Lennot Dominikaaninen tasavalta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominikaaninen tasavalta
Punta Cana
Punta Cana

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta
  • Mitkä ovat maan Dominikaaninen tasavalta suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Dominikaaninen tasavalta. Maan Dominikaaninen tasavalta suosituin matkailukaupunki on Punta Cana, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 196 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Dominikaaninen tasavalta ovat Santo Domingo ja Puerto Plata.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

    Jos haluat lentää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten American Airlines, Air Canada ja United Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 203 €, 311 € sekä 443 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Dominikaaninen tasavalta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiPunta Cana770 €
HelsinkiPuerto Plata1220 €

Karibianmerellä sijaitseva Dominikaaninen tasavalta trooppinen matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin. Valtio sijaitsee Hispaniolan saarella, Haitin naapurissa. Auringonpalvojat suuntaavat Dominikaanisessa tasavallassa esimerkiksi Puerto Plataan tai Punta Canaan, joissa voit nauttia luksusluokan lomakeskuksista. Valtion pääkaupungissa Santo Domingossa pääset seuraamaan miljoonakaupungin elämänmenoa, shoppailemaan sekä syömään hyvin. Yöelämääkään suurkaupungista ei puutu, joten antaudu latinorytmien vietäväksi. Suomesta on hyvät lentoyhteydet Dominikaaniseen tasavaltaan, ja saarelle on mahdollista matkustaa niin suorin lennoin kuin vaihtokenttienkin kautta. Lentoliput Dominikaaniseen tasavaltaan voi hankkia käytännössä mille vuodenajalle tahansa, sillä lämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden noin 30 asteen tuntumassa. Maassa on kaksi suosittua turistikautta. Kuiva, lämmin sää houkuttelee matkailijoita maahan etenkin joulu-helmikuussa. Näinä kuukausina lennot ja hotellit ovat keskimääräistä kalliimpia. Euroopasta Dominikaaniseen tasavaltaan matkustetaan paljon myös kesäkuukausina eli kesä-elokuussa. Dominikaanisen tasavallan sadekausi osuu Suomen kesälomakuukausille, sillä sateet alkavat toukokuussa ja päättyvät syyskuussa. Sateet eivät kuitenkaan estä trooppiseen maahan matkustamista. Hyvät lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi saada keväälle, jolloin sää saarella on mitä parhain. Edullisia lentoja on hyvin saatavilla myös syksylle ja alkutalvelle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Dominikaaniseen tasavaltaan?

Suoria reittilentoja Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhtiö operoi suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan noin joulukuusta maaliskuulle, eli Dominikaanisen tasavallan kuivan kauden aikana. Muina kuukausina Finnair liikennöi Puerto Plataan välilaskullisia lentoja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Puerto Platon reitillä lentää Finnairin kanssa esimerkiksi saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings. Määränpäässä lennot laskeutuvat Puerto Platan kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Gregorio Luperónin lentokenttä (Aeropuerto Internacional Gregorio Luperón). Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi ostaa myös suosittuun turistikohteeseen Punta Canaan. Kohteeseen ei ole suoria lentoyhteyksiä, mutta voit matkustaa Punta Canaan yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä käteviä lentoyhteyksiä Punta Canaan operoivat esimerkiksi alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja kanadalainen Air Canada. Lennot laskeutuvat Punta Canan kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional de Punta Cana). Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan kulkevat myös maan pääkaupunkiin, Santo Domingoon. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon operoi käteviä yhden tai kahden välilaskun lentoja esimerkiksi ranskalainen Air France ja espanjalainen low cost -lentoyhtiö Air Europa. Santo Domingon lennot laskeutuvat Las Américasin kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Las Américas), joka sijaitsee lähellä Santo Domingoa. Lentokentän tuntumassa on myös toinen suosittu matkailukohde, Boca Chica.

Milloin on paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan?

Mikäli haluat nauttia täysin siemauksin Dominikaanisen tasavallan upeista rantakohteista, paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan on niin sanotulla kuivalla kaudella, joulukuusta huhtikuuhun. Näinä kuukausina sää on Dominikaanisessa tasavallassa lämmin ja aurinkoinen, eikä sateista tarvitse huolehtia. Kiivaimmillaan maan matkailusesonki on etenkin joulu-, tammi- ja helmikuussa, ja näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat ovat keskimääräistä kalliimmat. Toukokuussa alkaa Dominikaanisen tasavallan sadekausi, ja sateisina kuukausina maassa voi esiintyä myös myrskyjä. Sateista huolimatta Suomen suosituimmat kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, eivät ole lentohintojen puolesta erityisen halpoja matkustuskuukausia. Eurooppalaisina lomakuukausina Dominikaanisessa tasavallassa riittää nimittäin matkustajia sateista huolimatta. Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan saat kätevimmin syksylle, sadekauden loppupuolella, tai alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa, kun sadekausi ei ole vielä toden teolla startannut, lennot ovat yleensä melko edullisia.

Kuinka kauan kestää lento Dominikaaniseen tasavaltaan?

Dominikaanisen tasavallan lentojen matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan lentoaika on noin 11 tuntia. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika venyy tavallisesti noin 15 tuntiin. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon on alkaen noin 13 tuntia ja Punta Canaan alkaen noin 14 tuntia. Mikäli valitset Dominikaaniseen tasavallan kohteisiin pitkät monen vaihdon lentoreitit, voi matkustusaika olla yli 20 tuntia.

Tarvitaanko Dominikaaniseen tasavaltaan passi tai viisumi?

Matkat Dominikaaniseen tasavaltaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia. Viisumin sijaan suomalaisturistien on hankittava lentokentältä Dominikaaniseen tasavaltaan saavuttaessa niin sanottu turistikortti, jonka hinta on noin 8,80 euroa. Mukaan Dominikaanisen tasavallan lomalle on aina otettava myös passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Pelkän virallisen henkilökortin kanssa Dominikaaniseen tasavaltaan ei siis voi matkustaa. Jos lennät maahan Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia myös etukäteen netin kautta ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille.


Dominikaaninen tasavalta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Punta Cana reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 10m
Halvin hinta770 €
Helsinki - Puerto Plata reitin lennot
Lyhyin lentoaika31t 15m
Halvin hinta1220 €

Etsi lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Dominikaaninen tasavalta eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Dominikaaninen tasavalta