Etsi halvat lennot Fort-de-France

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Fort-de-France lentotiedot ja trendit

Tutustu Fort-de-France lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 735 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Fort-de-France on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1120 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Fort-de-France?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Fort-de-France kohteesta Suomi, kun varaat 17 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Fort-de-France hintaan, joka on noin 767 €, kun etsit 17 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 688 €.

Halvimmat lennot kaupungin Fort-de-France lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Fort-de-France lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Fort-de-France

HALVIN REITTI Helsinki - Fort-de-France

Helsinki (HEL) - Fort-de-France (FDF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Fort-de-France kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fort-de-France Lamentin, jolloin hinta on keskimääräinen 767 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FORT-DE-FRANCEtoukokuu10% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Fort-de-France lennot maksavat keskimäärin vain 635 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FORT-DE-FRANCE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu37% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Fort-de-France lentojen keskimääräinen hinta on 965 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FORT-DE-FRANCE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu592% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Fort-de-France kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Fort-de-France

Fort-de-France on Ranskalle kuuluvan ja Karibialla sijaitsevan Martiniquen pääkaupunki. Lennot kohteeseen Fort-de-France, Martinique, kestävät Suomesta keskimäärin 17 tuntia ja vaativat vähintään yhden välilaskun, joka tulee lähes poikkeuksetta tehtyä Ranskassa. Yhdellä välilaskulla matkasta selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä tulee ottaa lento Pariisiin, Ranskaan ja Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle. Pariisissa tulee siirtyä Orlyn lentoasemalle, josta lento vie perille Fort-de-Francen lentokentälle. Lentokoneessa tällä reitillä tulee vietettyä aikaa noin 12 tuntia. Jos lennät muualta Suomesta, tulee yksi välilasku lisää, sillä lento Charles de Gaullelle Pariisiin pitää aloittaa Helsinki-Vantaalta. Monesta Suomen kaupungista tulee kulkea alkumatka jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Turusta matka alkaa reilun kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lennoilla kohti Ranskaa ja ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat lennot kohteeseen Fort-de-France vaativat Suomesta lähdettäessä yhden välilaskun. Yhden välilaskun matka onnistuu, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä tulee ottaa lento Pariisiin, jossa laskeutumisen jälkeen Charles de Gaullen lentokentältä tulee siirtyä Orlyn lentoasemalle ja jatkaa sieltä lennolla määränpäähän Fort-de-Franceen, Martiniquen saarelle. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä ensin tulee lentää lyhyellä Suomen sisäisellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja jatkaa vasta sieltä Pariisin kautta perille Fort-de-Franceen. Löydät itsellesi sopivat lennot kätevästi momondon kotisivuilta.

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Fort-de-France kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 635 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Fort-de-France toukokuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Fort-de-France reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 671 €.


Muut matkustamoluokat Fort-de-France lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Fort-de-France lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Fort-de-France?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Fort-de-France

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Fort-de-France?

Lentäessäsi kohteeseen Fort-de-France kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Air France. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.


Fort-de-France ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Fort-de-France lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Fort-de-Francen lentokentältä?

Karibialle, Martiniquen saarelle saapuvat matkustajalennot laskeutuvat Martinique Aimé Césaire International Airport -lentokentälle eli Martiniquen kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee jonkin matkaa Fort-de-Francen keskustasta itään ja hyviä vaihtoehtoja liikkumiseen lentokentältä keskustaan on hieman vähemmän kuin monelta muulta kentältä, sillä linja-autokyytejä ei kentältä lähde. Näin ollen julkisista kulkuneuvoista paras, ja ainoa, on taksi. Takseja löytyy saapuvien lentojen terminaalista uloskäynti D:n luota ja taksin saa erittäin sopuisaan hintaan lähes kaikkina kellonaikoina. Taksin etu on luonnollisesti se, että sen avulla matkaaja pääsee suoraan esimerkiksi oman majoitusliikkeen ovelle. Myös oman hotellin mahdollisesti tarjoamia lentokenttäkuljetuksia kannattaa pitää silmällä, sillä ne ovat erittäin luotettava tapa päästä määränpäähän. Auton vuokraaminen on toinen varteenotettava vaihtoehto lentoasemalta keskustaan liikkumiseen. Kohtuullisen lentokenttämatkan lisäksi omassa käytössä olevalla autolla on erittäin kätevää tutkia Martiniquen kaunista saarta hieman tarkemmin esimerkiksi retkillä muihin kaupunkeihin ja kyliin. Autonvuokrausta harjoittavien yritysten ehtoihin ja tarjontaan kannattaa tutustua jo ennen matkaa. Luonnollisesti vuokraajalla tulee olla mukana myös voimassaoleva ajokortti. Tutustu kohteen autonvuokrausmahdollisuuksiin jo etukäteen momondon kautta.


Kohteen Fort-de-France viisumivaatimukset

Fort-de-France on Karibianmerellä, Martiniquen saarella sijaitseva kaupunki. Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja täten se kuuluu Euroopan talousalueeseen. Fort-de-Franceen matkustaessa Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia. Mukana tulee kuitenkin olla Ranskassa hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. Matkustusasiakirjan voi joutua esittämään poliisiviranomaisen pyytäessä sitä maahantulon yhteydessä. Muutenkin matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus tulee pystyä todistamaan tarvittaessa.


Aloita matkan suunnittelu - Fort-de-France


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Fort-de-France

Lennot kohteeseen Fort-de-France tehdään yleensä mielenkiintoinen Karibian kohde mielessä. Martiniquen pääkaupungista löytyykin paljon tutkittavaa, kuten komeita rakennuksia ja kaunista luontoa. Fort-de-Francen nimen mukaisesti kaupungista löytyy ykköskohteena jylhä Fort Saint Louis -linnoitus, josta osa on edelleen merivoimien käytössä. Muualle linnoitukseen järjestetään päivittäin kierroksia ja linnoitus kuuluukin kaupungissakävijöiden ykköskohteisiin. Heti linnoituksen juurella sijaitsee myös yksi kaupungin keskeisimmistä rannoista, La Française, jonka hiekkarannalla on mukava nauttia auringosta ja pulahtaa meriveteen. 1800-luvulla rakennettu Schœlcher-kirjasto on myös hieno kohde, samoin näyttävä St. Louis -katedraali. Taiteen ja museoiden ystäville kaupunki tarjoaa esimerkiksi mainion nykytaiteen museon Espace d'Art Contemporain, paikallishistoriaa esittelevän museon, sekä komeassa rakennuksessa sijaitsevan avaruusmuseon. Avaruusmuseon kanssa samassa rakennuksessa toimii myös tyylikäs teatteri Aimé Césaire. Keskeiseltä paikalta kaupungista löytyy myös mukava merenläheinen La Savane -puisto, jota ympäröivät mukavat ravintolat ja kahvilat. Paikalliseen kauppahalliin, Market Hall Fort-de-Franceen, kannattaa myös tutustua. Muiden suoraan kaupungista löytyvien kohteiden lisäksi Fort-de-Franceen matkaajien mieluisa ajanviettotapa on lähteä hieman kaupungista pohjoiseen sijaitseviin luontokohteisiin, kuten pienelle Didier -vesiputoukselle, Coeur Bouliki -joelle ja sitä ympäröivään maastoon, sekä Plateau Boucherin vaellusmaastoihin.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Fort-de-France. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Fort-de-France, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Fort-de-France.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Fort-de-France, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Fort-de-France lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.