Halvat lennot Santo Domingo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Santo Domingo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Santo Domingo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Santo Domingo

HALVIN REITTI Helsinki - Santo Domingo

Helsinki (HEL) - Santo Domingo (SDQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Santo Domingo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santo Domingo Las Americas, jolloin hinta on keskimääräinen 737 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANTO DOMINGOmarraskuu40% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Santo Domingo lennot maksavat keskimäärin vain 441 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANTO DOMINGO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu29% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Santo Domingo lentojen keskimääräinen hinta on 949 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANTO DOMINGO KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Santo Domingo kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Santo Domingo?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Santo Domingo?

  193 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Santo Domingo. Tämän lennon lähtölentokenttä on New York, ja se on 82 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Santo Domingo. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Santo Domingo omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Santo Domingo?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Santo Domingo kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 441 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Santo Domingo marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 441 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Santo Domingo?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Santo Domingo on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Santo Domingo tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 740 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Santo Domingo on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 961 €.

 • Löytyykö kaupungin Santo Domingo lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Santo Domingo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Santo Domingo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Santo Domingo Las Americas lentokenttä (28 km kaupungin Santo Domingo keskustasta), Nagua Samaná El Catey lentokenttä (90 km kaupungin Santo Domingo keskustasta), La Romana lentokenttä (107 km kaupungin Santo Domingo keskustasta), Santiago de los Caballeros lentokenttä (125 km kaupungin Santo Domingo keskustasta) tai Puerto Plata La Union lentokenttä (156 km kaupungin Santo Domingo keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Santo Domingo lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Santo Domingo keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Santiago de los Caballeros lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 510 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santo Domingo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Santo Domingo
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santo Domingo?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Santo Domingo suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Air France, Iberia, United Airlines ja Delta. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Aloita matkan suunnittelu - Santo Domingo


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Eikö sittenkään Santo Domingo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Dominikaaninen tasavalta