Lennot Puerto Rico

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Puerto Rico kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Puerto Rico
San Juan
San Juan

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Puerto Rico

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Puerto Rico
  • Mitkä ovat maan Puerto Rico suosituimmat kaupungit?

    Puerto Rico on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (393 %) vierailee kaupungissa San Juan useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Puerto Rico muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Aguadilla ja Mayagüez.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Puerto Rico?

    Jos haluat lentää kohteeseen Puerto Rico halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Spirit Airlines, Frontier ja American Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 60 €, 167 € sekä 193 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Puerto Rico? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Puerto Rico kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Puerto Rico kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Haaveiletko lomasta Karibianmeren aaltojen syleilyssä? Isojen Antillien saariryhmään kuuluva Puerto Rico on saari, jonne matkailijoita houkuttelevat pitkät hiekkarannat, tuulessa huojuvat palmut sekä rento elämänrytmi. Kansainväliset lennot Puerto Ricoon laskeutuvat lähes poikkeuksetta San Juanin kaupungissa sijaitsevalle San Juanin lentokentälle (San Juan Luis Muñoz Marín Airport), joten karibialaisen kaupungin tunnelmaan pääset tutustumaan jo värikkään San Juanin kaduilla. Rauhallisia paratiisirantoja etsivien kannattaa tehdä retki Puerto Ricon kauniille saarille, esimerkiksi Viequesiin tai Culebraan. Rantojen lisäksi pääset nauttimaan Puerto Ricossa esimerkiksi eksoottisista hedelmistä ja hyvästä kahvista. Suomesta Puerto Ricoon ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta lentoyhteydet saarelle ovat silti melko hyvät. Halvat lennot Puerto Ricoon lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta yleisimmin kahden tai kolmen vaihtokentän kautta, tosin joitakin lentoyhteyksiä on tarjolla yhdellä välilaskulla. Mikäli etsit lomakohteeltasi lämpöä, voit ostaa lentoliput Puerto Ricoon mille vuodenajalle ja kuukaudelle tahansa. Lämpötilat pysyttelevät saarella vuoden ympäri noin 30 asteen tuntumassa. Puerto Ricon vilkkain matkailusesonki osuu talvikuukausille, ja näinä kuukausina lennot ja hotellit ovatkin saarella keskimääräistä kalliimpia. Myös Euroopan suosituimpien kesälomakuukausien aikana lentojen hinnat nousevat, vaikka kesä onkin Puerto Ricossa vuoden sateisinta aikaa. Edullisesti Puerto Ricoon voi matkata etenkin keväisin ja alkutalvesta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Puerto Ricoon?

Suomesta Puerto Ricoon ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Puerto Ricoon voi kuitenkin saada Suomesta yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Ricoon, San Juanin kansainväliselle lentoasemalle, liikennöivät yhden vaihtokentän kautta yhteistyössä esimerkiksi espanjalainen Iberia ja yhdysvaltalainen low cost -lentoyhtiö jetBlue sekä Iberia ja Finnair. Kahden tai kolmen välilaskun lennot San Juaniin Puerto Ricossa voit saada muun muassa yhdysvaltalaisen American Airlinesin, brittiläisen British Airwaysin, alankomaalaisen KLM:n ja portugalilaisen TAP Portugalin tarjonnasta. Lennot Puerto Ricoon voi napata monien erilaisten reittien kautta, joten vertaa reittejä tarkkaan. Matka-ajoissa ja lentojen hinnoissa on valtavia eroja. Usein pitkät, esimerkiksi kahden vaihdon lentoreitit tulevat yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit lentää myös Puerto Ricon Ponceen ja Aguadillaan. Reitteihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta usein välilaskuja on kaksi tai kolme.

Milloin on paras aika matkustaa Puerto Ricoon?

Mikäli haluat yhdistää lomallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, matkat Puerto Ricoon kannattaa suunnitella keväälle. Saaren vilkkain matkailusesonki sijoittuu ydintalven kuukausiin, jolloin matkailijat niin Amerikan mantereelta kuin Euroopastakin saapuvat Puerto Ricoon nauttimaan Karibian lämmöstä. Hinnat ovat siis talvella keskimääräistä korkeammalle. Kesällä sää Puerto Ricossa on varsin sateinen, mutta etenkin eurooppalaiset kesälomamatkailijat lomailevat mielellään maassa myös kesäkuukausina. Hotellit ovat kesäkaudella yleensä edullisempia kuin talvisin. Keväisin, noin huhtikuusta kesäkuuhun, saarella on kuivaa ja edullista, eli sateista ei yleensä tarvitse huolehtia. Lentojen ja majoitusten hinnat sopivat kevätkuukausina hyvin myös budjettimatkailijoiden kukkaroille. Jos suunnittelet talvilomaa, halvat lennot Puerto Ricoon kannattaa ostaa alkutalveksi. Sadekausi saarella loppuu yleensä nimittäin marraskuun paikkeilla, eivätkä hinnat ole tässä vaiheessa vielä nousseet vilkkaimman matkailusesongin lukemiin.

Kuinka kauan kestää lento Puerto Ricoon?

Lentoajat Suomesta Puerto Ricoon vaihtelevat valtavasti lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Nopeimmilla lentoreiteillä matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta San Juanin lentoasemalle on noin 16 tuntia. Pidemmillä kahden tai kolmen vaihdon lennoilla matka-aika saattaa venyä yli vuorokauden pituiseksi. Vertaa siis reittejä ja lentoaikoja tarkkaan, etenkin jos matkustat Puerto Ricoon lasten kanssa. Kaukolennoilla huomioon kannattaa ottaa lennon hinnan lisäksi matkustusmukavuus, sillä joihinkin lentoreitteihin sisältyy hyvinkin pitkiä välilaskuja. Vertaa myös lentoyhtiöiden palveluita ja ota selville, sisältyykö lipputyyppiin esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoilua. Puerto Ricon Ponceen matka-aika on Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihdon reiteillä alkaen noin 17 tuntia. Aguadillan lennoilla matka-aika on vähintään noin 18 tuntia. Suomessa voit halutessasi aloittaa matkat Puerto Ricoon Helsinki-Vantaan sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentoasemalta, vaikkapa Turusta, Tampereelta, Oulusta tai Kuopiosta. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon, kokonaislentoaika venyy. Lentokonetta on tässä tapauksessa aina vaihdettava Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tarvitaanko Puerto Ricoon passi tai viisumi?

Puerto Rico ei ole varsinainen valtio, vaan Yhdysvalloille kuuluva itsehallintoalue. Niinpä Puerto Ricoon matkustavien Suomen kansalaisten on noudatettava Yhdysvaltojen passi- ja viisumivaatimuksia. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Puerto Ricon matkalle viisumia, mutta lomille on aina hankittava ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization). Lupa myönnetään korkeintaan kolmen kuukauden (90 päivän) pituisille turistimatkoille. Luvan hakijalla on oltava ostettuna paitsi menolippu Yhdysvaltoihin, myös paluulippu takaisin Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Voit hakea ESTA-lupaa netissä. Lupaprosessin hinta on noin 12,30 euroa. Muista ottaa Puerto Ricon matkalle myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Puerto Ricoon ja muihin Yhdysvaltojen osiin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta loman jälkeen.


Etsi lentoja kohteeseen Puerto Rico

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Puerto Rico