Etsi halvat lennot Havanna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Havanna lentotiedot ja trendit

Tutustu Havanna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Havanna?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Havanna. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 639 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 739 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Havanna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Havanna?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Havanna on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Havanna illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 592 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Havanna ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 793 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Havanna?

Keskimääräinen Suomi–Havanna lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Havanna José Martí kestää keskimäärin 39t 12m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Havanna José Martí kestää keskimäärin . Havanna José Martí on alueen Havanna suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Havanna

Värikkäässä Havannassa, Karibian helmessä, voit irrottautua arjesta. Merellinen miljoonakaupunki kihisee elämää, ja Havannan lomalla pääset nauttimaan niin kaupungin pitkistä rannoista kuin paikallisesta katuelämästäkin. Karibian suurin kaupunki on erinomainen lomakohde vuoden ympäri, sillä sää on lämmin aina. Kuuminta on kesällä, jolloin lämpömittarin lukemat voivat kiivetä 30 asteen paremmalle puolelle. Kesäisin alkavat myös sateet, joskus voi myrskytäkin.

Jos haluat saada halvat lennot Havannaan, oikea aika matkustaa kaupunkiin on alkuvuodesta tammi-maaliskuussa tai heti kesän jälkeen syyskuussa. Hotelli ja lento on tuolloin mahdollista löytää halvalla. Perinteisten hotellien sijaan Kuubassa tosin usein majoitutaan paikallisten majatalotyyppisissä kotimajoituksissa (casa particular). Alkuvuosi on matkustusajankohtana erinomainen auringonpalvojille, sillä tuolloin sateita ei juuri esiinny. Lämpötila pysyttelee noin 20–25 asteen tuntumassa.

Suosituinta matkustusaikaa Havannassa on kesälomakausi kesäkuusta elokuuhun ja joulukuu. Hintojen vertaaminen kannattaa budjettiisi sopivan lennon ja majoituksen löytämiseksi. Vaikka Havannan hintataso on yleisesti ottaen edullinen, hyvin suunnitellulla matkalla voi säästää pitkän pennin. Lennot kannattaa varata viimeistään 55–60 päivää ennen matkaa.

Varadero Juan Gualberto Gomez lentokenttä tai Nueva Gerona Rafael Cabrera lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Havanna.


momondosta löytyneet halvat lennot: Havanna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Havanna
Air Canada
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Havanna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Havanna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Air Canada
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Havanna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Havanna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Havanna?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Havanna suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Aeroflot, Finnair, Air France ja Air Canada. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Havanna

Kohteeseen Havanna on normaalina viikkona 7 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Madrid-Barajas ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 452 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Havanna). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 158 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Havanna

Air France lennot kohteeseen Havanna voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 647 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 4 lentojen, joita Air France liikennöi kohteeseen Havanna normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Air France lento kohteeseen Havanna lähtee kohteesta Pariisi Charles de Gaulle. momondon käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 pisteen arvoiseksi 277 arvostelujen perusteella.


Havanna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Havanna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Havannan kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan nimellä Jose Marti International Airport, on Kuuban suurin lentokenttä. Tänne saapuvat myös Suomesta startanneet halvat lennot Havannaan. Kenttä sijaitsee noin 18 km kaupungin keskustan ulkopuolella. Joukkoliikenneyhteydet lentokentältä kaupunkiin ovat heikot, minkä vuoksi useimmat matkailijat turvautuvat taksiin keskustan alueelle päästäkseen. Terminaalista 1 on paikallisbussiyhteys Havannan keskustaan, mutta se on tarkoitettu ennen kaikkea paikallisille. Bussimatka on maksettava paikallisten käyttämillä Kuuban kansallisilla pesoilla (peso cubano, CUB). Turistien käyttämällä valuutalla (peso convertible, CUC) linja-automatkaa ei voi maksaa. Kaupungissa vierailevat pystyvät siis harvoin hyödyntämään bussiyhteyttä. Matka-aika Havannan keskustaan on bussilla yleensä vähintään 30 minuuttia. Lentokenttäterminaalista toiseen kulkee shuttle-bussi. Taksilla keskustaan voi päästä hieman bussia nopeammin, parhaimmillaan 20 minuutissa. Taksimatkan hinta on noin 20–25 vaihdettavaa pesoa (CUC). Vuokra-autoyrityksetkin palvelevat kentällä. Vuokra-auton voi saada käyttöönsä sesongista riippuen noin 50–125 vaihdettavalla pesolla (CUC).


