Etsi halvat lennot Nassau

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Nassau

Yhteenveto Nassau lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

473 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1583 €

Nopein lentoaika

22t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Nassau kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 473 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nassau kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1583 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Nassau kohteesta Suomi kestää 22t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Nassau mukaan lukien American Airlines.

Nassau lentotiedot ja trendit

Tutustu Nassau lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nassau?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Nassau. Lennot maksavat noin 516 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Nassau maaliskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Nassau reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 817 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nassau?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Nassau on keskiviikko hintojen ollessa 893 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1347 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nassau?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Nassau on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 736 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 1225 €. Lennot kohteeseen Nassau kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nassau?

Keskimääräinen Suomi–Nassau lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 22t 32m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema on alueen Nassau suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Nassau lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nassau lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nassau

HALVIN REITTI Helsinki - Nassau

Helsinki (HEL) - Nassau (NAS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nassau kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1052 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NASSAUmaaliskuu51% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Nassau lennot maksavat keskimäärin vain 516 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NASSAU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu32% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Nassau lentojen keskimääräinen hinta on 1392 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NASSAU KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu424% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nassau kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nassau

Bahaman pääkaupunki Nassau sijaitsee maan New Providence -pääsaarella, ja sinne pääsee lentämään Helsinki-Vantaan lentokentältä. Koska välimatkaa riittää, ja suorat lennot Nassauhin Nassau eivät ole mahdollisia, on lentomatka verrattain pitkä. Nopeimmassakin lentovaihtoehdossa matka kestää lähes 14 tuntia. Sinun kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutustua eri reittivaihtoehtoihin momondossa, sillä välilaskujen määrä ei välttämättä tarkoita aina pidempää matkustusaikaa. Joillakin kahden välilaskun lennoilla pääsee kohteeseen nopeammin kuin joillakin vain yhden välilaskun lennoilla. Lisäksi kannattaa pohtia, onko lennon nopeus vai matkan edullisuus sinulle tärkeämpää. Yleensä edullisimmat lentovaihtoehdot merkitsevät hieman pidempää matkustusaikaa. Yleisesti pätee, että mitä aikaisemmin lennot varaat, sitä edullisempi on hinta, ja löydät itsellesi sopivimmat Nassaun lentotarjoukset momondolta.

Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Nassauhun. Välilaskuja on vähintään yksi. Tavallisia koneenvaihtopaikkoja ovat esimerkiksi Heathrow’n lentoasema Lontoossa, Amsterdam Schipholin lentoasema sekä Atlantin ja Miamin kansainväliset lentokentät. Tarjolla on kuitenkin monia vaihtoehtoja, joissa odotusaika koneen vaihdolle on lyhyt, ja tällöin välilasku ei viivästytä kokonaismatkustusaikaa kovinkaan paljoa. Löydät momondosta aina monenlaisia lentovaihtoehtoja, joista voit valita juuri itsellesi parhaat lennot Nassauhin. Välilaskut voivat olla myös hyvä tapa hengähtää hieman ja liikuskella lentojen välissä. Käytä aika hyödyksesi, sillä kansainvälisillä lentokentillä on paljon erilaisia palveluita. Seuraavan lennon lähtöä odotellessasi voit käydä vaikkapa haukkaamassa hiukan purtavaa tai nauttia kupposen kahvia tai virvokkeita.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nassau

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nassau

Muut matkustamoluokat Nassau lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nassau lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nassau?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nassau

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nassau?

Kohteeseen Nassau kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Air Canada, American Airlines, Delta ja British Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Nassau rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

American Airlines lennot kohteeseen Nassau

American Airlines lentää kohteeseen Nassau noin 14 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia American Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 957 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Nassau reitille. American Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,1/10 pistettä.


Nassau ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nassau lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Nassaun lentokentältä?

