Lennot Karibia Dominikaaninen tasavalta

Halvat lennot Dominikaaninen tasavalta

Meno-paluu
Economy
Zürich (ZRH)
Punta Cana (PUJ)
ke 25.11.
ke 2.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Dominikaaninen tasavalta

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Mitkä ovat maan Dominikaaninen tasavalta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Dominikaaninen tasavalta. Maan Dominikaaninen tasavalta suosituin matkailukaupunki on Punta Cana, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 194 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Dominikaaninen tasavalta ovat Puerto Plata ja Santo Domingo.

Mikä lento on halvin kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Jos haluat lentää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten American Airlines, Air Canada ja United Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 198 €, 303 € sekä 432 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Dominikaaninen tasavalta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Punta Cana
Playa Bavaro Beach
Sirenis Aquagames Water Park
Bavaro Lagoon
Dolphin Island Park
Scape Park at Cap Cana
Puerto Plata
Puerto Plata
Playa Dorada
Cabarete Beach
Fort San Felipe
Ocean World Adventure Park
Damajaqua Cascades
Santo Domingo
Parque Eugenio María De Hostos
Palacio Nacional
Parque Zoológico Nacional
Palacio de Bellas Artes Freddy Beras Goico
Parque Colon
Santiago de los Caballeros
Mundo Acuático
Armando Bermudez National Park
St. James the Apostle Cathedral
Centro Cultural Eduardo León Jimenes
Estadio Cibao
La Romana
Playa Minitas
Parque Nacional Isla Catalina
El Obelisco
Cueva de las Maravillas
Casa de Campo Horseback Riding & Polo
Nagua
Los Haitises National Park

Halvat lennot Dominikaaninen tasavalta: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Dominikaaninen tasavalta, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Punta Cana 645 €

Dominikaanisen tasavallan lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Karibianmerellä sijaitseva Dominikaaninen tasavalta trooppinen matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin. Valtio sijaitsee Hispaniolan saarella, Haitin naapurissa. Auringonpalvojat suuntaavat Dominikaanisessa tasavallassa esimerkiksi Puerto Plataan tai Punta Canaan, joissa voit nauttia luksusluokan lomakeskuksista. Valtion pääkaupungissa Santo Domingossa pääset seuraamaan miljoonakaupungin elämänmenoa, shoppailemaan sekä syömään hyvin. Yöelämääkään suurkaupungista ei puutu, joten antaudu latinorytmien vietäväksi. Suomesta on hyvät lentoyhteydet Dominikaaniseen tasavaltaan, ja saarelle on mahdollista matkustaa niin suorin lennoin kuin vaihtokenttienkin kautta. Lentoliput Dominikaaniseen tasavaltaan voi hankkia käytännössä mille vuodenajalle tahansa, sillä lämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden noin 30 asteen tuntumassa. Maassa on kaksi suosittua turistikautta. Kuiva, lämmin sää houkuttelee matkailijoita maahan etenkin joulu-helmikuussa. Näinä kuukausina lennot ja hotellit ovat keskimääräistä kalliimpia. Euroopasta Dominikaaniseen tasavaltaan matkustetaan paljon myös kesäkuukausina eli kesä-elokuussa. Dominikaanisen tasavallan sadekausi osuu Suomen kesälomakuukausille, sillä sateet alkavat toukokuussa ja päättyvät syyskuussa. Sateet eivät kuitenkaan estä trooppiseen maahan matkustamista. Hyvät lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi saada keväälle, jolloin sää saarella on mitä parhain. Edullisia lentoja on hyvin saatavilla myös syksylle ja alkutalvelle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Dominikaaniseen tasavaltaan?

Suoria reittilentoja Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhtiö operoi suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan noin joulukuusta maaliskuulle, eli Dominikaanisen tasavallan kuivan kauden aikana. Muina kuukausina Finnair liikennöi Puerto Plataan välilaskullisia lentoja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Puerto Platon reitillä lentää Finnairin kanssa esimerkiksi saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings. Määränpäässä lennot laskeutuvat Puerto Platan kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Gregorio Luperónin lentokenttä (Aeropuerto Internacional Gregorio Luperón). Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi ostaa myös suosittuun turistikohteeseen Punta Canaan. Kohteeseen ei ole suoria lentoyhteyksiä, mutta voit matkustaa Punta Canaan yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä käteviä lentoyhteyksiä Punta Canaan operoivat esimerkiksi alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja kanadalainen Air Canada. Lennot laskeutuvat Punta Canan kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional de Punta Cana). Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan kulkevat myös maan pääkaupunkiin, Santo Domingoon. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon operoi käteviä yhden tai kahden välilaskun lentoja esimerkiksi ranskalainen Air France ja espanjalainen low cost -lentoyhtiö Air Europa. Santo Domingon lennot laskeutuvat Las Américasin kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Las Américas), joka sijaitsee lähellä Santo Domingoa. Lentokentän tuntumassa on myös toinen suosittu matkailukohde, Boca Chica.

Milloin on paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan?

Mikäli haluat nauttia täysin siemauksin Dominikaanisen tasavallan upeista rantakohteista, paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan on niin sanotulla kuivalla kaudella, joulukuusta huhtikuuhun. Näinä kuukausina sää on Dominikaanisessa tasavallassa lämmin ja aurinkoinen, eikä sateista tarvitse huolehtia. Kiivaimmillaan maan matkailusesonki on etenkin joulu-, tammi- ja helmikuussa, ja näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat ovat keskimääräistä kalliimmat. Toukokuussa alkaa Dominikaanisen tasavallan sadekausi, ja sateisina kuukausina maassa voi esiintyä myös myrskyjä. Sateista huolimatta Suomen suosituimmat kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, eivät ole lentohintojen puolesta erityisen halpoja matkustuskuukausia. Eurooppalaisina lomakuukausina Dominikaanisessa tasavallassa riittää nimittäin matkustajia sateista huolimatta. Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan saat kätevimmin syksylle, sadekauden loppupuolella, tai alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa, kun sadekausi ei ole vielä toden teolla startannut, lennot ovat yleensä melko edullisia.

Kuinka kauan kestää lento Dominikaaniseen tasavaltaan?

Dominikaanisen tasavallan lentojen matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan lentoaika on noin 11 tuntia. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika venyy tavallisesti noin 15 tuntiin. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon on alkaen noin 13 tuntia ja Punta Canaan alkaen noin 14 tuntia. Mikäli valitset Dominikaaniseen tasavallan kohteisiin pitkät monen vaihdon lentoreitit, voi matkustusaika olla yli 20 tuntia.

Tarvitaanko Dominikaaniseen tasavaltaan passi tai viisumi?

Matkat Dominikaaniseen tasavaltaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia. Viisumin sijaan suomalaisturistien on hankittava lentokentältä Dominikaaniseen tasavaltaan saavuttaessa niin sanottu turistikortti, jonka hinta on noin 8,80 euroa. Mukaan Dominikaanisen tasavallan lomalle on aina otettava myös passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Pelkän virallisen henkilökortin kanssa Dominikaaniseen tasavaltaan ei siis voi matkustaa. Jos lennät maahan Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia myös etukäteen netin kautta ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille. (Tiedot tarkistettu 12.8.2018.)


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Dominikaaninen tasavalta

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Punta Cana lennot
Lyhyin lentoaika
16t 45m
Halvin hinta
645 €

Etsi lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Dominikaaninen tasavalta eri alueille

Valitse lentosi kohde alla
Lennot Karibia Dominikaaninen tasavalta
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka