Lennot Kuuba

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Kuuba kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kuuba
Havanna
Havanna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kuuba

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kuuba
  • Mitkä ovat maan Kuuba suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Kuuba. Maan Kuuba suosituin matkailukaupunki on Havanna, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 575 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Kuuba ovat Varadero ja Holguín.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Kuuba?

    Jos haluat lentää kohteeseen Kuuba halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Aeromexico, Delta ja American Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 108 €, 175 € sekä 185 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kuuba kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kuuba kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kuuba: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kuuba, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiHavanna784 €

Karibian kaunis saarivaltio Kuuba ei ole enää vain harvojen ulottuvilla oleva matkakohde. Maa on edelleen kommunistisen puolueen hallitsema, mutta se on avautunut reipasta tahtia ulkomaailmalle. Matkailuinfrastruktuuri saarivaltiossa kehittyy kovaa vauhtia, matkailijavirrat ovat huimassa kasvussa ja tämä näkyy myös siinä, että matkat ja lentoliput Kuubaan ovat usein edulliset. Halvat lennot voi nyt saada Suomesta myös Karibialle.

Kuubassa on matkailijalle edelleen tarjolla tuntemattoman tutkimisen eksotiikkaa. Vanhat, rapistuvat siirtomaa-ajan rakennukset värikkäine julkisivuineen iskostuvat takuulla matkailijan mieleen loppuelämäksi. Saari tarjoaa myös mittaamattomat määrät koskematonta luontoa, ja esimerkiksi sukeltamisen harrastamiseen Kuuba on ihanteellinen kohde kirkkaine vesineen.

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Kuubassa?

Kuuban pääkaupunki, värikäs Havanna, on maan ylivoimaisesti suosituin matkakohde. Havannan vanhakaupunki, nostalgiset autot, ja kaupungin ainutlaatuinen yleisilme viehättävät matkailijoita. Kaupungista on helppo liikkua myös Kuuban muihin osiin. Karibialaisesta tunnelmasta unelmoivien kannattaa matkustaa Santiago de Cubaan, joka on eläväinen suurkaupunki Karibianmeren rannalla. Maan eteläosista matkailijoille voi suositella siistiä ja tunnelmallista Cienfuegos-kaupunkia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kuubaan?

Suoria lentoja Suomesta Kuubaan ei ole saatavilla, poikkeuksetta ainakin yksi vaihto on tarpeen. Esimerkiksi KLM tarjoaa halpoja lentoja Amsterdamin Schipholin kentällä tapahtuvalla vaihdolla. Air France puolestaan tarjoaa vaihtoyhteyksiä Helsinki-Vantaalta Pariisin kautta. Lento ja hotelli Kuubaan on helppo varata samalla kertaa momondon sivustolla.

Esimerkiksi Välimeren lomiin verrattuna matkat Kuubaan eivät ole enää välttämättä merkittävästi hintavampia – parhaimmillaan pelkät lennot Kuubaan on saatavilla alle 600 euron. Halvat lennot Kuubaan ovat jo arkipäivää. Tämän luokan lentotarjouksia ovat kuitenkin saatavilla vain silloin tällöin, noin 800 euroa on tavallisempi hinta meno-paluulipuista Kuubaan.

Milloin on paras aika matkustaa Kuubaan?

Matkat Kuubaan kannattaa tehdä sään puolesta etenkin Suomen talvella. Syys- ja lokakuussa matkustamista Kuubassa kannattaa välttää, sillä tähän aikaan sijoittuu Kuuban hurrikaanikausi, joka voi aiheuttaa maassa katastrofaalisia tuhoja. Joulun tienoilta alkaa Kuuban matkailun paras, ja hinnoiltaan kallein sesonki, joka hiipuu maaliskuun loppua lähestyttäessä. Suomen kesäaikaan Kuubassa vallitsee sadekausi. Matkailukausi ei tuolloin ole parhaimmillaan, mutta toisaalta, halvat lennot Kuubaan voi saada helposti nimenomaan Suomen kesälomien aikaan.

Millä kielellä matkailija pärjää Kuubassa?

Turistiespanjan alkeita kannattaa käydä läpi ennen Kuuban matkaa, sillä englannilla ei pärjää pitkälle isojen lomakeskusten ja hotellien ulkopuolella. Kuubalaiset ovat kuitenkin ystävällisiä, joten elekielellä pääsee pitkälle. Kuubalaisessa kulttuurissa vieraat otetaan ilolla vastaan.

Mikä on paras tapa liikkua Kuuban sisällä?

Kotimaan lennot Kuubassa ovat yksi mahdollisuus maan sisällä liikkumiseen. Varsinkin Havannasta on tarjolla lentoja kaikkiin Kuuban suurimpiin kaupunkeihin. Kotimaan lentoja liikennöi muun muassa kuubalainen Cubana-lentoyhtiö. Kuuban sisällä voi matkustaa myös junalla.

Kuinka kauan kestää lento Kuubaan?

Lentoaika Helsingistä Havannaan yhdellä välilaskulla on lyhimmillään noin 14 tuntia.

Tarvitaanko Kuubaan passi tai viisumi?

Suomalainen matkailija ei tarvitse Kuubaan viisumia. Sen sijaan niin kutsutun turistikortin hankkiminen on pakollista. Kortti maksaa vain parikymmentä euroa ja koko prosessi hoituu helposti netissä. Kortti on voimassa 30 päivää maahan saapumisesta lähtien ja siihen voi myös hakea jatkoa paikan päällä. Alaikäiset tarvitsevat oman turistikortin. Voimassa oleva passi on Kuubassa pakollinen matkustusdokumentti.


Kuuba: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Havanna reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 12m
Halvin hinta784 €

Aloita matkan suunnittelu - Kuuba