0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Fort-de-France

Etsi halvat lennot Fort-de-France

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Fort-de-France lentotiedot ja trendit

Tutustu Fort-de-France lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Fort-de-France?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Fort-de-France kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 705 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Fort-de-France toukokuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Fort-de-France reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 823 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 880 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1224 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Fort-de-France?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Fort-de-France. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 884 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Fort-de-France, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1114 € lippua kohden.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Fort-de-France?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Fort-de-France kohteesta Suomi, kun varaat 17 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Fort-de-France hintaan, joka on noin 1006 €, kun etsit 17 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 625 €.

Halvimmat lennot kaupungin Fort-de-France lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Fort-de-France lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Fort-de-France

HALVIN REITTI Helsinki - Fort-de-France

Helsinki (HEL) - Fort-de-France (FDF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Fort-de-France kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fort-de-France Lamentin, jolloin hinta on keskimääräinen 1006 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FORT-DE-FRANCEtoukokuu30% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Fort-de-France lennot maksavat keskimäärin vain 705 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FORT-DE-FRANCE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu37% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Fort-de-France lentojen keskimääräinen hinta on 1380 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FORT-DE-FRANCE KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 300% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Fort-de-France kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Fort-de-France

Miten kauan kestää lentää Fort-de-Franceen?

Fort-de-France on Ranskalle kuuluvan ja Karibialla sijaitsevan Martiniquen pääkaupunki. Lennot kohteeseen Fort-de-France, Martinique, kestävät Suomesta keskimäärin 17 tuntia ja vaativat vähintään yhden välilaskun, joka tulee lähes poikkeuksetta tehtyä Ranskassa. Yhdellä välilaskulla matkasta selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä tulee ottaa lento Pariisiin, Ranskaan ja Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle. Pariisissa tulee siirtyä Orlyn lentoasemalle, josta lento vie perille Fort-de-Francen lentokentälle. Lentokoneessa tällä reitillä tulee vietettyä aikaa noin 12 tuntia. Jos lennät muualta Suomesta, tulee yksi välilasku lisää, sillä lento Charles de Gaullelle Pariisiin pitää aloittaa Helsinki-Vantaalta. Monesta Suomen kaupungista tulee kulkea alkumatka jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Turusta matka alkaa reilun kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lennoilla kohti Ranskaa ja ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Fort-de-Franceen?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat lennot kohteeseen Fort-de-France vaativat Suomesta lähdettäessä yhden välilaskun. Yhden välilaskun matka onnistuu, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä tulee ottaa lento Pariisiin, jossa laskeutumisen jälkeen Charles de Gaullen lentokentältä tulee siirtyä Orlyn lentoasemalle ja jatkaa sieltä lennolla määränpäähän Fort-de-Franceen, Martiniquen saarelle. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä ensin tulee lentää lyhyellä Suomen sisäisellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja jatkaa vasta sieltä Pariisin kautta perille Fort-de-Franceen. Löydät itsellesi sopivat lennot kätevästi momondon kotisivuilta.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Fort-de-France Lamentin lentokenttä hinnat?

lentoa Fort-de-France Lamentin lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Fort-de-France Lamentin lentokenttä?

1 toimija on valittavissa lentoa Fort-de-France Lamentin lentokenttä osiossa helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Fort-de-France Lamentin lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Fort-de-France Lamentin lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Fort-de-France Lamentin lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Fort-de-France Lamentin lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Fort-de-France Lamentin lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Fort-de-France lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Fort-de-France lennollasi

Kohteen Fort-de-France viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Fort-de-Franceen?

Fort-de-France on Karibianmerellä, Martiniquen saarella sijaitseva kaupunki. Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja täten se kuuluu Euroopan talousalueeseen. Fort-de-Franceen matkustaessa Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia. Mukana tulee kuitenkin olla Ranskassa hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. Matkustusasiakirjan voi joutua esittämään poliisiviranomaisen pyytäessä sitä maahantulon yhteydessä. Muutenkin matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus tulee pystyä todistamaan tarvittaessa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Fort-de-France

Mitä voi nähdä ja tehdä Fort-de-Francessa?

Lennot kohteeseen Fort-de-France tehdään yleensä mielenkiintoinen Karibian kohde mielessä. Martiniquen pääkaupungista löytyykin paljon tutkittavaa, kuten komeita rakennuksia ja kaunista luontoa. Fort-de-Francen nimen mukaisesti kaupungista löytyy ykköskohteena jylhä Fort Saint Louis -linnoitus, josta osa on edelleen merivoimien käytössä. Muualle linnoitukseen järjestetään päivittäin kierroksia ja linnoitus kuuluukin kaupungissakävijöiden ykköskohteisiin. Heti linnoituksen juurella sijaitsee myös yksi kaupungin keskeisimmistä rannoista, La Française, jonka hiekkarannalla on mukava nauttia auringosta ja pulahtaa meriveteen. 1800-luvulla rakennettu Schœlcher-kirjasto on myös hieno kohde, samoin näyttävä St. Louis -katedraali. Taiteen ja museoiden ystäville kaupunki tarjoaa esimerkiksi mainion nykytaiteen museon Espace d'Art Contemporain, paikallishistoriaa esittelevän museon, sekä komeassa rakennuksessa sijaitsevan avaruusmuseon. Avaruusmuseon kanssa samassa rakennuksessa toimii myös tyylikäs teatteri Aimé Césaire. Keskeiseltä paikalta kaupungista löytyy myös mukava merenläheinen La Savane -puisto, jota ympäröivät mukavat ravintolat ja kahvilat. Paikalliseen kauppahalliin, Market Hall Fort-de-Franceen, kannattaa myös tutustua. Muiden suoraan kaupungista löytyvien kohteiden lisäksi Fort-de-Franceen matkaajien mieluisa ajanviettotapa on lähteä hieman kaupungista pohjoiseen sijaitseviin luontokohteisiin, kuten pienelle Didier -vesiputoukselle, Coeur Bouliki -joelle ja sitä ympäröivään maastoon, sekä Plateau Boucherin vaellusmaastoihin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Fort-de-France?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Fort-de-France. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Fort-de-France joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Fort-de-France, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Fort-de-France?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Fort-de-France.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Fort-de-France juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Fort-de-France, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Fort-de-France lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Fort-de-France

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Fort-de-France
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.