Etsi ja löydä halvat lennot Puerto Ricoon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Puerto Ricon lentotiedot ja trendit

Tutustu Puerto Ricon lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Puerto Rico?

Lento kohteeseen Puerto Rico maksaa keskimäärin 902 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Puerto Rico niinkin alhaisella hinnalla kuin 368 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 368 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 831 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Puerto Rico suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Puerto Rico on San Juan, jossa he vierailevat 392 % useammin kuin missään muussa maan Puerto Rico kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Aguadilla ja Ponce.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Puerto Rico?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Puerto Rico, mutta American Airlines, Air France ja KLM ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 38 % lentoja kohteeseen Puerto Rico hakeneista halusi matkustaa American Airlines yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Puerto Rico? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Puerto Rico kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Puerto Rico
San Juan
San Juan

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Puerto Rico

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Puerto Rico

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Puerto Rico ovat:
68 € per henkilö Spirit Airlines-lennolle
280 € per henkilö American Airlines-lennolle
321 € per henkilö British Airways-lennolle


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Puerto Rico kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Puerto Rico kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Puerto Rico lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Puerto Rico lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Rico

Suomesta Puerto Ricoon ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Puerto Ricoon voi kuitenkin saada Suomesta yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puerto Ricoon, San Juanin kansainväliselle lentoasemalle, liikennöivät yhden vaihtokentän kautta yhteistyössä esimerkiksi espanjalainen Iberia ja yhdysvaltalainen low cost -lentoyhtiö jetBlue sekä Iberia ja Finnair. Kahden tai kolmen välilaskun lennot San Juaniin Puerto Ricossa voit saada muun muassa yhdysvaltalaisen American Airlinesin, brittiläisen British Airwaysin, alankomaalaisen KLM:n ja portugalilaisen TAP Portugalin tarjonnasta. Lennot Puerto Ricoon voi napata monien erilaisten reittien kautta, joten vertaa reittejä tarkkaan. Matka-ajoissa ja lentojen hinnoissa on valtavia eroja. Usein pitkät, esimerkiksi kahden vaihdon lentoreitit tulevat yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit lentää myös Puerto Ricon Ponceen ja Aguadillaan. Reitteihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta usein välilaskuja on kaksi tai kolme.

Mikäli haluat yhdistää lomallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, matkat Puerto Ricoon kannattaa suunnitella keväälle. Saaren vilkkain matkailusesonki sijoittuu ydintalven kuukausiin, jolloin matkailijat niin Amerikan mantereelta kuin Euroopastakin saapuvat Puerto Ricoon nauttimaan Karibian lämmöstä. Hinnat ovat siis talvella keskimääräistä korkeammalle. Kesällä sää Puerto Ricossa on varsin sateinen, mutta etenkin eurooppalaiset kesälomamatkailijat lomailevat mielellään maassa myös kesäkuukausina. Hotellit ovat kesäkaudella yleensä edullisempia kuin talvisin. Keväisin, noin huhtikuusta kesäkuuhun, saarella on kuivaa ja edullista, eli sateista ei yleensä tarvitse huolehtia. Lentojen ja majoitusten hinnat sopivat kevätkuukausina hyvin myös budjettimatkailijoiden kukkaroille. Jos suunnittelet talvilomaa, halvat lennot Puerto Ricoon kannattaa ostaa alkutalveksi. Sadekausi saarella loppuu yleensä nimittäin marraskuun paikkeilla, eivätkä hinnat ole tässä vaiheessa vielä nousseet vilkkaimman matkailusesongin lukemiin.

Lentoajat Suomesta Puerto Ricoon vaihtelevat valtavasti lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Nopeimmilla lentoreiteillä matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta San Juanin lentoasemalle on noin 16 tuntia. Pidemmillä kahden tai kolmen vaihdon lennoilla matka-aika saattaa venyä yli vuorokauden pituiseksi. Vertaa siis reittejä ja lentoaikoja tarkkaan, etenkin jos matkustat Puerto Ricoon lasten kanssa. Kaukolennoilla huomioon kannattaa ottaa lennon hinnan lisäksi matkustusmukavuus, sillä joihinkin lentoreitteihin sisältyy hyvinkin pitkiä välilaskuja. Vertaa myös lentoyhtiöiden palveluita ja ota selville, sisältyykö lipputyyppiin esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoilua. Puerto Ricon Ponceen matka-aika on Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihdon reiteillä alkaen noin 17 tuntia. Aguadillan lennoilla matka-aika on vähintään noin 18 tuntia. Suomessa voit halutessasi aloittaa matkat Puerto Ricoon Helsinki-Vantaan sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentoasemalta, vaikkapa Turusta, Tampereelta, Oulusta tai Kuopiosta. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon, kokonaislentoaika venyy. Lentokonetta on tässä tapauksessa aina vaihdettava Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Puerto Rico ei ole varsinainen valtio, vaan Yhdysvalloille kuuluva itsehallintoalue. Niinpä Puerto Ricoon matkustavien Suomen kansalaisten on noudatettava Yhdysvaltojen passi- ja viisumivaatimuksia. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Puerto Ricon matkalle viisumia, mutta lomille on aina hankittava ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization). Lupa myönnetään korkeintaan kolmen kuukauden (90 päivän) pituisille turistimatkoille. Luvan hakijalla on oltava ostettuna paitsi menolippu Yhdysvaltoihin, myös paluulippu takaisin Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Voit hakea ESTA-lupaa netissä. Lupaprosessin hinta on noin 12,30 euroa. Muista ottaa Puerto Ricon matkalle myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Puerto Ricoon ja muihin Yhdysvaltojen osiin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta loman jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Rico


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Puerto Rico.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puerto Rico, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puerto Rico tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Puerto Rico on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.