Halvat lennot Helsinki - Havanna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 27/9
ma 4/10

Helsinki-Havanna lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Havanna
Lyhyin lentoaika39t 12mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Havanna on 39t 12m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Havanna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Havanna José Martí lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Havanna1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Havanna: Havanna José Martí (HAV)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Havanna

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Havanna?

marraskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Havanna on marraskuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Havanna?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Havanna?

illalla

Helsinki - Havanna lennot ovat noin 25 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Havanna?

Aeroflot

Aeroflot, Air Canada ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Havanna reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Havanna reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí ja saat parhaat Helsinki - Havanna lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Havanna lento?

37 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Havanna on noin 37 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Havanna

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Havanna lennot vaihtamalla välilehteä
Air Canada
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Havanna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Havanna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Air Canada
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Havanna

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Havanna momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Turkish Airlines
Hintaalk. 400 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
Air Canada
Hintaalk. 434 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
United Airlines
Hintaalk. 487 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Aeroflot
Hintaalk. 502 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,9
Finnair
Hintaalk. 552 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1
KLM
Hintaalk. 571 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
Air France
Hintaalk. 572 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,7
Iberia
Hintaalk. 762 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Havanna José Martí lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Aeroflot, Finnair ja Air France.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Havanna José Martí etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Havanna José Martí välinen etäisyys on 8688,7 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Havanna?

Lennot Helsingistä Havannaan lennetään yleisimmin yhden tai useamman välilaskukentän kautta. Helsinki-Vantaalta Kuuban Havannaan lennetään suoria reittilentoja ainoastaan talvisin, noin joulukuusta maaliskuuhun. Näinä kuukausina suorat Helsinki–Havanna-lennot operoi suomalainen Finnair. Myös muina vuodenaikoina lentoyhteydet kaupunkien välillä ovat vilkkaat. Kätevät ja edulliset yhden välilaskun lennot Havannaan tarjoavat esimerkiksi venäläinen Aeroflot, hollantilainen KLM ja turkkilainen Turkish Airlines. Monilla lentoreiteillä yhteistyössä operoi kaksi tai useampia lentoyhtiöitä. Jos haluat napata mahdollisimman nopeat lennot Havannaan, vertaa reittilentoja tarkasti. Lentoajat Havannaan vaihtelevat reitistä riippuen.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Havannaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on matkaa Helsingin keskustasta noin 18 km. Voit valita kentälle suunnatessasi useamman eri joukkoliikennevälineen väliltä. Suosittuja kulkuvälineitä lentoasemalle ovat etenkin HSL:n seutuliikenteen junat I ja P. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussilla pääset kentälle kätevästi. Helsingin kaupunkialueelta lentoasemalle liikennöivät myös Helsingin seudun joukkoliikenteen julkiset bussit, mutta niiden matka-aika on yleensä pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussilla tai lähijunilla. Jos suosit junaa, voit nousta HSL:n seutuliikenteen juniin Helsingin rautatieasemalta. Matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Myös Finnairin lentokenttäbussi starttaa rautatieaseman tuntumasta, ja matka lentokentälle kestää alkaen noin 30 min.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Havannassa?

Havannaan saapuvat lennot laskeutuvat Havannan kansainväliselle lentoasemalle, eli José Martín lentokentälle (Aeropuerto Internacional José Martí). Lentokenttä sijaitsee noin 18 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja matka taittuu helpoiten taksilla. Joillakin suurilla Havannan hotelleilla on lentokenttäkuljetuspalvelu, joten tiedustele kuljetusmahdollisuutta majapaikastasi. Matkailijoille tarkoitettua bussiliikennettä ei operoida lentoaseman ja keskustan välillä. Vaikka terminaalista 1 kulkee paikallisbusseja keskustaan, on ne suunnattu ennen kaikkea paikallisille. Matkalippu on maksettava paikallisten valuutalla (CUP). Taksilla matka-aika Havannan lentokentältä keskustaan on noin 20–30 min. Lentokentältä voit halutessasi hankkia myös vuokra-auton.

Kuinka kauan Helsinki–Havanna-lento kestää?

Lennot Helsingistä Havannaan vaihtelevat kestoltaan lentoreitistä riippuen. Suorilla lennoilla lentoaika on alkaen noin 11 h 15 min. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika on puolestaan alkaen noin 14 h 30 min. Monet Havannan lennot ovat kuitenkin selvästi tätä pidempiä, sillä vaihtolentojen matka-ajat ovat usein noin 16–20 h. Vertaa siis lentoreittejä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Havannaan?

Havannan paras matkustusaika sijoittuu säiden puolesta noin joulukuun ja toukokuun välille. Näinä kuukausina kuubalaiskaupungissa nautitaan noin 23–25 °C keskilämpötiloista ja sateet ovat vähäisiä. Talvella Havannaan on lisäksi hyvät lentoyhteydet, sillä tarjolla on välilaskullisten lentojen ohella myös suoria Helsinki–Havanna-lentoja. Säästömatkailijoiden kannattaa kuitenkin välttää kaupunkiin matkustamista joulukuussa, jolloin lentoliput Helsingistä Havannaan ovat selvästi tavallista kalliimpia. Alkuvuodeksi Kuuban lentoliput voi puolestaan saada edulliseen hintaan. Suomen kesälomakuukaudet, kesä-elokuu, ovat Havannassa melko sateista aikaa. Sade ei kuitenkaan estä kaupungissa matkailua, ja Havannan lennot ovat suosittuja myös kesällä. Lentojen hinnat nousevat yleensä kesä-elokuussa keskimääräistä korkeammalle. Erityisen halvat lennot Helsingistä Havannaan voit saada esimerkiksi toukokuulle, kesälomasesongin alkuun. Syksyllä matkustamista kannattaa voimakkaiden myrskyjen vuoksi välttää.

Tarvitaanko Havannaan passia/viisumia?

Tarvitset Havannan matkustaessasi passin ja turistikortin. Turistikortti anotaan ennen matkaa Suomesta käsin, ja sen voimassaoloaika on 30 vrk. Passin on oltava voimassa Havannan ja muiden Kuuban kohteiden matkoilla matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pakollinen hankinta Havannaan matkustaville on myös yksityinen matkavakuutus-


  • Tyypillinen majoitusmuoto Havannassa on yksityiskotiin luotu majatalo, Casa Particular. Jos haluat päästä sisälle paikalliseen elämäntapaan ja saada matkavinkkejä aidoilta havannalaisilta, ovat Casa Particular -majoitukset Havannassa erinomainen valinta. Ne ovat myös hieman tavallisia hotelleja edullisempia.
  • Pidä mielessäsi, että Kuubassa on käytössä kaksi valuuttaa. CUP on paikallinen valuutta ja tarkoitettu kuubalaisille. Matkailijat käyttävät kaupungissa CUC-turistivaluuttaa. Lähes kaikki tuotteet ovat matkailijoille kalliimpia kuin paikallisille. Paikallisille tarkoitettuja palveluita ei yleensä voi maksaa turistivaluutalla.
  • Havannan kaunein ja kuvauksellisin alue on vanha kaupunki, Habana Vieja, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Sen alueelta löydät värikästä arkkitehtuuria ja kaupungin tunnetuimmat historialliset nähtävyydet. Vieraile ainakin alueen tunnetuimmilla aukioilla, joita ovat muun muassa Plaza de la Catedral ja Plaza de Armas, ja testaa vanhan kaupungin hyviä ravintoloita ja kahviloita. Havannan historiaan pääset sukeltamaan Museo de la Ciudad -museossa.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kuuba

Eikö sittenkään Havanna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kuuba