Lennot Aruba

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot Aruba kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Aruba
Oranjestad
Oranjestad

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Aruba

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Aruba
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Aruba?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Aruba ovat lentoyhtiön American Airlines tarjoama 218 €, lentoyhtiön Air Canada tarjoama 490 € sekä lentoyhtiön KLM tarjoama 499 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Aruba? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Aruba kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Aruba kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Aruba: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Aruba, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiOranjestad1404 €

Karibianmerellä sijaitseva pieni Aruban saari on täydellinen paikka paeta arjen paineita. Saari tarjoaa vierailleen upeita trooppisia maisemia ja rauhallisia rantoja, sillä saarella on vain noin 102 000 asukasta. Pääkaupungissa Oranjestadissa voit ihastella Aruban värikästä arkkitehtuuria. Kaupungin tuntumassa sijaitsee myös saaren ainoa kansainvälistä lentoliikennettä palveleva lentokenttä, Queen Beatrixin kansainvälinen lentokenttä (Internationale luchthaven Koningin Beatrix). Useimmat matkailijat suuntavat Aruballe nauttiakseen sen upeista rannoista, kuten Palm Beachista, mutta voit nauttia saarella myös monenlaisista aktiviteeteista. Aruba on etenkin sukellusharrastajien suosiossa. Suomesta Aruballe ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta Alankomaiden hallinnon alle kuuluvalle Karibian saarelle on melko hyvät lentoyhteydet vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Aruballe voi napata mille vuodenajalle tahansa, sillä lämpimät ilmat odottavat matkailijoita saarella vuoden ympäri. Keskilämpötilat pysyttelevät Arubassa kaikkina vuodenaikoina noin 26–29 asteen tuntumassa. Aruban vilkkain matkailusesonki sijoittuu alkuvuoteen, alkaen tammikuussa ja jatkuen huhtikuulle. Näinä kuukausina lentoliput Aruballe ovat keskimääräistä kalliimpia. Loppukeväällä ja kesällä saarelle voi yleensä matkustaa alkuvuotta edullisemmin hinnoin. Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina, kesä-heinäkuussa, lentojen hinnat tosin tavallisesti hieman nousevat, mutta hotellit ja muut matkailupalvelut ovat yleensä silti alkuvuotta edullisempia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Aruballe?

Suomesta Aruban saarelle ei lennetä suoria lentoja. Halvat lennot Aruballe voi kuitenkin saada edullisesti vaihtokenttien kautta. Kätevimmillä lentoreiteillä matkaan kuuluu vain yksi välilasku. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe lentävät yhden vaihdon yhteyksin esimerkiksi alankomaalainen KLM ja brittiläinen British Airlines. Kahden välilaskun lennot voit saada edullisesti esimerkiksi yhdysvaltalaisilta Deltalta ja United Airlinesilta tai kanadalaiselta Air Canadalta. Suomessa kaikki kansainväliset lennot Aruballe starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Määränpäässä Aruballa lennot ottaa puolestaan vastaan Queen Beatrixin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä saaren pääkaupungista Oranjestadista.

Milloin on paras aika matkustaa Aruballe?

Aruban vilkkain ja kallein matkailukausi keskittyy alkuvuodelle, etenkin helmi-maaliskuulle. Jos haluat nauttia Karibian lomallasi pilvettömästä taivaasta ja edullisista hinnoista, matkat Aruballe kannattaa suunnitella keväälle tai kesälle, noin huhtikuulta elokuulle. Kesäkuukaudet ovat kuumia, eikä sateita juuri esiinny, joten auringonpalvojille kevät ja kesä sopivat erinomaisesti. Lentojen ja hotellien hinnat ovat näinä vuodenaikoina edullisemmat kuin alkuvuodesta. Syksyllä ja alkutalvella sää Arubassa on sateinen, sillä saaren sadekausi alkaa noin syyskuussa ja jatkuu vuoden loppuun. Budjettimatkailijoille syksy on hyvää matkustusaikaa, sillä halvat lennot Aruballe on helppo varata syyskuukausiksi. Osa lomakeskuksista ja hotelleista sulkee kuitenkin ovensa sateisimpien kuukausien ajaksi. Aruba on sadekaudellakin turvallinen matkakohde, sillä voimakkaita myrskyjä saarella on harvoin. Saaren luonto nauttii sateesta, joten loppuvuodesta Aruban voi nähdä vehreimmillään.

Kuinka kauan kestää lento Aruballe?

Aruban lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Aruballe kulkevilla yhden vaihdon lennoilla matkustusaika on alkaen noin 15 tuntia. Pidä mielessä, että kyseessä on kaukokohde, joten matkat ottavat aina aikansa. Mikäli valitset saarelle kahden välilaskun lennot, lentoaika venyy ainakin noin 16–17 tuntiin ja myös 20 tunnin Aruban lennot ovat tavallisia. Vertaa tarkkaan erilaisia lentoreittejä, ja ota myös selville, mitä palveluita lentojen hintaan sisältyy. Kaukolennoilla esimerkiksi juoma- ja ruokatarjoilu on tarpeen, ja myös lentokoneiden viihdetarjonta nopeuttaa matkan kulkua. Lasten kanssa lentävien kannattaa hankkia Aruballe mahdollisimman kätevät lentoyhteydet. Halpoja lentoja etsiville budjettimatkailjoille pitkätkin lentoreitit voivat olla kannattava valinta. Tarkista paitsi lentoreittiin sisältyvien vaihtojen määrä, myös vaihto- ja odotteluajat lentokentillä. Halutessasi voit startata lentomatkan Suomessa Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon Suomessa, kuuluu reittiin aina lentokoneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tarvitaanko Aruballe passi tai viisumi?

Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluvaan Arubaan on helppo matkustaa, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse saarelle viisumia. Suomalaiset voivat oleskella Aruban saarella viisumivapaasti enimmillään kolme kuukautta (90 päivää). Maahanpääsy edellyttää sen, että turistilla on hankittuna saarelle tullessa myös paluulento Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Pakkaa Aruballe mukaan myös passi, ja tarkista sen voimassaoloaika ajoissa. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Mikäli valitset Aruballe Yhdysvaltojen kautta kulkevat lentoreitit, muista hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. Netin kautta hankittava ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville suomalaismatkailijoille – myös niille, jotka tekevät Yhdysvalloissa vain pikaisen välilaskun.


Aruba: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oranjestad reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 20m
Halvin hinta1404 €

Etsi lentoja kohteeseen Aruba

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Aruba