Halvat lennot Havanna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Havanna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Havanna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Havanna

HALVIN REITTI Helsinki - Havanna

Helsinki (HEL) - Havanna (HAV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Havanna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Havanna José Martí, jolloin hinta on keskimääräinen 642 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HAVANNAmarraskuu17% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Havanna lennot maksavat keskimäärin vain 532 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HAVANNA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu24% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Havanna lentojen keskimääräinen hinta on 794 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HAVANNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu621% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Havanna kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Havanna?

Värikkäässä Havannassa, Karibian helmessä, voit irrottautua arjesta. Merellinen miljoonakaupunki kihisee elämää, ja Havannan lomalla pääset nauttimaan niin kaupungin pitkistä rannoista kuin paikallisesta katuelämästäkin. Karibian suurin kaupunki on erinomainen lomakohde vuoden ympäri, sillä sää on lämmin aina. Kuuminta on kesällä, jolloin lämpömittarin lukemat voivat kiivetä 30 asteen paremmalle puolelle. Kesäisin alkavat myös sateet, joskus voi myrskytäkin.

Jos haluat saada halvat lennot Havannaan, oikea aika matkustaa kaupunkiin on alkuvuodesta tammi-maaliskuussa tai heti kesän jälkeen syyskuussa. Hotelli ja lento on tuolloin mahdollista löytää halvalla. Perinteisten hotellien sijaan Kuubassa tosin usein majoitutaan paikallisten majatalotyyppisissä kotimajoituksissa (casa particular). Alkuvuosi on matkustusajankohtana erinomainen auringonpalvojille, sillä tuolloin sateita ei juuri esiinny. Lämpötila pysyttelee noin 20–25 asteen tuntumassa.

Suosituinta matkustusaikaa Havannassa on kesälomakausi kesäkuusta elokuuhun ja joulukuu. Hintojen vertaaminen kannattaa budjettiisi sopivan lennon ja majoituksen löytämiseksi. Vaikka Havannan hintataso on yleisesti ottaen edullinen, hyvin suunnitellulla matkalla voi säästää pitkän pennin. Lennot kannattaa varata viimeistään 55–60 päivää ennen matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Havanna?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Havanna hintaan 116 €/henkilö, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Havanna. Löydät halvimmat hinnat alueelle Havanna valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Havanna?

  Jos et halua vierailla kaupungissa Havanna marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa kesäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 548 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Havanna?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Havanna kohteesta Suomi, kun varaat 38 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Havanna hintaan, joka on noin 642 €, kun etsit 38 päivää etukäteen.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Havanna?

  Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Havanna. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 573 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 662 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Havanna.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Havanna?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Havanna on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Havanna illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 530 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Havanna ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 710 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Havanna lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Varadero Juan Gualberto Gomez lentokenttä tai Nueva Gerona Rafael Cabrera lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Havanna.

 • Voiko kaupunkiin Havanna lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Varadero Juan Gualberto Gomez lentokenttä ovat keskimäärin 788 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Havanna. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Havanna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Havanna
Air Canada
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Havanna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Havanna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Air Canada
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 12m
HAVHavanna José Martí

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Havanna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Havanna
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Havanna?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Havanna suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Aeroflot, Finnair, Air France ja Air Canada. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Havanna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Havanna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Havannan kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan nimellä Jose Marti International Airport, on Kuuban suurin lentokenttä. Tänne saapuvat myös Suomesta startanneet halvat lennot Havannaan. Kenttä sijaitsee noin 18 km kaupungin keskustan ulkopuolella. Joukkoliikenneyhteydet lentokentältä kaupunkiin ovat heikot, minkä vuoksi useimmat matkailijat turvautuvat taksiin keskustan alueelle päästäkseen. Terminaalista 1 on paikallisbussiyhteys Havannan keskustaan, mutta se on tarkoitettu ennen kaikkea paikallisille. Bussimatka on maksettava paikallisten käyttämillä Kuuban kansallisilla pesoilla (peso cubano, CUB). Turistien käyttämällä valuutalla (peso convertible, CUC) linja-automatkaa ei voi maksaa. Kaupungissa vierailevat pystyvät siis harvoin hyödyntämään bussiyhteyttä. Matka-aika Havannan keskustaan on bussilla yleensä vähintään 30 minuuttia. Lentokenttäterminaalista toiseen kulkee shuttle-bussi. Taksilla keskustaan voi päästä hieman bussia nopeammin, parhaimmillaan 20 minuutissa. Taksimatkan hinta on noin 20–25 vaihdettavaa pesoa (CUC). Vuokra-autoyrityksetkin palvelevat kentällä. Vuokra-auton voi saada käyttöönsä sesongista riippuen noin 50–125 vaihdettavalla pesolla (CUC).


