollinen matkustusdokumentti.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kuuba

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kuuba?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kuuba laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kuuba momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kuuba?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kuuba on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kuuba nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kuuba joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kuuba tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kuuba?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kuuba, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kuuba juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kuuba niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Kuuba lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuuba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.