0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Dominikaaninen tasavalta

Etsi halpoja lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan alk. 747 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Dominikaaniseen tasavaltaan

Yhteenveto Dominikaanisen tasavallan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

747 €

Nopein lentoaika

14t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dominikaaninen tasavalta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 747 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Punta Cana).
Nopein lento kohteeseen Dominikaaninen tasavalta kohteesta Suomi kestää 14t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Punta Cana).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Air Canada.

Dominikaanisen tasavallan lentotiedot ja trendit

Tutustu Dominikaanisen tasavallan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Dominikaaninen tasavalta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Dominikaaninen tasavalta. Maan Dominikaaninen tasavalta suosituin matkailukaupunki on Punta Cana, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 71 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Dominikaaninen tasavalta ovat Santo Domingo ja Puerto Plata.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Punta Cana (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 28t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Punta Cana lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Dominikaaninen tasavalta?

11 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Dominikaaninen tasavalta, mutta Lufthansa, British Airways ja KLM ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 45 % lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta hakeneista halusi matkustaa Lufthansa yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Dominikaaninen tasavalta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Punta Cana

Punta Cana

Playa Bavaro Beach

Sirenis Aquagames Water Park

Bavaro Lagoon

Dolphin Island Park

Scape Park at Cap Cana

Santo Domingo

Santo Domingo

Parque Eugenio María De Hostos

Palacio Nacional

Parque Zoológico Nacional

Palacio de Bellas Artes Freddy Beras Goico

Parque Colon

Puerto Plata

Puerto Plata

Puerto Plata

Playa Dorada

Cabarete Beach

Fort San Felipe

Ocean World Adventure Park

Damajaqua Cascades

Santiago de los Caballeros

Santiago de los Caballeros

Mundo Acuático

Armando Bermudez National Park

St. James the Apostle Cathedral

Centro Cultural Eduardo León Jimenes

Estadio Cibao

La Romana

La Romana

Playa Minitas

Parque Nacional Isla Catalina

El Obelisco

Cueva de las Maravillas

Casa de Campo Horseback Riding & Polo

Nagua

Nagua

Los Haitises National Park


Halvimmat lennot Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominikaaninen tasavalta
Punta Cana
Punta Cana

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Mikä lento on halvin kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta ovat lentoyhtiön Arajet tarjoama 220 €, lentoyhtiön American Airlines tarjoama 239 € sekä lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 561 €.

Mikä on alueen Dominikaaninen tasavalta suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Lentäminen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta lauantaina tai tiistaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on perjantaina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dominikaaninen tasavalta hinnat?

lentoa Dominikaaninen tasavalta hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dominikaaninen tasavalta?

maaliskuuta 2024 alkaen 12 toimijaa on valittavissa lentoa Dominikaaninen tasavalta osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dominikaaninen tasavalta matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dominikaaninen tasavalta matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Dominikaaninen tasavalta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Dominikaaninen tasavalta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Dominikaaninen tasavalta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiPunta Cana28t 25m747 €
HelsinkiPuerto Plata34t 23m1427 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Dominikaaniseen tasavaltaan?

Suoria reittilentoja Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan tarjoaa suomalainen Finnair. Lentoyhtiö operoi suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan noin joulukuusta maaliskuulle, eli Dominikaanisen tasavallan kuivan kauden aikana. Muina kuukausina Finnair liikennöi Puerto Plataan välilaskullisia lentoja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Puerto Platon reitillä lentää Finnairin kanssa esimerkiksi saksalainen halpalentoyhtiö Eurowings. Määränpäässä lennot laskeutuvat Puerto Platan kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Gregorio Luperónin lentokenttä (Aeropuerto Internacional Gregorio Luperón). Lennot Dominikaaniseen tasavaltaan voi ostaa myös suosittuun turistikohteeseen Punta Canaan. Kohteeseen ei ole suoria lentoyhteyksiä, mutta voit matkustaa Punta Canaan yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä käteviä lentoyhteyksiä Punta Canaan operoivat esimerkiksi alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja kanadalainen Air Canada. Lennot laskeutuvat Punta Canan kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional de Punta Cana). Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan kulkevat myös maan pääkaupunkiin, Santo Domingoon. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon operoi käteviä yhden tai kahden välilaskun lentoja esimerkiksi ranskalainen Air France ja espanjalainen low cost -lentoyhtiö Air Europa. Santo Domingon lennot laskeutuvat Las Américasin kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Las Américas), joka sijaitsee lähellä Santo Domingoa. Lentokentän tuntumassa on myös toinen suosittu matkailukohde, Boca Chica.

Milloin on paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan?

Mikäli haluat nauttia täysin siemauksin Dominikaanisen tasavallan upeista rantakohteista, paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan on niin sanotulla kuivalla kaudella, joulukuusta huhtikuuhun. Näinä kuukausina sää on Dominikaanisessa tasavallassa lämmin ja aurinkoinen, eikä sateista tarvitse huolehtia. Kiivaimmillaan maan matkailusesonki on etenkin joulu-, tammi- ja helmikuussa, ja näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat ovat keskimääräistä kalliimmat. Toukokuussa alkaa Dominikaanisen tasavallan sadekausi, ja sateisina kuukausina maassa voi esiintyä myös myrskyjä. Sateista huolimatta Suomen suosituimmat kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, eivät ole lentohintojen puolesta erityisen halpoja matkustuskuukausia. Eurooppalaisina lomakuukausina Dominikaanisessa tasavallassa riittää nimittäin matkustajia sateista huolimatta. Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan saat kätevimmin syksylle, sadekauden loppupuolella, tai alkukeväälle. Esimerkiksi huhtikuussa, kun sadekausi ei ole vielä toden teolla startannut, lennot ovat yleensä melko edullisia.

Kuinka kauan kestää lento Dominikaaniseen tasavaltaan?

Dominikaanisen tasavallan lentojen matka-aika riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Plataan lentoaika on noin 11 tuntia. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika venyy tavallisesti noin 15 tuntiin. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santo Domingoon on alkaen noin 13 tuntia ja Punta Canaan alkaen noin 14 tuntia. Mikäli valitset Dominikaaniseen tasavallan kohteisiin pitkät monen vaihdon lentoreitit, voi matkustusaika olla yli 20 tuntia.

Tarvitaanko Dominikaaniseen tasavaltaan passi tai viisumi?

Matkat Dominikaaniseen tasavaltaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia. Viisumin sijaan suomalaisturistien on hankittava lentokentältä Dominikaaniseen tasavaltaan saavuttaessa niin sanottu turistikortti, jonka hinta on noin 8,80 euroa. Mukaan Dominikaanisen tasavallan lomalle on aina otettava myös passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Pelkän virallisen henkilökortin kanssa Dominikaaniseen tasavaltaan ei siis voi matkustaa. Jos lennät maahan Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia myös etukäteen netin kautta ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Dominikaaninen tasavalta. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Dominikaaninen tasavalta momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dominikaaninen tasavalta on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dominikaaninen tasavalta nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dominikaaninen tasavalta joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dominikaaninen tasavalta ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dominikaaninen tasavalta?

Kun kaikki mahdolliset Dominikaaninen tasavalta lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dominikaaninen tasavalta juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Dominikaaninen tasavalta. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dominikaaninen tasavalta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Dominikaanisessa tasavallassa

Suositut lennot Dominikaaniseen tasavaltaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Dominikaaniseen tasavaltaan
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.