Havanna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Havanna
Helsinki - Havanna reitin lennot
Nopein lentoaika39t 12m
Halvin hinta875 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Havanna

Parhaiten ainutlaatuisen Havannan tunnelmaan sisään pääsee kävelemällä. Etenkin vanhaan kaupunkiin on tutustuttava ehdottomasti jalkaisin. Merenranta-alueet puolestaan kutsuvat polkupyöräilemään. Jos vuokraat auton ja ideana on ajella kaupungin rajojen ulkopuolella, pidä huoli, että vuokra-autosi on tukeva. Tiet ovat usein huonossa kunnossa, joten parhaiten maanteillä etenee maastoauto. Ajamista helpompi vaihtoehto kaupungin ulkopuolisille retkille on napata bussi. Esimerkiksi Viazul-bussiyrityksellä on reittejä Havannasta Santiago de Cubaan, Viñalesiin, Trinidadiin ja lukuisiin muihin kohteisiin.

Havannassa liikennöi myös paikallisten suosimia julkisia paikallisbusseja. Matkat on maksettava kansallisilla pesoilla (CUB), ja liput ovat todella edullisia. Tyypillinen matkalipun hinta on noin 1 peson. Matka maksetaan bussikuskille, eikä kuski yleensä anna vaihtorahaa. Bussit ovat usein täysiä ja kuumia. Kaupungissa liikennöi myös yksityisiä bussifirmoja, jotka ovat usein julkisia busseja viihtyisämpiä. Myös niiden hinta on selvästi kalliimpi. Lisäksi Havannassa järjestetään perinteisiä kiertoajeluja, jotka kiertävät kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kierroksia tarjoaa esimerkiksi Havana Bus Tour.


Kohteen Havanna viisumivaatimukset

Kuubaan matkustavalla Suomen kansalaisella on oltava mukanaan kolme tärkeää asiaa: passi, turistikortti ja matkavakuutusdokumentit. Passin vaadittu voimassaoloaika on puoli vuotta menomatkasta eteenpäin. Kaikille matkustajille pakollinen hankita on matkavakuutus, joka kattaa kulut esimerkiksi lääkärissä tai sairaalassa. Turistikortin jokainen Kuubaan matkaava Suomen kansalainen anoo ennen matkaa Kuuban suurlähetystöstä Helsingistä. Myönnetty kortti on voimassa 30 päivää. Jos haluatkin jäädä maahan pidemmäksi aikaa, turistikortin voimassaoloa on mahdollista jatkaa vierailemalla Havannassa paikallisessa Inmigración y Extranjería -toimistossa.


Aloita matkan suunnittelu - Havanna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Havanna

Halvat lennot Havannaan myydään alkuvuodelle tammi-maaliskuulle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä, sillä viikonkin sisällä lentojen hintahaitari voi olla suuri. Edulliset lennot voi napata usein myös syyskuulle.

Värikäs Havanna tunnelmallisine katuineen on nähtävyys kokonaisuudessaan. Vieraile Unescon maailmanperintökohteeksi listatussa vanhassa kaupungissa ja Vedadon kaupunginosassa, joka tunnetaan muun muassa salsa-baareistaan. Malecón habanero -rantakatu tarjoaa hienot näkymät merelle.

Varaudu helteisiin säihin pakkaamalla mukaan kevyttä vaatetta, mutta muista myös Havannan sadekausi kesäkuusta alkaen. Espanjan sanasto on reissussa hyödyksi, eli pakkaa laukkuun sanakirja.

Matkailijat voivat vierailla Havannassa huoletta. Yöaikaan liikkumista kannattaa kuitenkin vältellä.

Hanavesi ei ole laadultaan juomakelpoista, eli juo Havannassa aina pullovettä.

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta pienen tipin jättäminen on suotavaa. Se kannattaa kuitenkin tehdä hienovaraisesti.

Havannan hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille palvelut ovat kalliimpia kuin paikallisille. Turistit käyttävät omaa vaihdettavaa valuuttaansa (peso convertible, CUC), paikalliset taas Kuuban pesoja (peso cubano, CUB).

Kuuban aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on noin 8700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kuuba

Eikö sittenkään Havanna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kuuba

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Havanna.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Havanna momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Havanna. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Havanna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.