Etsi ja löydä halvat lennot Arubaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Arubaan

Yhteenveto Aruban lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

963 €

Nopein lentoaika

17t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Aruba kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 963 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oranjestad Reina Beatrix).
Nopein lento kohteeseen Aruba kohteesta Suomi kestää 17t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oranjestad Reina Beatrix).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Aruba mukaan lukien KLM.

Aruban lentotiedot ja trendit

Tutustu Aruban lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Aruba?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 2166 € lennosta kohteeseen Aruba. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Aruba hintaan 928 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 3326 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Aruba, kun taas 2159 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Aruba?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Aruba vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Oranjestad Reina Beatrix (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 30t 10m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Aruba on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Oranjestad Reina Beatrix lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Aruba?

4 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Aruba, KLM, Delta ja United Airlines ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. KLM on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 88 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Aruba.

Halvimmat lennot Aruba kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Aruba
Oranjestad
Oranjestad

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Aruba

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Aruba

Jos haluat lentää kohteeseen Aruba halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten American Airlines, United Airlines ja Delta, joiden tarjoamat hinnat alkavat 397 €, 635 € sekä 864 €.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Aruba keskiviikkona, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että perjantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Aruba sunnuntaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Aruba kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Aruba kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Aruba lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Aruba lennollasi

Halvat lennot Aruba: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Aruba, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiOranjestad30t 10m1392 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aruba

Suomesta Aruban saarelle ei lennetä suoria lentoja. Halvat lennot Aruballe voi kuitenkin saada edullisesti vaihtokenttien kautta. Kätevimmillä lentoreiteillä matkaan kuuluu vain yksi välilasku. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe lentävät yhden vaihdon yhteyksin esimerkiksi alankomaalainen KLM ja brittiläinen British Airlines. Kahden välilaskun lennot voit saada edullisesti esimerkiksi yhdysvaltalaisilta Deltalta ja United Airlinesilta tai kanadalaiselta Air Canadalta. Suomessa kaikki kansainväliset lennot Aruballe starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Määränpäässä Aruballa lennot ottaa puolestaan vastaan Queen Beatrixin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä saaren pääkaupungista Oranjestadista.

Aruban vilkkain ja kallein matkailukausi keskittyy alkuvuodelle, etenkin helmi-maaliskuulle. Jos haluat nauttia Karibian lomallasi pilvettömästä taivaasta ja edullisista hinnoista, matkat Aruballe kannattaa suunnitella keväälle tai kesälle, noin huhtikuulta elokuulle. Kesäkuukaudet ovat kuumia, eikä sateita juuri esiinny, joten auringonpalvojille kevät ja kesä sopivat erinomaisesti. Lentojen ja hotellien hinnat ovat näinä vuodenaikoina edullisemmat kuin alkuvuodesta. Syksyllä ja alkutalvella sää Arubassa on sateinen, sillä saaren sadekausi alkaa noin syyskuussa ja jatkuu vuoden loppuun. Budjettimatkailijoille syksy on hyvää matkustusaikaa, sillä halvat lennot Aruballe on helppo varata syyskuukausiksi. Osa lomakeskuksista ja hotelleista sulkee kuitenkin ovensa sateisimpien kuukausien ajaksi. Aruba on sadekaudellakin turvallinen matkakohde, sillä voimakkaita myrskyjä saarella on harvoin. Saaren luonto nauttii sateesta, joten loppuvuodesta Aruban voi nähdä vehreimmillään.

Aruban lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe kulkevilla yhden vaihdon lennoilla matkustusaika on alkaen noin 15 tuntia. Pidä mielessä, että kyseessä on kaukokohde, joten matkat ottavat aina aikansa. Mikäli valitset saarelle kahden välilaskun lennot, lentoaika venyy ainakin noin 16–17 tuntiin ja myös 20 tunnin Aruban lennot ovat tavallisia. Vertaa tarkkaan erilaisia lentoreittejä, ja ota myös selville, mitä palveluita lentojen hintaan sisältyy. Kaukolennoilla esimerkiksi juoma- ja ruokatarjoilu on tarpeen, ja myös lentokoneiden viihdetarjonta nopeuttaa matkan kulkua. Lasten kanssa lentävien kannattaa hankkia Aruballe mahdollisimman kätevät lentoyhteydet. Halpoja lentoja etsiville budjettimatkailjoille pitkätkin lentoreitit voivat olla kannattava valinta. Tarkista paitsi lentoreittiin sisältyvien vaihtojen määrä, myös vaihto- ja odotteluajat lentokentillä. Halutessasi voit startata lentomatkan Suomessa Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon Suomessa, kuuluu reittiin aina lentokoneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluvaan Arubaan on helppo matkustaa, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse saarelle viisumia. Suomalaiset voivat oleskella Aruban saarella viisumivapaasti enimmillään kolme kuukautta (90 päivää). Maahanpääsy edellyttää sen, että turistilla on hankittuna saarelle tullessa myös paluulento Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Pakkaa Aruballe mukaan myös passi, ja tarkista sen voimassaoloaika ajoissa. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Mikäli valitset Aruballe Yhdysvaltojen kautta kulkevat lentoreitit, muista hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. Netin kautta hankittava ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville suomalaismatkailijoille – myös niille, jotka tekevät Yhdysvalloissa vain pikaisen välilaskun.


Aruba: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oranjestad reitin lennot
Nopein lentoaika30t 10m
Halvin hinta1392 €

Etsi lentoja kohteeseen Aruba

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Aruba


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Aruba on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Aruba nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Aruba momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Aruba, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Aruba lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.