Havanna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Havanna
Helsinki - Havanna reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 12m
Halvin hinta784 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Havanna

Parhaiten ainutlaatuisen Havannan tunnelmaan sisään pääsee kävelemällä. Etenkin vanhaan kaupunkiin on tutustuttava ehdottomasti jalkaisin. Merenranta-alueet puolestaan kutsuvat polkupyöräilemään. Jos vuokraat auton ja ideana on ajella kaupungin rajojen ulkopuolella, pidä huoli, että vuokra-autosi on tukeva. Tiet ovat usein huonossa kunnossa, joten parhaiten maanteillä etenee maastoauto. Ajamista helpompi vaihtoehto kaupungin ulkopuolisille retkille on napata bussi. Esimerkiksi Viazul-bussiyrityksellä on reittejä Havannasta Santiago de Cubaan, Viñalesiin, Trinidadiin ja lukuisiin muihin kohteisiin.

Havannassa liikennöi myös paikallisten suosimia julkisia paikallisbusseja. Matkat on maksettava kansallisilla pesoilla (CUB), ja liput ovat todella edullisia. Tyypillinen matkalipun hinta on noin 1 peson. Matka maksetaan bussikuskille, eikä kuski yleensä anna vaihtorahaa. Bussit ovat usein täysiä ja kuumia. Kaupungissa liikennöi myös yksityisiä bussifirmoja, jotka ovat usein julkisia busseja viihtyisämpiä. Myös niiden hinta on selvästi kalliimpi. Lisäksi Havannassa järjestetään perinteisiä kiertoajeluja, jotka kiertävät kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kierroksia tarjoaa esimerkiksi Havana Bus Tour.


Kohteen Havanna viisumivaatimukset

Kuubaan matkustavalla Suomen kansalaisella on oltava mukanaan kolme tärkeää asiaa: passi, turistikortti ja matkavakuutusdokumentit. Passin vaadittu voimassaoloaika on puoli vuotta menomatkasta eteenpäin. Kaikille matkustajille pakollinen hankita on matkavakuutus, joka kattaa kulut esimerkiksi lääkärissä tai sairaalassa. Turistikortin jokainen Kuubaan matkaava Suomen kansalainen anoo ennen matkaa Kuuban suurlähetystöstä Helsingistä. Myönnetty kortti on voimassa 30 päivää. Jos haluatkin jäädä maahan pidemmäksi aikaa, turistikortin voimassaoloa on mahdollista jatkaa vierailemalla Havannassa paikallisessa Inmigración y Extranjería -toimistossa.


Aloita matkan suunnittelu - Havanna


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Havanna

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Havannaan myydään alkuvuodelle tammi-maaliskuulle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä, sillä viikonkin sisällä lentojen hintahaitari voi olla suuri. Edulliset lennot voi napata usein myös syyskuulle.

Kiinnostavatko Havannan nähtävyydet?

Värikäs Havanna tunnelmallisine katuineen on nähtävyys kokonaisuudessaan. Vieraile Unescon maailmanperintökohteeksi listatussa vanhassa kaupungissa ja Vedadon kaupunginosassa, joka tunnetaan muun muassa salsa-baareistaan. Malecón habanero -rantakatu tarjoaa hienot näkymät merelle.

Mitä mukaan matkalle Havannaan?

Varaudu helteisiin säihin pakkaamalla mukaan kevyttä vaatetta, mutta muista myös Havannan sadekausi kesäkuusta alkaen. Espanjan sanasto on reissussa hyödyksi, eli pakkaa laukkuun sanakirja.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Havannaan

Tarkista omalta operaattoriltasi matkapuhelimesi toimivuus ja palveluiden hinnat Kuubassa. Wifi-yhteyksiä Havannassa on toistaiseksi harvoissa paikoissa.

Onko Havannassa turvallista?

Matkailijat voivat vierailla Havannassa huoletta. Yöaikaan liikkumista kannattaa kuitenkin vältellä.

Voiko Havannassa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole laadultaan juomakelpoista, eli juo Havannassa aina pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Havannassa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta pienen tipin jättäminen on suotavaa. Se kannattaa kuitenkin tehdä hienovaraisesti.

Millainen on Havannan hintataso?

Havannan hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille palvelut ovat kalliimpia kuin paikallisille. Turistit käyttävät omaa vaihdettavaa valuuttaansa (peso convertible, CUC), paikalliset taas Kuuban pesoja (peso cubano, CUB).

Mikä on aikaero Suomi-Kuuba?

Kuuban aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Havanna?

Välimatka on noin 8700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kuuba

Eikö sittenkään Havanna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kuuba