Halvat lennot Helsinki Havanna alk. 852 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Helsinki-Havanna lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Havanna

Lyhyin lentoaika

39t 12m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Havanna on 39t 12m.
Helsinki - Havanna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Havanna José Martí lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Havanna

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Havanna reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí ja saat parhaat Helsinki - Havanna lentohinnat

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Havanna José Martí etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Havanna José Martí välinen etäisyys on 8688,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Havanna José Martí lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Havanna José Martí lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Havanna José Martí lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Havanna José Martí lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Havanna José Martí lentokenttä?

  Havanna José Martí lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Havanna José Martí lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Havanna?

Lennot Helsingistä Havannaan lennetään yleisimmin yhden tai useamman välilaskukentän kautta. Helsinki-Vantaalta Kuuban Havannaan lennetään suoria reittilentoja ainoastaan talvisin, noin joulukuusta maaliskuuhun. Näinä kuukausina suorat Helsinki–Havanna-lennot operoi suomalainen Finnair. Myös muina vuodenaikoina lentoyhteydet kaupunkien välillä ovat vilkkaat. Kätevät ja edulliset yhden välilaskun lennot Havannaan tarjoavat esimerkiksi venäläinen Aeroflot, hollantilainen KLM ja turkkilainen Turkish Airlines. Monilla lentoreiteillä yhteistyössä operoi kaksi tai useampia lentoyhtiöitä. Jos haluat napata mahdollisimman nopeat lennot Havannaan, vertaa reittilentoja tarkasti. Lentoajat Havannaan vaihtelevat reitistä riippuen.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Havannaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on matkaa Helsingin keskustasta noin 18 km. Voit valita kentälle suunnatessasi useamman eri joukkoliikennevälineen väliltä. Suosittuja kulkuvälineitä lentoasemalle ovat etenkin HSL:n seutuliikenteen junat I ja P. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussilla pääset kentälle kätevästi. Helsingin kaupunkialueelta lentoasemalle liikennöivät myös Helsingin seudun joukkoliikenteen julkiset bussit, mutta niiden matka-aika on yleensä pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussilla tai lähijunilla. Jos suosit junaa, voit nousta HSL:n seutuliikenteen juniin Helsingin rautatieasemalta. Matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Myös Finnairin lentokenttäbussi starttaa rautatieaseman tuntumasta, ja matka lentokentälle kestää alkaen noin 30 min.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Havannassa?

Havannaan saapuvat lennot laskeutuvat Havannan kansainväliselle lentoasemalle, eli José Martín lentokentälle (Aeropuerto Internacional José Martí). Lentokenttä sijaitsee noin 18 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja matka taittuu helpoiten taksilla. Joillakin suurilla Havannan hotelleilla on lentokenttäkuljetuspalvelu, joten tiedustele kuljetusmahdollisuutta majapaikastasi. Matkailijoille tarkoitettua bussiliikennettä ei operoida lentoaseman ja keskustan välillä. Vaikka terminaalista 1 kulkee paikallisbusseja keskustaan, on ne suunnattu ennen kaikkea paikallisille. Matkalippu on maksettava paikallisten valuutalla (CUP). Taksilla matka-aika Havannan lentokentältä keskustaan on noin 20–30 min. Lentokentältä voit halutessasi hankkia myös vuokra-auton.

Kuinka kauan Helsinki–Havanna-lento kestää?

Lennot Helsingistä Havannaan vaihtelevat kestoltaan lentoreitistä riippuen. Suorilla lennoilla lentoaika on alkaen noin 11 h 15 min. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika on puolestaan alkaen noin 14 h 30 min. Monet Havannan lennot ovat kuitenkin selvästi tätä pidempiä, sillä vaihtolentojen matka-ajat ovat usein noin 16–20 h. Vertaa siis lentoreittejä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Havannaan?

Havannan paras matkustusaika sijoittuu säiden puolesta noin joulukuun ja toukokuun välille. Näinä kuukausina kuubalaiskaupungissa nautitaan noin 23–25 °C keskilämpötiloista ja sateet ovat vähäisiä. Talvella Havannaan on lisäksi hyvät lentoyhteydet, sillä tarjolla on välilaskullisten lentojen ohella myös suoria Helsinki–Havanna-lentoja. Säästömatkailijoiden kannattaa kuitenkin välttää kaupunkiin matkustamista joulukuussa, jolloin lentoliput Helsingistä Havannaan ovat selvästi tavallista kalliimpia. Alkuvuodeksi Kuuban lentoliput voi puolestaan saada edulliseen hintaan. Suomen kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, ovat Havannassa melko sateista aikaa. Sade ei kuitenkaan estä kaupungissa matkailua, ja Havannan lennot ovat suosittuja myös kesällä. Lentojen hinnat nousevat yleensä kesä-elokuussa keskimääräistä korkeammalle. Erityisen halvat lennot Helsingistä Havannaan voit saada esimerkiksi toukokuulle, kesälomasesongin alkuun. Syksyllä matkustamista kannattaa voimakkaiden myrskyjen vuoksi välttää.

Tarvitaanko Havannaan passia/viisumia?

Tarvitset Havannan matkustaessasi passin ja turistikortin. Turistikortti anotaan ennen matkaa Suomesta käsin, ja sen voimassaoloaika on 30 vrk. Passin on oltava voimassa Havannan ja muiden Kuuban kohteiden matkoilla matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pakollinen hankinta Havannaan matkustaville on myös yksityinen matkavakuutus-


 • Tyypillinen majoitusmuoto Havannassa on yksityiskotiin luotu majatalo, Casa Particular. Jos haluat päästä sisälle paikalliseen elämäntapaan ja saada matkavinkkejä aidoilta havannalaisilta, ovat Casa Particular -majoitukset Havannassa erinomainen valinta. Ne ovat myös hieman tavallisia hotelleja edullisempia.
 • Pidä mielessäsi, että Kuubassa on käytössä kaksi valuuttaa. CUP on paikallinen valuutta ja tarkoitettu kuubalaisille. Matkailijat käyttävät kaupungissa CUC-turistivaluuttaa. Lähes kaikki tuotteet ovat matkailijoille kalliimpia kuin paikallisille. Paikallisille tarkoitettuja palveluita ei yleensä voi maksaa turistivaluutalla.
 • Havannan kaunein ja kuvauksellisin alue on vanha kaupunki, Habana Vieja, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Sen alueelta löydät värikästä arkkitehtuuria ja kaupungin tunnetuimmat historialliset nähtävyydet. Vieraile ainakin alueen tunnetuimmilla aukioilla, joita ovat muun muassa Plaza de la Catedral ja Plaza de Armas, ja testaa vanhan kaupungin hyviä ravintoloita ja kahviloita. Havannan historiaan pääset sukeltamaan Museo de la Ciudad -museossa.

Vastaavia ​​Helsinki - Havanna lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Havanna vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kuuba

Eikö sittenkään Havanna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kuuba

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Havanna lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Havanna on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Havanna nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Havanna joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Havanna tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Havanna?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Havanna.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Havanna lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Helsinki - Havanna niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Havanna lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Havanna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.