Bahaman saarivaltio on suosittu matkailukohde, ja Nassaun lentokenttä on yksi maan vilkkaimmista. Viralliselta nimeltään se on Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema (NAS). Lentokenttä on nimetty bahamalaisen poliitikon mukaan, joka toimi maan pääministerinä aina vuodesta 1967 vuoteen 1992 asti. Lentokentältä on lyhyt matka keskustaan, ja sen taittaa autolla alle puolessa tunnissa. Kun haluat päästä lentoasemalta keskustaan, on taksi kätevä ja myös suhteellisen edullinen vaihtoehto. Taksin etukäteen tilaaminen ei ole välttämätöntä, sillä takseja on saatavilla hyvin heti ulkomaan terminaalin edestä. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto, jolloin pääset liikkumaan hyvin eri paikkoihin myös matkasi aikana. Voit tutustua autonvuokrauspalveluihin tarkemmin momondon sivustolla. Matkaa hotellille ei valitettavasti ole mahdollista taittaa julkisilla kulkuvälineillä, mutta voit tilata etukäteen linja-autokuljetuksen yksityisiltä matkanjärjestäjiltä. Saat lennot Nassaun Lynden Pindlingin kansainväliselle lentoasemalle edullisesti ja kätevästi momondon kautta, ja voit tilata samalla myös majoituksen.


Nassau: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nassau
Helsinki - Nassau reitin lennot
Nopein lentoaika22t 32m
Halvin hinta804 €

Kohteen Nassau viisumivaatimukset

Ennen matkalle lähtöä on tärkeä huolehtia siitä, että kaikki tarvittava on mukana. Et tarvitse Nassaun matkallesi viisumia, jos oleskelet maassa alle kolme kuukautta. Riittää, että otat passisi mukaan. Huomaa kuitenkin, että passisi tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkasi päättymisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Nassau


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nassau

Monia totta kai houkuttelee Nassaussa sen upeat rannat ja erilaiset ranta-aktiviteetit. Kutsutaanhan kohdetta myös Paradise Islandiksi eli Paratiisisaareksi, eikä syyttä! Upea syvänsininen meri, kilometrejä pitkät rannat ja lähes ympärivuotinen auringonpaiste luovat upeat puitteet rentouttavalle lomalle. Esimerkiksi sukeltaminen, jolloin pääset tarkastelemaan kiehtovaa merenelämää ja värikkäitä trooppisia kaloja, on todellinen elämys. Nassaussa on lähes 20 rantaa, joista suosituimpiin kuuluvat muun muassa Cable Beach, Arawak Cay, Love Beach, Saunders Beach ja Junkanoo Beach. Nassaulla on kuitenkin tarjottavanaan rantaelämän lisäksi myös paljon muuta, ja kohde soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kulttuurin ystäville. Nassau on Bahaman isoin kaupunki ja sekä maan kulttuurin ja talouselämän keskus. Nähtävää ja koettavaa riittää sekä aikuiseen makuun että lapsiperheille.  Suosittuja käyntikohteita ovat esimerkiksi merirosvoaiheinen Pirates of Nassau -museo, Aquaventure-vesipuisto, Clifton Heritage -kansallispuisto ja Ardastratin upeat puutarhat, joissa pääsee tutustumaan alueen eläimiin. Nälän yllättäessä kohteesta löytyy ravintoloita joka lähtöön. Ehkäpä haluat testata matkalla ollessasi paikallisia herkkuja? Bahamalainen ruoka on saanut vaikutteita espanjalaisesta, länsi-afrikkalaisesta ja brittiläisestä ruokakulttuurista. Jos et pidä eksoottisesta ruuasta, on tarjolla totta kai myös perinteisempiä vaihtoehtoja, kuten italialaistyylisiä ravintoloita ja grilliruokaa. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä ja esimerkiksi lukuisia suosittuja yökerhoja ja kasinoita. Voit suunnata vaikkapa Skybarin kattoterassille, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Terassilla voit ihailla maisemia samalla kun nautit cocktailin tai pari.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bahama

Eikö sittenkään Nassau? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bahama

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Nassau.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Nassau momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Nassau.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Nassau. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.