Etsi halpoja lentoja Arubaan alk. 858 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/12
la 16/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Arubaan

Yhteenveto Aruban lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

858 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1233 €

Nopein lentoaika

17t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Aruba kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 858 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oranjestad Reina Beatrix).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Aruba kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1233 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oranjestad Reina Beatrix).
Nopein lento kohteeseen Aruba kohteesta Suomi kestää 17t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oranjestad Reina Beatrix).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Aruba mukaan lukien American Airlines, Delta ja KLM.

Aruban lentotiedot ja trendit

Tutustu Aruban lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Aruba?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Aruba vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Oranjestad Reina Beatrix (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 35t 55m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Aruba on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Oranjestad Reina Beatrix lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Aruba? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Aruba kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Aruba
Oranjestad
Oranjestad

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Aruba

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Aruba

Mikä on alueen Aruba suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Aruba?

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Aruba sunnuntaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että maanantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Aruba torstaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Aruba hinnat?

lentoa Aruba hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Aruba?

joulukuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Aruba osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Aruba?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Aruba matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Aruba?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Aruba matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Aruba kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Aruba kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Aruba: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Aruba, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiOranjestad35t 55m838 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aruba

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Aruballe?

Suomesta Aruban saarelle ei lennetä suoria lentoja. Halvat lennot Aruballe voi kuitenkin saada edullisesti vaihtokenttien kautta. Kätevimmillä lentoreiteillä matkaan kuuluu vain yksi välilasku. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe lentävät yhden vaihdon yhteyksin esimerkiksi alankomaalainen KLM ja brittiläinen British Airlines. Kahden välilaskun lennot voit saada edullisesti esimerkiksi yhdysvaltalaisilta Deltalta ja United Airlinesilta tai kanadalaiselta Air Canadalta. Suomessa kaikki kansainväliset lennot Aruballe starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Määränpäässä Aruballa lennot ottaa puolestaan vastaan Queen Beatrixin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä saaren pääkaupungista Oranjestadista.

Milloin on paras aika matkustaa Aruballe?

Aruban vilkkain ja kallein matkailukausi keskittyy alkuvuodelle, etenkin helmi-maaliskuulle. Jos haluat nauttia Karibian lomallasi pilvettömästä taivaasta ja edullisista hinnoista, matkat Aruballe kannattaa suunnitella keväälle tai kesälle, noin huhtikuulta elokuulle. Kesäkuukaudet ovat kuumia, eikä sateita juuri esiinny, joten auringonpalvojille kevät ja kesä sopivat erinomaisesti. Lentojen ja hotellien hinnat ovat näinä vuodenaikoina edullisemmat kuin alkuvuodesta. Syksyllä ja alkutalvella sää Arubassa on sateinen, sillä saaren sadekausi alkaa noin syyskuussa ja jatkuu vuoden loppuun. Budjettimatkailijoille syksy on hyvää matkustusaikaa, sillä halvat lennot Aruballe on helppo varata syyskuukausiksi. Osa lomakeskuksista ja hotelleista sulkee kuitenkin ovensa sateisimpien kuukausien ajaksi. Aruba on sadekaudellakin turvallinen matkakohde, sillä voimakkaita myrskyjä saarella on harvoin. Saaren luonto nauttii sateesta, joten loppuvuodesta Aruban voi nähdä vehreimmillään.

Kuinka kauan kestää lento Aruballe?

Aruban lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe kulkevilla yhden vaihdon lennoilla matkustusaika on alkaen noin 15 tuntia. Pidä mielessä, että kyseessä on kaukokohde, joten matkat ottavat aina aikansa. Mikäli valitset saarelle kahden välilaskun lennot, lentoaika venyy ainakin noin 16–17 tuntiin ja myös 20 tunnin Aruban lennot ovat tavallisia. Vertaa tarkkaan erilaisia lentoreittejä, ja ota myös selville, mitä palveluita lentojen hintaan sisältyy. Kaukolennoilla esimerkiksi juoma- ja ruokatarjoilu on tarpeen, ja myös lentokoneiden viihdetarjonta nopeuttaa matkan kulkua. Lasten kanssa lentävien kannattaa hankkia Aruballe mahdollisimman kätevät lentoyhteydet. Halpoja lentoja etsiville budjettimatkailjoille pitkätkin lentoreitit voivat olla kannattava valinta. Tarkista paitsi lentoreittiin sisältyvien vaihtojen määrä, myös vaihto- ja odotteluajat lentokentillä. Halutessasi voit startata lentomatkan Suomessa Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon Suomessa, kuuluu reittiin aina lentokoneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tarvitaanko Aruballe passi tai viisumi?

Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluvaan Arubaan on helppo matkustaa, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse saarelle viisumia. Suomalaiset voivat oleskella Aruban saarella viisumivapaasti enimmillään kolme kuukautta (90 päivää). Maahanpääsy edellyttää sen, että turistilla on hankittuna saarelle tullessa myös paluulento Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Pakkaa Aruballe mukaan myös passi, ja tarkista sen voimassaoloaika ajoissa. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Mikäli valitset Aruballe Yhdysvaltojen kautta kulkevat lentoreitit, muista hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. Netin kautta hankittava ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville suomalaismatkailijoille – myös niille, jotka tekevät Yhdysvalloissa vain pikaisen välilaskun.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Aruba

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Aruba?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Aruba momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Aruba?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Aruba on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Aruba nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Aruba joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Aruba momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Aruba?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Aruba, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Aruba juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Aruba lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Aruba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.