Lennot Dominikaaninen tasavalta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominikaaninen tasavalta
Punta Cana
Punta Cana

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta ovat lentoyhtiön American Airlines tarjoama 175 €, lentoyhtiön Air Canada tarjoama 337 € sekä lentoyhtiön Air Europa tarjoama 488 €.

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Punta Cana (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 15t 20m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Punta Cana lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 343 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Dominikaaninen tasavalta keskimääräiseen hintaan 1298 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1260 € tai alle.

Lentäminen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta tiistaina tai maanantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on keskiviikkona.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Dominikaaninen tasavalta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Dominikaaninen tasavalta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiPunta Cana15t 20m586 €
HelsinkiPuerto Plata37t 38m920 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Suoria reittilentoja Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhtiö operoi suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan noin joulukuusta maaliskuulle, eli Dominikaanisen tasavallan kuivan kauden aikana. Muina kuukausina Finnair liikennöi Puerto Plataan välilaskullisia lentoja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Puerto Platon reitillä lentää Finnairin kanssa esimerkiksi saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings. Määränpäässä lennot laskeutuvat Puerto Platan kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Gregorio Luperónin lentokenttä (Aeropuerto Internacional Gregorio Luperón). Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi ostaa myös suosittuun turistikohteeseen Punta Canaan. Kohteeseen ei ole suoria lentoyhteyksiä, mutta voit matkustaa Punta Canaan yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä käteviä lentoyhteyksiä Punta Canaan operoivat esimerkiksi alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja kanadalainen Air Canada. Lennot laskeutuvat Punta Canan kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional de Punta Cana). Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan kulkevat myös maan pääkaupunkiin, Santo Domingoon. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon operoi käteviä yhden tai kahden välilaskun lentoja esimerkiksi ranskalainen Air France ja espanjalainen low cost -lentoyhtiö Air Europa. Santo Domingon lennot laskeutuvat Las Américasin kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Las Américas), joka sijaitsee lähellä Santo Domingoa. Lentokentän tuntumassa on myös toinen suosittu matkailukohde, Boca Chica.

Mikäli haluat nauttia täysin siemauksin Dominikaanisen tasavallan upeista rantakohteista, paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan on niin sanotulla kuivalla kaudella, joulukuusta huhtikuuhun. Näinä kuukausina sää on Dominikaanisessa tasavallassa lämmin ja aurinkoinen, eikä sateista tarvitse huolehtia. Kiivaimmillaan maan matkailusesonki on etenkin joulu-, tammi- ja helmikuussa, ja näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat ovat keskimääräistä kalliimmat. Toukokuussa alkaa Dominikaanisen tasavallan sadekausi, ja sateisina kuukausina maassa voi esiintyä myös myrskyjä. Sateista huolimatta Suomen suosituimmat kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, eivät ole lentohintojen puolesta erityisen halpoja matkustuskuukausia. Eurooppalaisina lomakuukausina Dominikaanisessa tasavallassa riittää nimittäin matkustajia sateista huolimatta. Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan saat kätevimmin syksylle, sadekauden loppupuolella, tai alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa, kun sadekausi ei ole vielä toden teolla startannut, lennot ovat yleensä melko edullisia.

Dominikaanisen tasavallan lentojen matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan lentoaika on noin 11 tuntia. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika venyy tavallisesti noin 15 tuntiin. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon on alkaen noin 13 tuntia ja Punta Canaan alkaen noin 14 tuntia. Mikäli valitset Dominikaaniseen tasavallan kohteisiin pitkät monen vaihdon lentoreitit, voi matkustusaika olla yli 20 tuntia.

Matkat Dominikaaniseen tasavaltaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia. Viisumin sijaan suomalaisturistien on hankittava lentokentältä Dominikaaniseen tasavaltaan saavuttaessa niin sanottu turistikortti, jonka hinta on noin 8,80 euroa. Mukaan Dominikaanisen tasavallan lomalle on aina otettava myös passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Pelkän virallisen henkilökortin kanssa Dominikaaniseen tasavaltaan ei siis voi matkustaa. Jos lennät maahan Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia myös etukäteen netin kautta ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille.


Dominikaaninen tasavalta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Puerto Plata reitin lennot
Lyhyin lentoaika37t 38m
Halvin hinta920 €
Helsinki - Punta Cana reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 20m
Halvin hinta586 €

Lentoja Dominikaaninen tasavalta eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Dominikaaninen tasavalta


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dominikaaninen tasavalta ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Dominikaaninen tasavalta lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Dominikaaninen tasavalta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.